Görüş Bildir
Haberler
Hangi Burcun İnsanı Senin Baş Düşmanın?

etiket Hangi Burcun İnsanı Senin Baş Düşmanın?

Lousia
15.08.2018 - 18:40 Son Güncelleme: 06.07.2019 - 10:37

Seni çekemeyen insanların olduğu çok belli. Acaba baş düşmanının burcu ne? Belki oradan kim olduğunu tahmin edersin.

Hazırsan testi çöz ve sonucu öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini sorarak başlayalım işe.

2. Yaşını da öğrenelim.

3. En büyük düşmanınla aynı ortamda bulunmak zorunda kalsan ne yapardın bakalım?

4. Hayatın boyunca kimsenin düşmanlığını kazanmamak mı yoksa 1 yıl boyunca zengin olmak mı sana göre?

5. Seni aldatan ya da sana yalan söyleyen insanlara tepkin ne olur genelde?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birine sinirlendiğinde genelde ne yaparak sakinleşmeye çalışırsın?

7. Hangi konuda sana bulaşan biri kaçabildiği kadar uzağa kaçmalı?

8. Birine karşı düşmanlık duyuyor musun? (Sorumuza doğru cevap ver, şurada yüzyüzeyiz.)

9. Ve son olarak, düşmanın olan kişiye söylemek istediğin söz ne seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç Burcu!

Koç Burcu!

Testimize verdiğin cevaplara göre senin baş düşmanın koç burcu! Oldukça inatçı bir insanla karşı karşıyasın sen resmen. Sana kafayı takmış görünüyor. Bir konuda senden farklı düşünmüş ve bu konuda inat etmiş. Fikrini asla değiştirmemiş senin iyi bir insan olacağın konusunda. Bu yüzden sana karşı bir kıskançlık besliyor kendisi. Sen belki de bunun farkına bile varmadın ama böyle birisi var işte. Bir o kadar da kendini düşünüyor bu düşmanın, sanki dünyada bir tek o var. Kendi dertlerini çok önemsiyor gibi. Aman sen dikkat et yine de. Sana ciddi bir sorun çıkarmayacak gibi olsa da, dikkatli olmanda fayda var gibi. :)

Boğa Burcu!

Boğa Burcu!

Testimize verdiğin cevaplara göre senin baş düşmanın boğa burcu! Kendini düşünen fazlasıyla rahatına düşkün biri senin düşmanın. Aslında seni ve yaptıklarını o kadar önemsemiyor. Onun keyfini pek de kolay kaçıramazsın sen. Sadece sana sinir olduğu birkaç konu var ve bu konular oldukça eski zamandan beri varlığını sürdürüyor. Çünkü senin düşmanın diyeceğimiz kişi, genel olarak katı kurallara sahip. Senin hakkında peşin hükümleri olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Ama zamanla yanıldığı şeyleri fark eder mi pek bilemiyoruz. Fark ederse de sen onu kabul eder misin o da şaibeli tabii. :)

İkizler Burcu!

İkizler Burcu!

Testimize verdiğin cevaplara göre senin baş düşmanın ikizler burcu! Sen belki de bu kişinin kim olduğunu tahmin ettin bile. Her şeyi bildiğini iddia eden ve durmadan büyük laflar eden birisi var. Bu kişi etrafındaki çoğu insanın sinirini de bozan biri. Senin de sinirini bozuyor zaten bu hareketleri. Onun da seni sevmediğini düşünüyorsun. Bu konudaki fikrin de kesinlikle doğru. O kişi de sana karşı büyük bir düşmanlık besliyor. Senin hayatın hakkında durmadan bir fikri olmaya çalışan bu kişiden uzak durmanda fayda var gibi.

Yengeç Burcu!

Yengeç Burcu!

Testimize verdiğin cevaplara göre senin baş düşmanın yengeç burcu! Bu kişi daha önceden seni çok seven biriydi. Ama sonra ne olduysa sana karşı aşırı bir kin duygusu yüklenmiş bir anda. Çünkü çok kırılgan biri olan bu kişi, sana karşı da bir sebepten dolayı çok kırılmış. Etrafındaki herkese senin ne kadar kötü bir insan olduğunu anlatıp duran bu kişiyi bir gözlemle bakalım. Senin canını sıkmasını istemeyiz. Sen kendini bildikten sonra sorun yok gerçi ama sen yine de dikkat et. :)

Aslan Burcu!

Aslan Burcu!

Testimize verdiğin cevaplara göre senin baş düşmanın aslan burcu! Bu kadar dediğim dedik, sadece kendini düşünen başka hiç kimseyi görmedik. Baş düşmanın olan bu kişi senden resmen nefret ediyor. Çünkü zamanında seninle arasında bir tartışma geçmiş ve bu olaydan sonra sana aşırı tepkili bir insan haline gelmiş. Ve asıl tehlikeli olan kısım ise, bu kişi seninle arasında hiçbir sorunu yokmuş gibi davranıyor. Belki kim olduğunu tahmin edersin ama sen yine de biraz gözünü dört açsan iyi olur. :)

Başak Burcu!

Başak Burcu!

Testimize verdiğin cevaplara göre senin baş düşmanın başak burcu! Yaptığın her şeyi eleştiren biri var. Aslında sadece senin şeyler için değil, tüm dünyaya karşı bir eleştiri yüklemesi var kendisinde. Oldukça inatçı olan bu insan, sana bir yerden kafayı takmış. Sonra da bu hırsını yenmesi çok zorlaşmış. Sen de tüm bu olaylardan bir habersin resmen. Gözünü biraz dört açmalı ve etrafa bakmalısın. Bakalım bu insan kimmiş?

Terazi Burcu!

Terazi Burcu!

Testimize verdiğin cevaplara göre senin baş düşmanın terazi burcu! Bu kişi sana eskiden aşık olan biriymiş. Ama sonra senden gönlü geçmiş bir şekilde tabii. Fakat sen onu kabul etmediğin için sana takmış bir ara. Arkandan birkaç iş çevirmiş. Bu durum senin huzurunu kaçırmış biraz ama sonra o da seninle uğraşmaktan vazgeçmiş görünüyor. Neyse ki, tek düşmanının o kişi olması harika bir şey. En azından artık onun bir zararını görmeyecek gibisin. Zaten birinin seni sevmeme ihtimali de pek yok gibi. :)

Akrep Burcu!

Akrep Burcu!

Testimize verdiğin cevaplara göre senin baş düşmanın akrep burcu! Oldukça tehlikeli birini düşman edinmişsin kendine. Senin de onunla uğraşacak enerjin var tabii, sen de oldukça dişli bir insansın. Yine de bir gereği yok tabii onunla uğraşmanın. Bu kişi sana uzun zaman önce yaşadığını bir olay yüzünden kinlenmiş ve bu kininin aşamamış bir türlü. Asla seni tanımaya ve olayların iç yüzünü öğrenmeye çalışmamış. Çünkü her zaman kendi bildiğini doğru sayan biri kendisi. Böyle bir insanın düşmanlığıyla da uğraşmak zordur. Sen bize sorarsan biraz dikkatli ol tamam mı?

Yay Burcu!

Yay Burcu!

Testimize verdiğin cevaplara göre senin baş düşmanın yay burcu! Bu kişi senin yaptığın birkaç olaya takılmış ve aşırı tepki vermiş. Dünyanın en sabırsız insanlarından birini kendine düşman edinmişsin resmen. Umuyoruz ki, bu sabırsızlığı seninle düşmanlığı sürdürme konusunda da sürer de yaptığından bir an önce vazgeçer. Ortamlarda herkese laf söyleyen, kimsenin yaptığını beğenmeyen bu kişiyle başın pek dertte görünmüyor. Konuşup konuşup susacak gibi. Sen yine de dikkatli ol tabii.

Oğlak Burcu!

Oğlak Burcu!

Testimize verdiğin cevaplara göre senin baş düşmanın oğlak burcu! Etrafındaki her şeyi kontrol etmeye çalışan baş düşmanın, bir ara seni de kontrol etmeye çalışmış. Fakat sen onun istediği yola pek girmemişsin, durum böyle olunca da sana takmış kancayı. Her zaman donuk ve mesafeli davranıyor olsa da, arkandan sürekli diş biliyor bu insan. Sen de onunla konuşmadığından memnun gibisin biraz da, çünkü senin için varlığı bir ayrı zarar. Birbirinize çok kötü davranmadığınız sürece bir sorun yok, konuşmasanız daha iyi. :)

Kova Burcu!

Kova Burcu!

Testimize verdiğin cevaplara göre senin baş düşmanın kova burcu! Bu insan herkesten ve her şeyden şikayetçi biri. Kendince marjinal olma tavırları var, sanki dünyaları kendi yaratmış. Kendi yaptığı bütün davranışlar kusursuz, iş sana gelince de asla yaptığın şeyleri beğenmeyip tersini söylüyor. Yaptığın şeyleri kıskanan biri çünkü bu insan. Her ne kadar belli etmese de gerçek bu. Tek sorunu bunu henüz kendine de itiraf edememesi. :)

Balık Burcu!

Balık Burcu!

Testimize verdiğin cevaplara göre senin baş düşmanın balık burcu! Bu insanın düşmanlığını da nasıl kazandın şaştık kaldık. Aşırı duygusal olan birinin küçük bir sebepten kalbini kırmışsın. O da sana içten içe bir düşmanlık beslemiş. Keşke böyle olmasaymış tabii ama olmuş artık bir kere. Belki bu insanla konuşup aranı düzeltebilirsin, sana çok fazla kırılmadıysa barışacağınız garanti gibi. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
820
518
214
185
162
117
91
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TC Ceren Akbulut

az önce kendime düşman oldum TEBRİKLER

Alev Ayer

kendi burcumun baş düşmanıyım, haydaaa! 😅

sıla

koç çıktı ve ben koç burcuyum sjdkdk