Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kurtuluş Savaşı Komutanısın?

etiket Hangi Kurtuluş Savaşı Komutanısın?

Charmander
04.05.2019 - 17:37

Ne şanlı bir zaferdir o...  Sen hangi Kurtuluş Savaşı komutanısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Bir de yaşını söyler misin?

3. Seni güçlü yapan şey nedir?

4. Siyasetle aran nasıl, puanla desek?

5. Savaşla ilgili bu sözlerden hangisi senin sözün olsun isterdin?

5. Savaşla ilgili bu sözlerden hangisi senin sözün olsun isterdin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kurtuluş Savaşı'nda hangi düşmana karşı savaşmak isterdin?

6. Kurtuluş Savaşı'nda hangi düşmana karşı savaşmak isterdin?

7. Bizim için bir renk seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İsmet İnönü!

İsmet İnönü!

İnönü Savaşlarının kahramanı, Batı Cephesi Komutanı, Lozan kahramanı... Hangi rütbeni, hangi başarını sayalım bilemedik. Sen askeri bilgin, siyasete olan ilgin ve tecrübenle tam anlamıyla İsmet İnönü'sün. Herkesin telaşa kapıldığı anlarda sakinliğini koruyabiliyor, insanların düşünmeye çekindiği konularda gözünü karartabiliyorsun. Ayrıca son derece tecrübelisin ve bu tecrübeni farklı alanlarda da kullanıyorsun. Bir de baya olgunsun. Senin için önemli olan senin ne kazanıp kaybettiğin değil, halka ne kazandırıp kaybettirdiğin. Tek düşündüğün halkının kazançlı çıkması.

Kazım Karabekir!

Kazım Karabekir!

Yiğidim ne bu cesaret? Hiçbir şeyden mi korkmaz, çekinmez bir insan! Şimdiye kadar hiç geri adım atmadın ve sayısız başarı kazandın Bu da insanların sana sonsuz saygı duymasını sağladı. İnsanları yönetmek için elini kaldırmana bile gerek yok, bakışın yeter. Ayrıca bu sadece saygı değil, senin için yapmayacakları şey yok. Ama merak etme, bunun nedeni senden korkmaları değil. Senden sadece düşmanların korkuyor, e onlar da korkmakta çok haklı.

Refet Bele!

Refet Bele!

Herkesin bilmediği ama çok büyük başarılara imza atan kahramanlar vardır tarihte, senin gibi. Senin için önemli olan gösteriş değil, konuşulmak değil, isminin her yere yazılması değil. Sen disipline, liyakate ve bilgiye önem veriyorsun. Bunların peşinden gidersen başarıya ulaşacağını bilip ona göre hareket ediyorsun. Seni ne kadar övsek, ne kadar göklere çıkarsak az ama başarılarının hakkı verilmiyor.

Fevzi Çakmak!

Fevzi Çakmak!

Mareşalim! Biz sana daha ne diyelim... Bir komutanda aranacak ne kadar vasıf varsa istisnasız sende var. İyi bir taktisyen, iyi bir lider, cesur bir askersin sen. Ayrıca çizginden çıkmıyorsun. Başladığın işi bitiriyorsun ve sonuna kadar hakkını veriyorsun. Bir de kendini birçok konuda feda ettin. Fikrini, düşüncelerini bir kenara bırakıp ülken için sonuna kadar direndin. Sana helal olsun demek düşer bize...

Ali Fuat Cebesoy!

Ali Fuat Cebesoy!

Asker olmak zordur, komutan olmak daha da zordur. Ama senin gibi bir komutan olmak, hayali bile o kadar güzel ki... Sen inandığın şeyler uğruna canını rahatça ortaya koyarsın, ilk adımı hiç çekinmeden sen atarsın. Yolun ilerisinde ne olacağı hiç belli olmaz tabi ama biraz farklı alanlara yöneliyorsun sanki. Fakat biz inanıyoruz, sen ne yaparsan iyi yaparsın ve öncüsü olursun.

Mustafa Kemal Atatürk!

Mustafa Kemal Atatürk!

Senin bir eşin yok, bizce benzerin de yok! Her başarılı askerin ayrıcalıklı bir yönü olur ama çok az kişinin her özelliği böyledir. Seni farklı yapan şey anı değil, ilerisini yaşamak. Her hareketin planlı, üzerine düşürülmüş, tüm alternatifler değerlendirilmiş şekilde gelişiyor. Önemli olan senin başarın değil asla, sen kendini uğruna mücadele ettiğin değerlere adamışsın zaten. Belki sana çok kızan olacak, anlamayan olacak, seni sevmeyen olacak. Ancak merak etme, bir gün gelecek ve herkes senin değerini anlayıp şükranla anacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
348
171
55
51
26
20
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

Mustafa Kemal Atatürk! ❤

Mrt Özn

İsmet İnönü!

fatoş

canım Atam çıktı. yaşaaa Mustafa Kemal paşa yaşaaa <3