Görüş Bildir
Haberler
Hangi Bayram Çocuğusun?

etiket Hangi Bayram Çocuğusun?

Kerimei Güzide
06.07.2016 - 10:54 Son Güncelleme: 02.05.2022 - 10:45

Size hangi bayram çocuğu olduğunuzu söylüyoruz. Testi çözün ve ne kadar belalı bir bayram çocuğu olduğunuzu öğrenin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi bayramlıklar?

2. Sence bayramların en güzel tarafı ne?

3. Toplu bayram tebriği yazacaksın, ne yazarsın?

3. Toplu bayram tebriği yazacaksın, ne yazarsın?

4. Bayram tatilini nasıl değerlendirmek istersin?

5. Hangi bayram şekerlerini daha çok seviyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak gifteki durum hakkında ne düşünüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bayramın uslu çocuğusun!

Bayramın uslu çocuğusun!

Allah herkese senin gibi bir evlat nasip etsin. Dedesiyle bayram namazına gitmeler, her büyüğün elini öpmeler, para verdiklerinde almak için anne babasından onay beklemeler... Adeta bayramda ananı babanı gururlandırmak için doğmuşsun. O kafana limonlu kolonya boca edildiğinde bile herhangi bir sıkıntı yaratmıyorsun. Gerçek bir ponçiksin. Bayramların uyumlu çocuğusun. Gömleğinin içinde bir yerlerde hala bir nazar boncuğu takılı. Ay inşalllah göze gelmezsin. Bayram boyunca giydiğin bayramlıkları bile hiç kirletmiyorsun. Bütün çocukların anaları sana iç geçirerek bakıyor. Mahalledeki diğer çocuklar, her konuda senin örnek gösterilmenden bıkmış durumdalar. Pek arkadaşının olmamasının sebebi hep kıskanılıyor olman. İyi bayramlar ponçik. Bu bayram sen yine de çok yanak sıktırma.

Bayramın ganimetçi çocuğusun!

Bayramın ganimetçi çocuğusun!

Ay sen çok fena bir şeysin. Kimin eli öpülünce harçlık verir, kimin elini öpmeye gerek yok, kimlerin evinde iyi çikolata var, hangi amcana hangi lafı edersen daha çok harçlık verir, bunların hepsinin uzmanı olmuşsun. Bayram değil şirket yönetiyorsun adeta. Bayram demek senin için topladığın paralar ve şekerler demek. Gün sonu hasılatın bütün mahalledeki çocuklardan fazla değilse o bayramı başarısız bir bayram olarak görüyorsun. Gittiğin evlerdeki ikramlar da senin ayrı bir vazgeçilmez. Büyükler neden normal zamanlarda da bayramlardaki gibi ikramlarda bulunmuyor anlamıyorsun. Sen kendini en çok bayramlarda bulan bir çocuksun. O şeker ve tatlılardan biraz uzak dur. Topladığın harçlıklara bir şey demiyoruz ama bu bayram biraz dikkat edelim lütfen. Miden ağrıyacak miden!

Bayramın mızmız çocuğusun!

Bayramın mızmız çocuğusun!

Etrafındakilerin bayramını burnundan getirmek için gönderilmişsin. Ne verilen harçlığı beğeniyorsun, ne alınan oyuncağı ne çikolataları ne de başka bir şeyi. Gidilen misafirliklerde surat yapmaların, sorulan sorulara tuhaf ve soğuk cevap vermelerin yetmiyor, kimselerin de elini öpmüyorsun. Büyüyünce bayramlardan nefret eden o insanlardan olacağın kesin. Bayram sabırlarını ölçmek için bire birsin. O kadar para verilmiş bayramlıklarını bile giymemen gerçek bir sinir bozan olduğunun kanıtı. Bayramı etrafındakiler bir atlatsa da rahatlasa, ne derdin var bu insanlarla hiç belli değil. Tahminimizce bayramlara katlanamıyorsun ve üç beş şekerle 5 kuruşluk harçlıklar bile seni kandırmaya yetmiyor. Azıcık içine at, o kadar pis surat yapıyorsun ki etrafın bayramı da zehir oluyor. Bu insanların günahı ne deli manyak!

Sen tam bir bayram belasısın!

Sen tam bir bayram belasısın!

Bayramın ilk günü sabah erkenden evden fırladığında komşular ve diğer çocuklar başlarına gelecekleri nereden bilebilirlerdi ki? Önce top oynarken iki ayrı evin camlarını kırarsın, sonra çatapatlar patlatıp mahalleyi savaş alanına çevirirsin, en son da para yerine şeker ikram eden komşuna cimri dediğin duyulunca ailen seni ceza olsun diye eve kilitler. Fakat sen öyle bir çocuksun ki onlar için seni eve kapatmak başlarına gelecek en kötü şey olabilir. Evde top oynamaya kalkmalar, balkondan çocukların kafasına bir şeyler atlamalar, namaz kılan dedeyi namaz sırasında ödünü koparmalar gibi eylemlerinle manyaklık konusunda nasıl bir gelecek vadettiğini gösterirsin. Tebrikler, gerçek bir yaramazlık ve manyaklık gurususun. Ailen, evde yalnız kalabildiğini görür görmez tüm bayramları senden uzakta geçirmek için erkenden planlar yapacak. Azıcık merhamet et insanlara, niye burunlarından getiriyorsun her şeyi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1775
944
596
320
153
99
91
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Amy Winehouse

Bayramın mızmız çocuğu ha?

Aslı Erek

bildiğin onedio dan azar yedim deli manyak dedi wow

İlkgün Özlem

Bayramın mızmız çocuğusun! Büyüyünce bayramlardan nefret eden o insanlardan olacağın kesin. VE ÖYLEYİMMMM :D