Görüş Bildir
Haberler
Hangi Heykelsin?

etiket Hangi Heykelsin?

Bu facia heykellerden hangisi olduğunu merak ediyorsan;

Haydi teste!

Not: Bu test @Chuckthehuman adlı kullanıcının tweetinden esinlenilmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İçinde fırtınalar koparken dışarıya hep gülen kişi misin?

4. Ayrılık acısı çektiğin zaman yaptığın ve sonrasında pişman olduğun bir şey var mı?

5. Imm... Espri yapma konusunda sence ne kadar iyisin? ( 1= Hiç, 5= Çok )

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki çok yakın olmadığın insanların senin hakkında ne söylediği çok önemli midir?

7. Bu duygulardan hangisini daha sık yaşıyorsun?

8. Son olarak, işler istediğin gibi gitmediğinde çok fazla öfkelenir misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eşeğe ters binen Nasreddin Hodja...

Eşeğe ters binen Nasreddin Hodja...

Bir şeyler yapmaya çalışıyorsun ama bir türlü istediğin olmuyor gibi. Ne yaparsan yap hep tersine dönüyor her şey. Hayattan hiçbir şey beklemiyorsun. Her şeyi akışına bırakmışsın. Artık ne bir hedefin ne de bir şeyin var. Eşeğe ters binsen de umurunda değil gibi. Ama ne kadar her şeyi salsan da başına gelenlere hala şaşıran bir havan var. Öyle her şeyi kabullenmemişsin aslında. İşte bu yüzden sen tıpkı Nasreddin Hodja gibisin. :)

Şovcu reis...

Şovcu reis...

Ne insanları takıyorsun ne de başka bir şeyi. Artık her şeyi o kadar çok salmışsın ki bu hayatta istediğin gibi davranıyorsun. İnsanların senin hakkındaki görüşleri gram umurunda değil. Ama buna rağmen hala şov peşindesin. Kendini göstermeyi seviyorsun. Bu onları umursadığından değil, senin karakterin böyle. Doğuştan havalı bir yanın var. Tıpkı bu şovcu heykel gibisin. Ortamda her zaman en absürt şeyleri yapan kişi oluyorsun. Biraz deli biraz çılgınsın. Bu hayatı seviyorsun... :)

Heybetsiz Aslan...

Heybetsiz Aslan...

Senin o kadar enerjin tükenmiş ki artık her şeyi salmışsın. Ne bir şey için uğraşıyorsun ne de çaba gösteriyorsun. Öylece dümdüz enerjisiz bir şekilde yoluna devam ediyorsun. Kimseye derdini tasanı anlatmıyorsun. Sırtında bir hançer bile olsa milletin derdini dinliyorsun. Dışarıdan belki hiçbir derdin yokmuş gibi görünüyor ama içinde ne fırtınalar kopuyor. Kimseler bunu görmüyor. Ruhun çekilmiş gibi bir halin var. İşte bu yüzden seni biraz Heybetsiz Aslan'a benzettik...:)

Ruhu emiklenen semaver...

Ruhu emiklenen semaver...

Senin bu hayatta hiç mi yüzün gülmez be... Hayatına kimi alsan senin ciğerini söküp gidiyorlar. Dertler derya olmuş da görenin yok senin. Ruhun öyle bir çekilmiş ki daima mutsuzsun. İnsanlardan bıktığın için artık tek tabanca takılmayı tercih ediyorsun. Melankolik bir havan var. E senin olmayacak da bizim mi olacak. Senin hayatını kardırmışlar resmen. O insanlardan intikam almak için sadece doğru zamanı bekliyorsun. :)

Karpuz bebek...

Karpuz bebek...

İçi kan ağlarken yüzü gülenlerdensin... Etrafa gereksiz bir pozitif enerji yayarsın. Millete soğuk espriler yapar, sadece kendin gülersin. Hayata her zaman eğlenceli yanından bakarsın. Duygularını hep bastırırsın. Etrafındaki insanlarla da aran çok iyidir. İletişim konusunda oldukça başarılısın. Arada bir ters düştüğün oluyor ama araya sulu şaka ekleyince her şey geçiyor. İşte sen bu yüzden Karpuz Bebek'e benziyorsun... :)

Şişme Dinocan...

Şişme Dinocan...

Daima atarlı giderli bir insansın. Her şeye çok çabuk sinirleniyorsun. Etrafındaki insanlar sana bir şey söylerken çekiniyor açıkçası. Sen de onları boş bakışlarla dinliyorsun. Artık bir şey yapacak takatin kalmamış. Yılmışsın, bezmişsin. Yaşadıkların seni büyük bir öfke küpüne dönüştürmüş. Yoksa özünde çok minnoş ve tatlı bir insansın. Ahh ahh seni bile bu hale getirmişler. Daha ne diyim ki. İşte bu yüzden sen Şişme Dinocan'a benziyorsun... :)

Depresyon Reis...

Depresyon Reis...

Sen her şeye üzülen ve ağlayan bir insansın. Bir insan kendini nasıl depresyona sokar sorusunun vücut bulmuş halisin. İnsanların söylediklerini çok takıyorsun. Bu yüzden sürekli düşünüyorsun. Yüzün hiç gülmüyor hiç. Kendi kafanda kurduğun kuruntulardan mutlu olamıyorsun. İçin kararmış senin için. İşte bu yüzden Depresyon Reis'e benziyorsun...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
246
111
53
41
22
21
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Eşşeğe ters binen Nasrettin hoca

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Şişme Dinocan... Daima atarlı giderli bir insansın. Her şeye çok çabuk sinirleniyorsun. Etrafındaki insanlar sana bir şey söylerken çekiniyor açıkçası. Sen ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Heybetsiz aslan!