Görüş Bildir
Haberler
Hangi Bitki Ruh Halini Yansıtıyor?

etiket Hangi Bitki Ruh Halini Yansıtıyor?

Bakalım senin ruh eşin hangi bitki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Hayata karşı genel duruşun nedir?

3. Hayata karşı genel duruşun nedir?

4. Arkadaşın yeni bir işe başladı. Ona çiçek yollayacaksın. Hangisini yollardın?

5. Şu fotoğrafa baktığında aklına ilk gelen şey ne?

5. Şu fotoğrafa baktığında aklına ilk gelen şey ne?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evde bakımından kendi sorumlu olduğun bir bitkin var mı?

7. Peki Whatsapp'ta en son kimle yazıştın?

7. Peki Whatsapp'ta en son kimle yazıştın?

8. Son olarak, en son ne zaman eğlenmek için dışarı çıktın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Papatya!

Papatya!

Son zamanlarda biraz fazla sakin ve durgun gibisin. Hatta etrafındakilerden “Bir şeyin mi var?” sorularını çok duyduğunu tahmin ediyoruz! Ama bizce sendeki bu durgunluk sıkıntıdan değil, sadece sakinsin işte. Dingin diyelim biz ona. Kafan rahat, çok şey düşünmüyor, sadece sakin kalmaya çalışıyorsun. Kendini uzun bir kafa tatiline çıkarmış gibisin yani. Hem şimdiye kadar çok düşünmenin ne faydasını gördük ki?

Kaktüs!

Kaktüs!

İsyan senin iliklerine işlemiş. Bir yerde haksızlık mı olmuş hemen karşısında sen durursun. Hayatta kabul edemeyeceğin şeylerin başında bu geliyor. O yüzden yüreğin biraz isyankar. Sorgulayarak, düşünerek her şeyin doğrusunu, iyisini ve adil olanını bulursun. Bu özelliğin ile her daim örnek gösterilecek birisin.

Gül!

Gül!

Ne kadar güzel bir enerjin var senin! Etrafına sürekli pozitiflik yayıyor, kahkahalarınla girdiğin her ortamı anında enerjinle dolduruyorsun! Galiba bu ara işler gayet yolunda senin için, küçük sıkıntıların olsa da onları kafaya takmıyor hayatını yaşıyorsun! En güzelini yapıyorsun güzel dostumuz, aman nazar değmesin! Yüzünden gülümsemen hiç eksik olmasın :)

Gelincik!

Gelincik!

Kolay kolay umudun kırılmaz. Her kötü şeyden bir sonuç çıkarır, ders alırsın. Hep daha iyiye gitmek için. Bu kadar güzel yazılar, güzel duygular senin gibi insanlardan çıkıp duvarlara yansıyor zaten. Hayat umut dolu. Sevecek, sevilecek çok zaman var. Tadını çıkar ve duvarları boş bırakma.

Ayçiçeği!

Ayçiçeği!

Hayatı pek ciddiye aldığın söylenemez. Aslında en güzelini yapıyorsun. Eğlence nerede sen orada. Hayattan zevk almasını biliyorsun. Sürekli eğlenceli ve enerjiksin. Arkadaşların arasında sevilirsin. Zaten bu duvar yazılarını hep senin gibi zeki ve akıllı insanlar yazıyor. Hayatın tadını çıkarmaya devam duvarları boş bırakma.

Nilüfer!

Nilüfer!

Etrafında olan herhangi bir duruma kayıtsız kalamamak, bir sorun varsa onu çözmeye çalışmak senin en büyük özelliklerinden. Duyarlı birisin ve bu özellik seni herkesten bir adım öne çıkarıyor. Biliyorsun günümüzde artık senin gibiler pek yok. Gönüllü işlerde olmayı çok seviyorsun. Etrafına iyilik saçtığın için herkes senin yanında olmak istiyor :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
246
127
87
51
21
21
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

İsyan senin iliklerine işlemiş. Bir yerde haksızlık mı olmuş hemen karşısında sen durursun. Hayatta kabul edemeyeceğin şeylerin başında bu geliyor. O yüzden ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Kaktüs! İsyan senin iliklerine işlemiş. Bir yerde haksızlık mı olmuş hemen karşısında sen durursun. Hayatta kabul edemeyeceğin şeylerin başında bu geliyor. ... Devamını Gör

Arzu Güner

Kaktüs olacağıma sevineceğim hiç aklıma gelmezdi. kehkehkeh :D