Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kitap Kahramanı Senin En Yakın Arkadaşın Olurdu?

Hangi Kitap Kahramanı Senin En Yakın Arkadaşın Olurdu?

Merlot Vinho
18.10.2022 - 15:03

Unutulmaz eserlerdeki karakterlerle gerçek hayatta da tanışmak istemeniz çok normal. Tam anlamıyla anlaştığınız ve kendinizi yakın hissettiğiniz bu kahramanlar gerçek olsaydı acaba hangisi sizin en iyi arkadaşınız olurdu?

Bakalım en iyi roman arkadaşınız hangisiymiş! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hafta sonu geldi! Arkadaşınla ne yapmak istersin? 🎭

2. Arkadaşının sana yapacağı en kötü şey ne olurdu? 🤬

3. En yakın arkadaşında mutlaka olması gereken özellik hangisi?

4. Resmi bir davette veya önemli bir etkinlikte sen hangisisin? 👑

5. Kavgalarda nasıl birisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tam olarak şu an ihtiyacın olan şey ne? 😊

7. Son olarak favori kitapların...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Anna Karenina

Anna Karenina

Lev Tolstoy'un Anna Karenina'sı güzel, kültürlü ve zengin bir kadın. Üstelik kendisinden 20 yaş büyük kocasına aşık olmadığını çok sonra fark ederek, gerçek aşkı için servetini ve ünvanını geride bırakmaya razı olacak kadar da cesur. Sonu iyi bitmemiş olsa da Anna tam bir aşk kadını ve iyi bir dinleyici. En dertli gününüzde içinizdekileri anlatacak düşünceli bir sırdaş arıyorsanız, tebrikler onu buldunuz! Ama dikkat edin kendi ihtiraslarına kapılarak kontrolünü kaybetmesin :)

Jean Valjean

Jean Valjean

Sefiller'in baş kahramanı olan Jean Valjean, içinde bulunduğu buhrana rağmen yaşama sıkı sıkıya bağlı güçlü bir insan. İçindeki liderlik ruhu ile çevresine yön veren bu mücadaleci insan gerçek olsaydı size çok şey katabilirdi. Sonuçta fikirlerine önem verilen, şöyle yol gösterici bir yakın arkadaşa hangimizin ihtiyacı yok ki!

John H. Watson

John H. Watson

Düşünceli ve sabırlı Dr. Watson ile iyi anlaşmak hiç de zor değil. Üstelik bir dostta aradığınız sadakat, dürüstlük ve iyi niyet gibi özelliklerin tümü onda mevcut. Nerede olursanız olun sizi koruyacak, en kötü anınızda size destek olacak ve çevrenizdeki kötü niyetli insanların gerçek yüzünü ortaya çıkaracak kişi o olabilir. Her günün ayrı bir macera olduğu Watson ile birlikte çevrenizdeki komplo teorilerini bile çözebilirdiniz :)

Uzun İhsan Efendi

Uzun İhsan Efendi

Bir garip piri fani Uzun İhsan Efendi, zengin hayal gücü ile seni puslu diyarlara sürükleyecek en yakın arkadaşın olabilirdi. Uyudukça uyuyan, hakikati keşfederken inançlı duruşuyla sana yol gösteren İhsan Efendi'nin anlattıklarını dinlemek için can atıyor olmalısın. Ama sen yine de dikkat et, arkadaşın hayaller alemine dalıp gerçeklerden fazla uzaklaşmasın!😎

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
14
6
6
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın