Görüş Bildir
Haberler
Hangi Hayat Bilgisi Karakterisin?

etiket Hangi Hayat Bilgisi Karakterisin?

15.03.2018 - 14:13

Her bir karakteri kendine özgü ve hafızalara kazınan, çok sevilen dizilerden biriydi o. Yayınlandığı dönem fırtınalar estirmişti. Hazır hepimiz diziyi özlüyorken, Onedio ile özdeşleşmiş olan karakter testlerimize Hayat Bilgisi'ni de artık ekleyelim diye düşündük. Hadi bakalım başlayabilirsiniz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın?

3. Olmazsa olmazın nedir?

4. Bir mavi seç bize.

5. Arkadaşlıkla ilgili bu sözlerden birini seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşlarınla ne sıklıkla görüşürsün?

7. Lise hayatın nasıldı, özlüyor musun?

8. Bir kalem seç şimdi de.

9. Lise arkadaşlarınla hala görüşüyor musun?

10. Bu görsellerden birini seç şimdi de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak günün çoğunu nerede geçiriyorsun?

Barbie Gamze!

Barbie Gamze!

Sen kesinlikle Barbie olurdun. Tıpkı onun gibi her ortamda havasıyla, tavırlarıyla, konuşmasıyla ve görünümüyle çok dikkat çeken birisin. Dikkat çekmekten kastımız da hayranlık tabii ki. İnsanlar sana hayran kalıyorlar. Seninle tanışmak için can atıyorlar. Ayrıca çok kültürlü de birisin. Bu da seyahat merakınla örtüşüyor zaten. Bu kadar  güzel ve kaliteli bir insan olmayı nasıl başarıyorsun anlatsana biraz? Gerçekten bu cevaba çok ihtiyacımız var. Sen çok da başarılı bir kadınsın. Kariyerin ve eğitim senin için çok önemli. Bir insanın markası olduğunu düşünüyorsun bunların. Haklısın da... Sana nazar değeceğinden korkuyoruz. O kadar güzel ve popülersin ki, insanlar senin hakkından konuşmadan edemiyorlar. Bu gerçekten senin için zor olmalı. Sürekli dikkatler üzerinde olunca insan bazen gerilebilir. Fakat sen oldukça da güçlü bir kadın olduğun için bunların senin için çok önemi yok. Sana kocaman bir maşallah bizden şekerim. Kıskananlar da çatlasın, sen kendini hep daha iyiye taşıyorsun. Kim ne yaparsa yapsın!

Törpü Yeliz!

Törpü Yeliz!

Sen kesinlikle Törpü olurdun. Tıpkı onun gibi deli dolu, eğlenceli ve dostları için her şeyi yapabilecek birisin. Birinin seninle beraberken sıkılması mümkün değil. Sürekli insanları mutlu ediyorsun. Bunu kendine misyon edinmişsin resmen. Bu ne kadar da güzel bir şey. Ayrıca güzelliğinden bahsetmeden de geçemeyeceğiz. Bir gören dönüpn bir daha bakıyor sana. Nasıl dikkat çekeceğini iyi biliyorsun, iyi yönde tabii. Dostluk konusuna gelirsek de onlar için her şeyi yaparsın. Kendinden önceye koyuyorsun dostlarını her zaman. Senin ailenden farkı yok onların. Belki bazen bu yüzden çok da üzülüyorsun ama onları mutlu etmek seni mutlu ediyor. Böyle de güzel kalpli bir insansın. Arkadaşlarının arasında eğer ortamda bir espriye kahkahalarla gülünüyorsa bu kesinlikle senden çıkıyordur. Her zaman böyle oldu değil mi? Bu espri yeteneği kolay kazanılan bir şey değil. Fakat sende öyle kıvrak bir zeka var ki... Aynı zamanda da çok pratiksin. Üüzüntülerini kolay belli etmiyorsun mesela. İnsanlar senin dertlerine üzülsün istemiyorsun. Çok düşüncelisin sen ya. Arkadaşların gerçekten çok şanslılar. Kıymetini bilsinler :)

Afet Hoca!

Afet Hoca!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Afet Hoca olurdun. Onun müthiş karakteriyle o kadar özdeşleşiyorsun ki... Sen çok merhametli, zeki, ince fikirli ve anaç bir kadınsın. Hangi özelliğinden başlasak bilemiyoruz. O güzel kalbine kocaman acılar sığdırmışsın. Bu acıları da başka insanları iyileştirerek sarmaya, yok etmeye çalışıyorsun. O kadar büyük bir kalbin var ki, herkesi sevebiliyorsun. Her insana iyi yaklaşıyorsun, herkese bir şans veriyorsun. Tabii bunların yanında da asla saf değilsin. Aksine nerede haksızlık var hep karşısında duruyorsun. Kendi çizgilerin var ve bu sınır aşıldığında tepkini ortaya koyuyorsun. Hayatının hiçbir döneminde mücadeleden ve zorluklardan kaçmadın. Hayat karşına ne çıkarırsa çıkarsın nasıl savaşacağını çok iyi biliyorsun. Çok güçlü bir kadınsın. Bu da etrafındaki insanların neden sana hayran kaldıklarını açıklıyor. Senin yanında hep güvende hissediyorlar kendilerini. Başları ne zaman sıkışsa ilk sana koşuyorlar. Bu ne kadar da güzel değil mi? Kendini çok iyi yetiştirmişsin. Umarız hayat karşına hep iyiliklerle gelir :)

Beton Ayşe!

Beton Ayşe!
Beton Ayşe!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Beton Ayşe olurdun. O da senin gibi dışardan ne kadar sert ve sinirli görünse de aslında içinde kocaman bir çocuk ve melek barındırıyor. İnsanlardan zamanında o kadar çok canın yanmış ki sen de kendine duvarlar örmüşsün. O yüzden kimseyi kolay kolay yaklaştırmıyorsun kendine. Kimseye derdini sıkıntını anlatmıyorsun. Senin zayıflıklarını öğrenirlerse onların senin daha da canını yakacaklarını düşünüyorsun. Böyle düşünmekte haklısın çünkü bunları hep yaşamışsın. Ne kadar üstüne gelse de hayat, sen daha da güçlendirmişsin kendini. İnsanların senden öğreneceği çok şey var. Seni bastırmaya, güçsüzleştirmeye çalıştıkça birileri, sen daha da güçlenmişsin. İşte bu yüzden de duvarlarını örmüşsün. Tabii bu sırada da çok güzel dostluklar edinmişsin. Her ne kadar onlardan da saklasan bu naif yanını, onlar senin içini o kadar iyi biliyor ki. Zaten hep yanındalar. Umarız hayatında hep mutlu olursun.

Kikirik!

Kikirik!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Kikirik olurdun. Çünkü tıpkı onun gibi neşeli, saf ve naif bir insansın. Adeta bir çocuk var içinde. İnsanlar senin yanında hep gülümserken buluyor kendilerini. Belki kendi içinde çok şeyler yaşıyorsun, üzülüyorsun ama bunu kimseye yansıtmıyorsun. Aksine onlar mutlu olsun da benim bir önemim yok düşüncesindesin. Bu çok fazla doğru bir tavır değil, sen bu yüzden çok üzülüyorsun. Ama kendine engel olamıyorsun. Saflığın ve naifliğin, o tertemiz kalbin planlı hareket etmek nedir bilmiyor. Ya da kendini düşünmek nedir... Senin için hayattan duygular var yalnızca. Bunlara göre hareket ediyorsun. Bu da zaman zaman senin üzülmene neden oluyor. Herkes senin gibi duygularıyla hareket etmiyor maalesef. Herkesin kafasında planları, kurduğu oyunlar var. Sen de bunların arasında kaybolup gidiyorsun. Fakat öyle güzel dostların var ki. Seni hiç yalnız bırakmıyorlar. Sen üzülme diye, ellerinden geleni yapıyorlar. Hayatındaki en büyük kazancın da onlar.

Pikaçu Kerem

Pikaçu Kerem

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Pikaçu Kerem olurdun. Tıpkı onun gibi sende de şeytan tüyü var desek yeridir. Bu dünyada anlaşamadığın insan yok. Senin muhabbetine doyum olmuyor. Bayılıyorlar etrafında olmaya. Ayrıca çok da düşünceli birisin. Herkesin iyiliği için kendini hırpalayanlardansın. Hiç kimseyi yalnız bırakmıyorsun. Kimin başı sıksa sen koşuyorsun yardımına. Her zaman yaşına göre de çok olgun oldun. Tabii bu olgunluğun yanında bir de esprili, eğlenceli yanın var. Acaba sen gerçekten o dört dörtlük insanlardan falan mısın? Seninle vakit geçiren birinin sıkılmasının ya da gerilmesinin imkanı yok. Resmen mutluluk aşılıyorsun yanındakine. En önemlisi de güç veriyorsun. Çok zeki olduğundan bahsetmeden edemeyeceğiz. Kıvrak zekanla çözemeyeceğin problem yok. Zaten insanlar da sıkıntıları olduğunda sana koşuyorlar. Çözümü sende oluyor çünkü. Bir de vicdanın var ki, çoğu insana örnek olacak cinsten. Senin gibilerden fazla kalmadı artık...

Ortega Sedat!

Ortega Sedat!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Ortega Sedat olurdun. Tıpkı onun gibi yakışıklı, havalı ve başarılısın. Aynı zamanda da sohbetine doyum olmayanlardansın. Girdiğin bir ortamda gözleri hemen üzerinde topluyorsun. Bakmaktan kendilerini alamıyorlar. Bir de muhabbet etmeye başladığında o masadan kalkmak insanlar için çok zor. Bırakıp gitmek istemiyorlar, hayran hayran izliyorlar seni. Valla sende de gerçekten ne ararsak var. Çok fazla kıskanılıyorsundur sen kesin. Bi' kurşun falan mı döktürsen acaba? :) Yakışıklılığın ayrı havan ayrı zekan ayrı başarın ayrı... Bu ne böyle? Senin gibi olmak isteyen, sana özenen o kadar çok insan var ki. Resmen rol model olmuşsun birçok insana. Etrafındaki insanlar seninle vakit geçirebildikleri için çok şanslılar. Geçiremeyenler de iç geçirerek seyrediyorlar... Herkese çok iyi geliyorsun. İlaç gibisin sen ya... Buraya bir maşallah bırakıp, gidelim biz artık. Sana da hayatında mutluluklar diliyoruz.

Var mısın Arif!

Var mısın Arif!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Var mısın Arif olurdun. Onun gibi hırslı, gözü kara ve en en önemlisi de dostlarını ailesi kadar sahiplenen birisin. Arkadaşların senin yanında kendilerini çok huzurlu ve mutlu hissediyorlar. Onların her derdinde yanlarında sen oluyorsun. Ne zaman arasalar geleceğini çok iyi biliyorlar. Bu korumacı tavrın gerçekten onlar için altın değerinde. Sen onları kendinden önceye koyuyorsun. Bencillik diye bir şey senin kitabında yok. Zaman zaman kazık yesen de dostların için kendini feda etmekten hiç yorulmadın, usanmadın. Bu yönünü ne kadar takdir etsek de kendini de düşünsen bazen iyi edersin. Şimdi gelelim o hırslı ve gözü kara hallerine. Bu hayatta seni korkutan hiçbir şey yok. Cesaretin hiç kırılmıyor. Başarını da buna borçlusun. Başarısızlıklar seni hiç yıldırmıyor. Hiçbir zaman sınırlar olduğuna ya da imkansız diye bir şey olduğuna inanmadın. Sen imkansızlıkları da imkanlı yapan adam oldun. Gerçekten çok harika bir insansın. Umarız kendin olmaktan hiç vazgeçmezsin :)

Kopil!

Kopil!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Kopil olurdun. Her zaman ortamın neşe kaynağı sen oluyorsun. Yüzünü bir kere bire asık görmemiştir insanlar. Asla mutsuzluğunu yansıtmıyorsun kimseye. İnsanlar seni hep güler yüzlü ve enerjik olarak biliyor. Mutsuz olmanın sana hiçbir şey katmadığını aksine köstek olduğunu biliyorsun çünkü. Ne zaman canın yansa kendine odaklanacak başka bir şey buluyorsun. İçin yansa da bunu kimseye yansıtmıyorsun. Bu gerçekten çok güzel bir özellik. Etrafındaki arkadaşların canı sıkkın olduğunda ilk sana geliyorlar. Onlara bu hayatın güzelliklerini gösteriyorsun sen çünkü. Kimseyi mutsuz etmiyorsun. Sürekli esprilerinle ortama neşe katıyorsun. Keşke herkesin seni gibi arkadaşı olsa. Herhalde mutsuzluk diye bir şey kalmazdı dünyada. Tabii şeytan tüyü de var sende. Kendini çok sevdiriyorsun herkese. Seni tanır tanımaz hemen ısınıyorlar sana. Bu arada şaka sever bir insan olduğundan da bahsetmeden geçemeyeceğiz. Öyle normal şakalar değil ama baya eşek şakaları. Bazen insanları kızdırıyorsun ama sana ne kadar kızılabilirse tabi? :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
258
116
87
59
21
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jane Rizzoli

Afet Hoca 😂

Aylin Kayhan

Afet hoca!

Sultan Çelen

Hoca camide ya, ne hocası :) Afet Öğretmen olacak o. Namı diğer "Doğal Afet"tir kendisi.