Görüş Bildir
Haberler
Hangi Mahkum Dizisi Karakterisin?

etiket Hangi Mahkum Dizisi Karakterisin?

Yıllardır farklı meslek gruplarına sahip olan karakterlerin hikayelerini izlemekteyiz. Doktor dizisi dendi mi Doktorlar ya da polis dizisi dendi mi Arka Sokaklar geliyor akıllara.

Bu sene televizyon modası da Hukuk dizileri oldu. Şüphesiz ki Mahkum, sezona nispeten geç başlamasına rağmen başarılı bir çıkış yaparak birçok insanın favorisi haline geldi.

O zaman Mahkum dizisindeki hangi karaktersin diyor ve testimizle baş başa bırakıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Para senin için ne kadar önemlidir, 6 üzerinden puanlar mısın? (6: en çok, 1: en az)

3. Ne kadar hırslısındır?

4. Avukat olsaydın ne tarz davalara bakardın?

5. Çocuklarla aran nasıldır?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Aşka bakış açını sorsak?

7. Etrafındaki her şey aşağıda seçeceğin bir renk olacak olsa hangi rengi seçerdin?

8. Peki son olarak, sence sen bu hayatta neye mahkumsun?

8. Peki son olarak, sence sen bu hayatta neye mahkumsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Savcı Fırat Bulut!

Savcı Fırat Bulut!

Ooo kimleri görüyoruz! Sorumluluk duygusu her şeyin üstünde olan birisin sen. Ne olursa olsun, hangi duruma girersen gir eline attığın işi bitirirsin. Hızlıca bitsin diye baştan savma da yapmazsın. Baya baya uğraşır, titizlikle en güzel şekilde halledersin. Ailene de çok düşkünsündür. Onların kılına zarar gelsin istemezsin. Biraz adrenalin sevdiğin ve insanlarla çok fazla iletişime sahip olup içli dışlı olduğun için de birini ilk görüşünde az çok anlarsın nasıl birisi olduğunu. Genelde de bu çıkarımlarında hata olmaz. İnsanların yapmaya çekindikleri şeyleri yapmayı da sever bir halin var. Dediğimiz gibi biraz adrenalin seven bir arkadaşımızsın onun da etkisi olabilir. Zeki ve eğlenceli birisin. Mizah anlayışın herkese uymaz bu yüzden. İşte bütün bunları düşündüğümüzde sen tam bir Savcı Fırat Bulut'sun!

Avukat Cemre Uysal!

Avukat Cemre Uysal!

Selam sana güzel avukat Cemre! Elini attığın şeyi mutlaka ama mutlaka bitirirsin ve başarısız da olsan başarılı bir sonuç elde edene kadar uğraşırsın. Asla vazgeçmezsin, çok hırslısındır. Ancak, bu hırs çoğu zaman sana başarı getirsene de bazen kendini yıpratmana da neden olur. Pratik bir insansın, pratik zekan var. Bu yüzdendir ki trafikte bile kolay yolları ve kolay yol alabileceğin araçları tercih edersin. Kadın haklarına ve çocuklara ayrı bir hassasiyetin var. Çocukları sevmek bir yana, dünyadaki en masum şeyler olduklarını düşündüğünden, onların canı yandığında ya da hakları yenildiğinde herkesten fazla tepki verirsin. Sağduyusu yüksek bir insan olduğunu söylesek yanılmış olmayız anlayacağın. Ayrıca zoru seven bir tarafın da var, yani herkesin kolay kolay söyleyemeyeceği şeyleri söyler, kolay kolay yapmaya cesaret edemeyecekleri şeyleri yapmak istersin. İşte bu yüzden sen tam bir avukat Cemre Uysal'sın!

Ölüm meleği Sasha!

Ölüm meleği Sasha!

Uuu korkmalı mıyız acaba?! Çok güzel, zeki ve cesur birisin sen. İnsanlar senin zekana ve cesaretine hayran oluyorlar. Hayatın zor şeyler yaşayarak geçtiği için midir bilinmez, duygularını kendine saklamayı tercih eder, herkesin bilmesine gerek olmadığını düşünürsün. Ayrıca, hazır duygular demişken, daha önce yaşadıklarından sonra aşka küsmüşsün de diyebiliriz. Uzun zamandır kimseye aşık olmuyorsun. Ayrıca çocukları da pek sevmiyorsun. İş bitirici ve çözüm odaklısın da, sorunları genelde kökünden çözersin. Çözerken de asla paniklemez, serin kanlılıkla yaklaşırsın her probleme. Kan dondurucu bir soğukkanlılık desek abartmış olmayız diye düşünüyoruz! Ayrıca her ortama da uyum sağlayabilen bir yapın var senin, asla yabancılık çekmezsin yani. İşte bütün bunları düşündüğümüzde sen Sasha'sın diyebiliriz!

Barış Yesari!

Barış Yesari!

Kötü çocuk... Selam.. Sen böyle herkesin hayatında muhakkak en az bir kez karşılaştığı eğlencesine, keyfine düşkün arkadaşsın. Eğlenceye düşkün olman bir yana nasıl güzel eğlenileceğini de en iyi sen bilirsin. Ayrıca sanata da çok düşkün olduğun için farklı farklı sanat alanlarından hoşuna giden en az bir tanesi senin hobindir. Okumak, ders çalışmak gibi amaçların yokmuş öğrenciyken de hatta. Sen daha çok hayatını yaşamak ve hayata atılmakla ilgiliymişsin. Hatta biraz serseriymişsin desek yanılmış olmayız diye umuyoruz. Halen daha insanlar seninle kavga etmeye çekinirler. Hayatın seçimlerden ibaret olduğunu bilirsin ve aslında hep kötü ve yanlış seçenekleri seçtiğini düşündüğünden kendine karşı mahcup ama bir o kadar da kızgınsın. Bu da kimi zaman kendine ve hayata duyduğun öfkeyi başkalarından çıkarmana ya da senden başarılı insanları kıskanmana neden oluyor. İşte sen bu yüzden Barış Yesari'sin!

Büge Yesari!

Büge Yesari!

Prenses gelmiş desek pek de yanılmış olmayız herhalde! Sen el bebek gül bebek büyütülen ve çocukluğunda ne istese olmuş birisin. Babasının ve annesinin prensesi gibi hep baş üstünde tutulmuşsun. İnsanlar hep senin ağzının içine bakmışlar. Gezip gördüğün yerlerde de farklı farklı insanlar tanımış ve bazılarına aşık bile olmuşsun. Yani aşık olmak aslında sana uzak bir kavram ya da duygu değil fakat bazen yanlış kişilere de aşık olduğun olmuş. Çocukluğun el bebek gül bebek geçince büyüdüğünde elde ettiğin hayatın da böyle olacağını ummuş ve böyle olmasını beklemişsin. Bu yüzden de sana ışıltılı hayatın kapısını ne açacaksa ona doğru yönelmeye meyillisin. O kapıyı aralayan şeyin iyi ya da kötü, doğru ya da yanlış olduğuna bakmadan hem de! İşte bütün bunları düşündüğümüzde sen Büge Yesari'sin!

Savcı Tahir!

Savcı Tahir!

Selam sana savcım! Zeki, titiz ve kurnaz birisin sen. Fazla arkadaşın yoktur ancak olanlarla da uzun zamandır arkadaşsındır ve arkadaşlarına çok güvenirsin. Fakat kimi zaman aranın iyi olduğu insanları ve hatta arkadaşlarını bile kıskandığından, aranız bozulur, sen de onların kötülüğünü isteyebilirsin kimi zaman. Kötü biri değilsin fakat fazla hırslı birisin, sevdiğin ya da elde ettiğin şeylerden fazlasını bir başkası da elde edince buna dayanamıyorsun. İşte bu yüzden sen Savcı Tahir'sin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
208
98
33
23
15
14
9
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özlem53

Savcı Fırat Bulut 😂

Gizem Yenikler

Barış Yesari! Kötü çocuk... Selam.. Sen böyle herkesin hayatında muhakkak en az bir kez karşılaştığı eğlencesine, keyfine düşkün arkadaşsın. Eğlenceye düşkün... Devamını Gör

Necla Kaplan

Ölüm meleği Sasha!