Görüş Bildir
Haberler
Halı Silkeleme Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Halı Silkeleme Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı

İstanbul Sancaktepe'deki halı silkeleme tartışması kanlı bitti. Olayda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olayın nedeni balkondan silkelenen halı

Olayın nedeni balkondan silkelenen halı

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi Karakuş Sokak'ta bulunan iki katlı binada dün yaşanan olayda, Muhammed Ebik ve babası Adem Ebik ikinci kattaki evin balkonundan halı silkeledi. O sırada durumdan rahatsız olan alt kattaki kiracı Refai Karaman silahla baba ve oğula ateş açtı. Açılan ateş sonucu baba Adem Ebik kolundan yaralandı.

İkinci kez silahını çekti bu kez göğsünden vurdu

İkinci kez silahını çekti bu kez göğsünden vurdu

Duruma sinirlenen Muhammed Ebik alt kata inerek kiracının kapısına gitti. Kapıyı açan Karaman, Muhammet Ebik'le bir süre tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Refai Karaman, Ebik'i silahla göğsünden vurdu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, Karaman'ı gözaltına alınarak polis merkezine götürdü. Muhammet Ebik'in olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Kolundan yaralanan baba Adem Ebik ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polisler sokağı şerit çekerek kapattı

Polisler sokağı şerit çekerek kapattı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekipler binanın bulunduğu sokağa şerit çekerek çevrede önlem aldı. Savcı ve olay yeri inceleme ekipleri binada incelemede bulundu. Muhammet Ebik'in cansız bedeni incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
17
11
6
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Putler

Zaten kanuna göre balkondan halı vs. silkelemek yasak. Zabıtayı arasaydın gelir ceza keserdi. Ama burası Türkiye, herkes kendi yöntemiyle iş bitirmek istiyor.

dasdasd

siz gerçekten zabıtanın gelip ceza kesiceğine inanıyor musunuz?

dasdasd

daha apartmanda bile yaşamasını bilmeyen hayvan oğlu hayvanlar var. apartmanda köpek beslenmez (havladığı için), apartmanda halı silkelenmez, alt katınız boş... Devamını Gör

hasret Uncu

Öyle demeyin üst komşum öyle bilerek halı kilim, paspas, kıl kıl tüy demeden yapıyor! İnanın katil olmamak için kendimi zor tutuyorum! Bazı davarlar bilerek ... Devamını Gör