Görüş Bildir
Haberler
Hangi İlçedeki Yaz Tatili Sana İyi Gelecek?

Hangi İlçedeki Yaz Tatili Sana İyi Gelecek?

Penny
31.05.2023 - 13:46

Havalar pek ısınmasa da yaz geldi çattı. Peki hangi ilçemizde bir yaz tatili bütün kışın yorgunluğunu atmanı sağlardı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir tatil planın var mı?

2. Bir tatil planı yaparken ilk olarak hangisini göz önünde bulundurursun?

2. Bir tatil planı yaparken ilk olarak hangisini göz önünde bulundurursun?

3. En sevdiğin yaz ayı hangisi?

3. En sevdiğin yaz ayı hangisi?

4. Peki yazın alametifarikalarından hangisini daha çok seviyorsun?

5. Havuz insanı mısın deniz insanı mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İmkanın olsa yurt dışı tatili mi istersin yoksa ülkemizin tatil beldeleri yeterli mi?

7. Son olarak yaz deninde aklına gelen rengi seç ve testi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bodrum!

Bodrum!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Bodrum'da tatil yapmalısın! Bodrum'un muazzam doğası, plajları ve eğlence mekanları senin tamamen sıfırlanarak kışa dinlenmiş bir şekilde başlamanı sağlayacak. Peki sen imkanın olsa nerede tatil yapmak isterdin? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Çeşme!

Çeşme!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Çeşme'de tatil yapmalısın! Senin tüm sezonun yorgunluğunu atıp önümüzdeki döneme sağlıklı bir zihinle hazırlanan için kesinlikle Çeşme'de tatil yapman şart. Peki sen imkanın olsa nerede tatil yapmak isterdin? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Ayvalık!

Ayvalık!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Ayvalık'ta tatil yapmalısın! Sen daha sakin ve mütevazı bir tatil seviyorsun. Bu yüzden seni dinlendirecek yer kesinlikle Ayvalık. Peki sen imkanın olsa nerede tatil yapmak isterdin? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Kaş!

Kaş!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Kaş'ta tatil yapmalısın! Kaş'ın muazzam plajlarında gün boyunca güneşin ve denizin tadını çıkarmak sana tahmin ettiğinin de ötesinde iyi gelecek.Peki sen imkanın olsa nerede tatil yapmak isterdin? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Alanya!

Alanya!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Alanya'da tatil yapmalısın! Alanya'nın plajları, tarihi ve turistik yapılarıyla Alanya bütün kışın yorgunluğunu atmanı sağlayacak. Peki sen imkanın olsa nerede tatil yapmak isterdin? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Şarköy!

Şarköy!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Şarköy'de tatil yapmalısın! Sen İstanbul'dan çok uzaklaşmadan, çok büyük bütçeler ayırmadan bir tatil yapabilmek istiyorsun. Bunun için sana en uygun yer Şarköy. Peki sen imkanın olsa nerede tatil yapmak isterdin? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
27
15
7
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın