Görüş Bildir
Haberler
"Hangi Filmi İzlesem" Diye Düşünenlere Müjde! Tek Bir Solukta Bitireceğiniz Günün Yüksek Puanlı Film Önerileri

"Hangi Filmi İzlesem" Diye Düşünenlere Müjde! Tek Bir Solukta Bitireceğiniz Günün Yüksek Puanlı Film Önerileri

'Bugün hangi filmi izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan doğru yerdesin! Senin için en iyi filmlerden oluşan harika bir film listesi hazırladık. Bu filmlerin hepsinin IMDb'de en yüksek puanları tek tek kaptığını da atlamadan geçmeyelim tabii.

E hadi o zaman, film önerilerine geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Divines (2016)

11. Divines (2016)

IMDb: 7.4

Paris’te yoksul bir mahallede yaşayan Dounia ve arkadaşı Maimouna, yaşadıkları sefaletten kurtulmanın yolunu arar. İki arkadaş bu uğurda bir uyuşturucu satıcısı olan Rebecca ile çalışmaya başlar. Dounia’nın bu sırada yetenekli bir dansçı olan Djigui ile tanışması hayatının değişmesine neden olur.

10. Ay Işığı (2016) Moonlight

10. Ay Işığı (2016) Moonlight

IMDb: 7.4

İnsan ilişkileri ve insanın kendini keşfetmesi hakkında bir film olan Ay Işığı, genç siyahi bir adamın çocukluğundan yetişkinliğe kadar Miami'nin zor bir mahallesinde, hayatta kendine yer edinme savaşını ve büyüme hikayesini anlatıyor. Chiron'un hayatının 3 ayrı dönemini anlatan film kahramanın annesi ile ilişkisine, okul hayatına, romantik ilişkisine, iş hayatına ve uyuşturucu satıcılığı yapan Juan ile olan ilişkisine değiniyor.

9. Phantom Thread (2017)

9. Phantom Thread (2017)

IMDb: 7.5

İngiliz modasının kalbinde yer alan ünlü terzi Reynolds Woodcock ve kız kardeşi Cyril, kendilerine özgü tarzları ile ülkenin önde gelenlerini giydirmektedir. Müzmin bir bekar olan Woodcock, hayatına giren kadınlarla arkadaşlık etmekte, onlardan ilham almaktadır. Genç, iradeli bir kadın olan Alma Reynolds’ın karşısına çıktığında ise işler değişir. Genç kadın Reynolds’un aklının başından alır ve kısa sürede onun ilham perisi olur. Reynolds’un kontrollü ve düzenli hayatı aşk kapısını çaldığında altüst olur.

8. Rüzgarı Dizginleyen Çocuk (2019) The Boy Who Harnessed the Wind

8. Rüzgarı Dizginleyen Çocuk (2019) The Boy Who Harnessed the Wind

IMDb: 7,6

The Boy Who Harnessed the Wind, maddi imkansızlıklar sonucu okuldan atılan 13 yaşındaki bir çocuğun hikayesini konu ediyor. William Kamkwamba, Malavili’de yaşayan 13 yaşındaki bir çocuktur. Zeki bir çocuk olan William, ailesinin yaşadığı maddi zorluklar yüzünden çok sevdiği okulundan atılır. Fakat bu William’ın çalışma isteğine engel olmaz.

7. Yaşamın Kıyısında (2016) Manchester by the Sea

7. Yaşamın Kıyısında (2016) Manchester by the Sea

IMDb: 7.8

Lee Chandler, sıhhi tesisat, elektrik, kapıcılık gibi sıradan işler yaparak, tek göz bir evde yalnız başına yaşayan bir adamdır. Doğup büyüdüğü ama uzun zamandır uğramadığı kentten bir gün acil bir telefon alır. Kalp hastası abisi hastaneye kaldırılmıştır ve durum ciddidir. Lee kafasında endişeler ve soru işaretleri ile yola koyulur. Hastanede alacağı haberle de birlikte hayatı değişecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Broken Circle Breakdown (2012)

6. The Broken Circle Breakdown (2012)

IMDb: 7.8

Elise ve Didier karakterlerindeki farklılıklara rağmen ilk görüşte birbirlerine aşık olurlar. Elise konuşkan ve çılgın bir kadınken, Didier daha içine dönük yalnız bir kovboydur. Elise dövmecilikle hayatını kazanan, inançlı ve ruhani bir karaktere sahipken, Didier ise hakikati tercih eden ve bir banjo grubunda müzisyenlik yapan bir ateisttir. Bu iki farklı karakter birbirlerini tamamlayıp, her günlerini hayatın son günü gibi dolu yaşayarak mutlu bir yaşam sürmektedirler. Ama küçük kızları Maybell altı yaşına geldiğinde ciddi bir hastalığın peçesine düşünce, aşkları ve ilişkileri de büyük bir sınavdan geçecektir.

5. Deadpool (2016)

5. Deadpool (2016)

IMDb: 8.0

Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uyumu varken bir şeylerin tam da yolunda gittiğini düşünürken, kanser olduğu gerçeğiyle yüz yüze kalır. Sevdiği kadını bu acılı süreci izlemekten kurtarmak için onu terk eden Wade, kendisine tedavi umudu sunan bir bilimsel projeye katılır. Fakat bu proje sadece bir 'yan etki' olarak kansere tedavi olacaktır. Asıl amaç birtakım DNA'ları tetiklemektir...

4. Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri (2017) Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

4. Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri (2017) Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

IMDb: 8.2

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. Kızının cinayet davasında bir suçlu bulunmadan aylar geçtikten sonra, Mildred Hayes cesur bir hamle yapar. Kentin saygıdeğer polis şefi William Willoughby'ye yöneltilen tartışmalı bir mesajla kentin ücra bir yolunda üç adet billboard kiralar. Şiddet eğilimli, çocuksu bir annenin çocuğu olan, şefin sağ kolu Dixon'ın adı olaya karıştığında, acılı anne ile güvenlik güçleri arasındaki savaş daha da şiddetlenecektir.

3. 1917 (2019)

3. 1917 (2019)

IMDb: 8.3

1917, I. Dünya Savaşı sırasında askerlerin hayatını etkileyecek önemde bir mesajı iletmekle görevlendirilen iki askerin hikayesini konu ediyor. konu ediyor. I. Dünya Savaşı sırasında Britanya askeri olan Kıdemsiz Onbaşı Schofield ve Kıdemsiz Onbaşı Blake, gerçekleştirilmesi imkansız gibi görünen bir göreve atanır. Görevleri, zamana karşı yarışırken düşman bölgesini geçerek yüzlerce askerin ölümünü engellemek üzere bir mesaj iletmektir. Blake'in kardeşi de kurtarılabilecek askerlerin arasındadır. Bu durumda Blake'i daha da fazla ciddiye alması gereken bir mücadele bekliyordur.

2. Senin Adın (2016) Kimi no na wa

2. Senin Adın (2016) Kimi no na wa

IMDb: 8.4

Senin Adın, farkı yerlerde yaşamalarına rağmen birbirlerine bağlı bir hale gelen iki yabancının hikayesini anlatıyor. Hayatından pek memnun olmayan Mitsuha, etrafı dağlarla çevrili bir bölgede yaşar. Vali olarak çalışan babası seçim kampanyaları ile uğraşmaktadır. Evde kendisi, kardeşi ve büyükannesi dışında kimse yoktur. Kırsal kesimdeki yaşamından fazlasıyla sıkılan Mitsuha, Tokyo'da yaşamanın hayalini kurar. Mitsuha ile aynı yaşlarda olan Taki ise, Tokyo'da yaşayan bir gençtir. Taki'nin günleri çalışarak ve arkadaşları ile vakit geçirerek geçer. Ancak bir gün, rüyasında kendini dağların sardığı bir kentte yaşayan bir kız olarak görecektir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Andhadhun (2018)

1. Andhadhun (2018)

IMDb: 8.4

Andhadhun, şahit olmadığı bir suçun içerisine sürüklenip hayatı değişen görme engelli bir piyanistin hikayesini konu ediyor. Görme engelli bir piyanist olan Akash, Londra’da vereceği konseri için hazırlanmaktadır. Tam da bu sırada 70’li yılların ünlü bir oyuncusu olan Pramod Sinha ile bir restoranda tanışan Akash, beklemediği bir teklif ile karşı karşıya kalır...

Daha fazla öneri için:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın