Görüş Bildir
Haberler
Hangi Cinsiyetle İyi Anlaştığını Söylüyoruz!

etiket Hangi Cinsiyetle İyi Anlaştığını Söylüyoruz!

Aburoski
14.07.2018 - 11:52

Evet, bakalım sen hangi cinsiyetten insanla daha iyi anlaşıyorsun? 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da...

3. Havalar çok sıcak serinlemek için buz gibi bir ........ içmek istiyorum!

4. Peki bize doğruyu söyle dedikodu yapar mısın?

5. Sence hakkında en çok kimler konuşuyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni bir işe girdin ve arkadaşın tebrik etmek için sana çiçek gönderecek hangisini göndermesini isterdin?

7. Çocukken en çok arabalarla mı oynardın yoksa bebeklerle mi?

8. Arkadaş ortamında genellikle argo kelimeler kullanmaktan hoşlanır mısın?

9. Son olarak, arkadaşlık neydi?

Kadınlarla iyi anlaşıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre bir erkek olarak kadınlarla daha iyi anlaşıyorsun. Kadınların seni daha iyi anladığını ve onlara kendini ifade ederken daha rahat olduğunu düşünüyorsun. Bu çevrene biraz garip gelebilir fakat insan kimin yanında rahatsa onunla anlaşması doğal. Sen de öylesin. Aslında bu çok normal bir şey. Bir sorunun olduğunda ya da hiçbir sorunun olmasına gerek duymadan da ne zaman biriyle konuşmak istesen en yakın kadın arkadaşını arayıp ona içini döküyorsun. Emin ol o da seni çok rahatlatıyor. Kafanı boşaltmana yardımcı oluyor. 

Arkadaşlığın elbette ki kadını, erkeği olmaz fakat ne yazık ki toplumda farklı bir algı var. O da erkeğin erkek arkadaşlarıyla, kadının ise kadın arkadaşlarıyla anlaşabileceği algısı. Sen bu algıyı yıkmışsın. Bir erkeğin bir kadınla iyi anlaşabileceğini göstermişsin. Seni tebrik ediyoruz!

Erkeklerle iyi anlaşıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre bir kadın olarak erkeklerle daha iyi anlaşıyorsun. Erkeklerin seni daha iyi anladığını düşünüyorsun ve en önemlisi onların yanında kendini rahat hissediyorsun. Zaten insan nerede rahatsa oradaki insanlarla iyi olmalı. Etrafındaki kadınların küçük detaylara çok fazla takıldığını ve anlatmak istediğin şeyleri anlamadıklarını düşünüyorsun. Senin anlattıkların onlara saçma geliyor fakat bir erkek arkadaşına anlattığın vakit kesinlikle seni yargılamıyorlar. E bu her erkek için geçerli değil, sadece çevrendeki insanlardan bahsediyoruz. 

Arkadaşlığın elbette ki kadını, erkeği olmaz fakat ne yazık ki toplumda farklı bir algı var. O da erkeğin erkek arkadaşlarıyla, kadının ise kadın arkadaşlarıyla anlaşabileceği algısı. Sen bu algıyı yıkmışsın. Bir kadının bir erkekle nasıl iyi anlaşabileceğini göstermişsin. Tebrik ediyoruz!

Hemcinslerinle iyi anlaşıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sen en çok hemcinslerinle iyi anlaşıyorsun. Kendi cinsinden insanların seni daha iyi anlayabileceğini düşünüyorsun. Sonuçta aynı şeyleri yaşıyor, genel olarak olaylara aynı pencereden bakıyorsunuz. Elbette ki karşı cinsten arkadaşların da var ama onlarla ortaklaşacağın pek bir durumun olmamış. Fakat yine de onlarla da paylaşımlar yapıyorsun. Tamamen onları kafandan silip atmamışsın ki zaten böyle bir şey yapman da saçma olurdu. 

Karşı cinsten arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirip, onları anlayabilirsin belki ama yine de sen bilirsin tabii. Kimin yanında iyi ve rahat hissediyorsan o senin en yakın arkadaşındır. E bu da hemcinsin oluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
582
269
161
113
55
36
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Midoriya

Erkeklerle iyi anlaşıyorsun!

Gizem Yenikler

Erkeklerle iyi anlaşıyorsun!

yeşilzytn

aynen öyle erkekler.. çok eğleniyosun onların yanında ya hiç sıkılmıyosun :D