Görüş Bildir
Haberler
Hande Erçel ve Kerem Bürsin Ayrıldı mı? Hande Erçel, Kerem Bürsin İle Olan Fotoğraflarını Sildi!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Ayrıldı mı? Hande Erçel, Kerem Bürsin İle Olan Fotoğraflarını Sildi!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi Sen Çal Kapımı setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamışlardı. Maldivler tatiline çıkarak aşklarını ilan eden ünlü çift magazin dünyasının en çok konuşulan çiftleri arasında yer alıyor.  Son dönemde yaşadıkları çalkantılı ilişkileriyle kendilerinden bahsettiren çiftin cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Uzun süredir sessiz kalan ünlü çift hakkında 'Hande Erçel ve Kerem Bürsin ayrıldı mı?' soruları merak konusu olmuştu. Ayrıldıkları iddia edilen ikiliden Hande Erçel, Kerem Bürsin ile olan fotoğraflarını sildi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in kıskançlık sebebiyle ayrıldığı iddia edilmişti. Gündemdeki iddialara göre; ikili oyuncu Demet Özdemir sebebiyle gelişen bir kıskançlık yüzünden ayrıldıkları yönündeydi. Bir süredir sessizliklerini koruyan ünlü çiftten Hande Erçel, yeni bir adım attı. Ayrıldıkları iddia edilen ikiliden Hande Erçel, Kerem Bürsin ile olan fotoğraflarını sildi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Ayrıldı mı?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Ayrıldı mı?

Oyuncu çiftin ayrıldıkları iddia ediliyordu. Kerem Bürsin'in Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in doğum gününde yer almaması ile iddiaları güçlendirmişti. Hande Erçel ile Kerem Bürsin ayrılık haberleri karşısında sessiz kalıp herhangi bir açıklamada da bulunmamıştı.

Hande Erçel, Kerem Bürsin İle Olan Fotoğraflarını Sildi!

Hande Erçel, Kerem Bürsin İle Olan Fotoğraflarını Sildi!

Ünlü çift cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Hande Erçel sevgilisi Kerem Bürsin ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından sildi.

Oyuncu Kerem Bürsin'in bu durum karşısında ki hamlesi ise şimdiden merak konusu oldu.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın