Görüş Bildir
Haberler
Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan’ın İlk Rol Aldığı Film Ortaya Çıktı

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan’ın İlk Rol Aldığı Film Ortaya Çıktı

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, son günlerde yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Hamdi Alkan ile kendisi gibi oyuncu olan Canan Hoşgör'ün çocuğu olan Zeynep Alkan, ailesi gibi oyuncu olma yolundan gidiyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Zeynep Alkan’ın, ilk kez babası Hamdi Alkan’ın yönettiği filmde rol aldığı ortaya çıktı. İşte Zeynep Alkan’ın yıllar içindeki değişimi…

İçeriğin Devamı Aşağıda

500 binden fazla takipçisi bulunan Instagram hesabımdan sürekli paylaşımda bulunan ve gündeme gelen Zeynep Alkan, ünlü yönetemen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör’ün çocuğu olarak oyuncu bir ailde büyüdü. Ailesi gibi oyuncu olmayı seçen Zeynep Alkan, sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor.

Zeynep Alkan’ın Değişimi Şaşırttı

Zeynep Alkan’ın Değişimi Şaşırttı

2010 yılında vizyona giren Dersimiz: Atatürk filminde rol alan Zeynep Alkan'ın yıllar içindeki değişimi şaşırttı.

Çocuk oyuncu olarak yer aldığı filmdeki görüntüleri ortaya çıkan Zeynep Alkan, 2016 yılında Star TV’de yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizide Emoji Emel karakterini canlandırmıştı.

Zeynep Alkan Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Zeynep Alkan Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Zeynep Alkan, 13 Ekim 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Hataylı olan Zeynep, Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör’ün kızıdır. Ayşe adında bir kız kardeşi bulunmaktadır. 12 yaşındayken bazı tiyatro oyunlarında rol alan Zeynep Alkan, 2 yıl Kadıköy Devlet Konservatuarında yarı zamanlı viyola eğitimi almıştır.

Son zamanlarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve çektiği eğlenceli videolarla fenomen olan Zeynep Alkan, 1.69 metre boyunda, 54 kilo ve İkizler burcudur.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın