Görüş Bildir
Haberler
Hangi 3 Harfli Kelime Seni Kusursuz Bir Biçimde Tanımlıyor?

etiket Hangi 3 Harfli Kelime Seni Kusursuz Bir Biçimde Tanımlıyor?

Osman Avcı
23.01.2023 - 15:46

Bu 3 harfli kelimeler tam senlik! Ama hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Küfür eder misin?

3. Küfür olmayan ama söylendiğinde küfür etkisi yaratan bir söz seç!

4. Hangi dünya mutfağını daha çok seversin?

4. Hangi dünya mutfağını daha çok seversin?

5. Senin rahatlama biçimin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Favori hayvanını seç!

7. Peki ya favori içeceğin desek?

8. Favori film türün hangisi peki?

9. Şu an şu dakika hangi modda olduğunu öğrenelim!

10. Son soru çok kritik: İlk görüşte aşka inanır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin Kelimen: Taş!

Senin Kelimen: Taş!

Sen taşlığın, seksiliğin, çekiciliğin vücut bulmuş halisin. Ne yaparsan yap, ne kadar öyle olmamaya çalışırsan çalış, yapacak bir şey yok, sen taş meslek lisesi mezunusun. Diğer bir taraftan da insanlar senin yanında çok rahat ediyor; çünkü geniş, rahat ve umursamaz bir kişiliğin var. Sen bir ortama girdiğinde ise gözler sana çevrilmezse olmaz. Ateşlisin kısaca: Yanıyorsun Fuat Abi, hem de Çırağan Sarayı gibi :)

Senin Kelimen: Saf!

Senin Kelimen: Saf!

Sen uzun kışın sonunda dağdan eriyip vadiye akan su gibi tertemiz, berrak ve saf bir kişiliğe sahipsin. İçinde kötülüğün zerresi dahi yok; çünkü kendini yıpratan ve tüketen ilişkilerden korudun. Etrafında hep kendin gibi olumlu, pozitif, oportünist insanları topladın. Kibarsın bir yandan da; şefkatli, nazik, ince. İnsanların kalbini kırmamak temel prensibin. Son olarak, hayatında ön yargı yok, ideal insan tipisin bir bakıma...

Senin Kelimen: AMK!

Senin Kelimen: AMK!

Senin birçok özelliğin içinde en öne çıkanı, kuşkusuz dobra olman. Lafını sakınmazsın, çatır çutur söylersin ağzına ne gelirse. Çünkü çekineceğin, koruyacağın bir şey yok çok şükür; kimseye de eyvallahın yok. Dilinin kemiği yoktur yani; ama sana ahlaksız demek de ahlaksızlık olur, yeri geldiğinde tam bir salon beyefendisi de olabilirsin. Ama sana boyun eğdirmeye çalışanlara da iki çift lafın her zaman vardır. Açıksın, Mertsin, Korkusuzsun ve çivisi çıkmış bu dünyaya söyleyeceğin ise belli: 'BEN BU DÜNYANIN TA AMK'

Senin Kelimen: Bal!

Senin Kelimen: Bal!

Sen acayip derecede tatlı bir şeysin yaa! O boncuk gözlerinle masum masum baktığın zaman kalpler tereyağ olur erir gider yok olur. Gözlerinden '+' işaretleri çıkıp tüm ortama huzur katar, gülüşünse kuzey yarım küreye bedel. Ya o hareketlerin... Kaç kalbi tarumar ettin o hareketlerinle, bir bilsen, ah bir bilsen!..  Sana kızmaksa imkansızdan daha imkansız; dünyanın en büyük haltını da işlesen, bir özür her şeyi sıfırlar, hiç şüphesiz!

Senin Kelimen: Şık!

Senin Kelimen: Şık!

Senin kusursuz, eşsiz ve modern bir tarzın var. Her şeyden önce estetik ne demek biliyorsun ve biliyor musun bu sonradan kazanılacak bir şey değil, bir insan ya estetiktir ya da değilidir, çok net! Pahalı ya da marka şeyler almana gerek yok, ki zaten almıyorsun sevmiyorsun da, içgüdülerinle öyle kombinler, öyle yakıştırmalar yapıyorsun ki sorma gitsin! Sadece giyim kuşam mı? Tabii ki hayır. Mesela yemeğe seninle çıkmalı veya ev seninle alınmalı ya da sevgili yaparken mutlaka sana sormalı. Sen biliyorsun yahu bu işi. Tarzsın!

Senin Kelimen: Şen!

Senin Kelimen: Şen!

Sen bu hayat denilen zımbırtının kısa olduğunu öyle iyi biliyorsun ki... Bu yüzden arzularının peşinden koşmaktan çekinmiyorsun; ve hayatının her zerresinden zevk almayı iyi biliyorsun. Ayrıca kuralları/tabuları yıkmaktan da hiç çekinmezsin: Eğer o kurallar senin eğlencenin önüne geçiyorsa, onlara saygı duyman için hiçbir sebep yoktur. Tam bir sosyallik ve eğlence bombasısın pek tabii ki! Bu dünyayı dans pisti haline getirir ekvator çizgisinde moonwalk yaparsın sen. Çılgın!

Senin Kelimen: Cin!

Senin Kelimen: Cin!

Ooo galiba hayat okulu mezunu bir arkadaşla karşı karşıyayız. Evet sen hayat okulunu dereceyle bitirmiş, alem anabilim dalında doktora tezini yazıyorsun. Seni tufaya getirmenin mümkünatı yoktur, sen nelerini gördün hey gidi! Yer misin sen be! Tilki gibi kurnaz, kurt gibiyse fırsatçısın. Cin gibisin cin! Yanlış yapanaysa bonusun çarpman! Ayaklar denk alınacak, o kadar!

Senin Kelimen: Aşk!

Senin Kelimen: Aşk!

Sen en asil duygunun insanısın. Aşık olmaktan çok, aşık olma konseptini seviyorsun. Yüreğinse hep çocuk kalmış, uslanmaz asla: Ne kadar yemin, ne kadar tövbe etsen de, her ne kadar aklına eskiden yere yapıştığın zamanlar gelse de, aşık olmaktan asla vazgeçmezsin sen. Çünkü aşık olduğun zaman kendini gerçekten hayattaymış gibi hissediyorsun. Ayrıca aşkın her türlüsünü tattın: Platonik, karşılıksız, tutkulu... Ama sende imkansız olanı iz bıraktı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1418
981
571
363
142
129
101
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Busra

CİN kelimesi çıkınca tırsanlar derneği

Tarkan İnci

Yapacağınız işin ta AMK :D

DOGA ZEREN

SAF