Görüş Bildir
Haberler
Hangi Burcun İnsanından Uzak Durmalısın?

Hangi Burcun İnsanından Uzak Durmalısın?

Effy
24.11.2023 - 12:01

Hangi burcun insanını görünce koşarak uzaklaşmalısın?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle günlük burç yorumlarına inanıp inanmadığını soralım...

2. Senin burcun hangi gruba ait?

3. Senin için karşı tarafın maddi durumu önemli midir?

3. Senin için karşı tarafın maddi durumu önemli midir?

4. Bir de bize burcunu söyleyebilir misin?

5. Hangi insan tipi senden uzak dursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki senin kendinde sevmediğin özelliğin ne?

6. Peki senin kendinde sevmediğin özelliğin ne?

7. İlişkilerin uzun ömürlü mü, kısa ömürlü mü?

8. Arkadaşların senden neden şikayetçi?

8. Arkadaşların senden neden şikayetçi?

9. Burçlara göre insan ayrımı yapar mısın?

10. Son olarak: Aşk mı, para mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Akrep burcu!

Akrep burcu!

Akrep burcundan koşarak uzaklaş!

Ketum ve gizemli akrep burçları, senin minnoş kalbini paramparça eder! Hislerini aldırdığına yemin edip kanıtlayamadığımız bu burç, maalesef ki kendinden başkasını çok az düşünür. Senle olan uyumu ise yerlerde bile değil; yerin taa dibinde! Bu burçtan sana zarardan başka bir şey gelmez. Tabii insanı sadece burcu ile yargılamak olmaz ama tedbiri elden bırakmanın lüzumu yok! Akrep burcunun ismi neden akrep? Bi' düşün deriz...

Aslan burcu!

Aslan burcu!

Aslan burcundan koşarak uzaklaş!

Derede kendi yansımasına bakarken düşüp boğulan Narkissos gibi kendilerini izlemeye, övmeye doyamazlar! Yok şöyle güzelim, böyle liderim diye kafanı balon gibi şişirirler! Onlarla derinlikli bir sohbet kuramazsın, her buluşmada kendini yalnız hissedersin. Sürekli kendinden verip hiçbir şey almadığın bu ilişkinin sana hiçbir yönden faydası yok. Ne arkadaş ne sevgili; bu burç seni sadece üzer!

İkizler burcu!

İkizler burcu!

İkizler burcundan koşarak uzaklaş!

Şaşırmadın değil mi? 'İkizler burcu çıkacaktı tabii' diye düşünüyorsundur içinden hatta! İkizler burcunun dengesiz tavırları seni manyak eder. Bir sevgi dolu bir soğuk duvar gibi olan bu burç, sana neyi nasıl hissedeceğini şaşırttırır. Doğru bildiğini unutturur, gaslight manyağı eder! Yok yere 12 burç arasında sadece onun adı çıkmadı... İkizler deyince insanların yüzünü ekşitmesinin bir sebebi var. İkizler burcundan derhal arınmalı, mümkünse uçarak uzaklaşmalısın!

Balık burcu!

Balık burcu!

Balık burcundan koşarak uzaklaş!

Dışarıdan duygusal takılan balık burcu, içeriden hiç de göründüğü gibi değil! Lovebombing deyince akıllara gelen bu burç, insanı öldürmekten beter eder! Tüm iyi ve temiz duyguların katili olan Balık burcundan uzak durmalısın; yoksa çok üzülürsün. Oldukça sinsi olan Balık burcu seni gerçekten üzüldüğüne inandırabilir ama kanma! Bir gün vezirken öbür gün rezil olmamak için önlemini şimdiden al diyoruz...

Başak burcu!

Başak burcu!

Başak burcundan koşarak uzaklaş!

Başak burcunun düzen takıntısı seni bunaltır, sen bunlara gelemezsin! Gereksiz tartışmalar içinde kendini bulmak istemiyorsan, yapacağın şey belli... 'I can fix him/her' kafasından çıkıp derhal kendine gelmen lazım! O seni delirtmeden tası tarağı toplayıp uzaklaş. Ne sen rhabilitasyon merkezisin, ne de kafayı tırlatmak gibi bir amacın var! O yüzden silkelen ve sana iyi gelecek insanlara vaktini ayır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
25
16
9
8
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın