Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kebapsın?

etiket Hangi Kebapsın?

oinkal
20.03.2018 - 17:56

Hepimiz kebapları seviyoruz, sevmeyenimiz varsa da kültürümüzün, mutfağımızın ve yaşadığımız coğrafyanın en ünlü ve yaygın yiyeceği olduğunu inkar etmiyordur....

 Peki, bu coğrafyada yaşayıp, hangi kebabın seni tanımladığını hiç düşündün mü? Düşündüysen biz de düşündük, düşünmediysen yine biz düşündük ve senin için leziz mi leziz, ilginç mi ilginç bir test hazırladık.

Hemen teste başla, biz de ruhunun kebabını söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk önce yaşını alalım...

2. Şişleri ocağa alıyoruz... Çevrende "yakın" diyebileceğin kaç arkadaşın var?

3. Girdiğin ortamlara kolay uyum sağlar mısın?

4. Bi' sorunla karşılaştığında ne yaparsın?

5. İlk yağ damlası ateşe düştü..! Kebabını yerken bu tabaklardan hangisini tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sipariş verirken tavsiyeler kararını değiştirmene sebep olur mu?

7. Aldatıldığını düşünüyor musun?

8. Az kaldı, pişiyorsun! İnsanlara olan toleransın nasıl?

9. Aşağıdaki mesleklerden hangisini tercih edersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Adana" Çıktı!

"Adana" Çıktı!

Hayat sana karşı her zaman pozitif olmamış. Ömrün boyunca inişli çıkışlı bir yolda ilerlemişsin. Hayatın tadını çıkarmak konusunda da ustalaşmışsın. Öyle ki, bazı şeyler yaşanmasaydı, bugün sahip olduğum şeylerin değerini bilemezdim diye düşünüyorsun. Yaşamın hem acı hem de tatlı yönlerini görüp, hepsini tecrübe etmişssin. Bu yüzden seni tadan hem acı, hem tatlı hem de eşsiz bir lezzetle karşılaşıyor. Başlı başına bir sanat eserisin.

"Beyti" Çıktı!

"Beyti" Çıktı!

Hayatın çok renkli geçiyor! Senin içinde her şeye yer var, 'konudan hoşlanmadım, beğenmedim' gibi kavramlar sana uzak. Toleransın ve çeşitliliğin sayesinde başlı başına özel bir insansın. Kendi ayaklarının üzerinde durman; sana verdiği çeşitlilik dışında, senin insanlar tarafından algılanışını da etkilemiş. Sen... Güzel dostum, bir beyti gibi gereken her şeyi içinde bulunduran bir insansın, lavaşından etine... Senin kendinden başka kimseye ihtiyacın yok!

"Urfa" Çıktı!

"Urfa" Çıktı!

Sadelik ve güven senin için çok önemli, karışık şeylerden hoşlanmadığın gibi, sürprizlere de pek açık değilsin. Sen, kendinde begendiğin özellikleri kimsenin lafıyla değiştirmezsin. Senin için fikirlerin namusun... Çok karışık kıyafetler de tercih etmiyorsun değil mi? Çünkü, sen Urfa kebap gibi ayakları yere sağlam basan bir güzelliksin. Nasıl güzel etin bahata ihtiyacı yoksa senin de insanların tavsiyelerine ihtiyacın yok!

"İskender" Çıktı!

"İskender" Çıktı!

Sen çok özelsin, sen çok güzelsin ve bunun farkındasın, bazen bu çevrende kendini beğenmiş biri olduğun izlenimini yaratıyor olabilir. Çevrende dikkat çekmeyi seviyorsun ve gözler hep sende olsun istiyorsun. İskenderin tereyağıyla buluşunca “cos” etmesi nasıl insanları etkiliyorsa, sen de ortama girdiğinde böyle bir hava uyandırıyorsun. Fakat dikkatli olman gerekiyor zira kem gözler seni izliyor!

"Patlıcan Kebabı" Çıktı!

"Patlıcan Kebabı" Çıktı!

Peh peh peh, sen gerçekten hayatı iyi yaşıyorsun, belli ki olgun bir karaktere sahipsin. insanlara göstermediğin belki de senin bile farketmediğin birçok yeteneğin var. Yaptığım işi tam yaparım diyorsun. insanları sofrasına meze olacak biri değilsin hatta senin kendine has bir tarzın var. Seni seven insanlar ya cok sever ya da hic sevmez. Tüm kebaplar bir yana patlıcan kebabı bir yana zira sen bir sebzeyi bile kebaba dönüşterebilecek kadar özgün bir insansın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
490
243
170
72
33
29
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?