Görüş Bildir
Haberler
Haklarında Açılan Davalarla Yolu Bir Şekilde Mahkeme Koridorları ve Karakola Düşmüş Ünlü Yayıncılar

Haklarında Açılan Davalarla Yolu Bir Şekilde Mahkeme Koridorları ve Karakola Düşmüş Ünlü Yayıncılar

Tugberk EVRAN
14.03.2022 - 12:00 Son Güncelleme: 14.03.2022 - 12:27

Ünlü yayıncılar hakkında açılan davalar bazen son derece saçma olurken bazen de oldukça ciddi oluyor, işte son dönemlerde bit scam olaylarına adı karışmamış ancak farklı yollarla haklarında soruşturma ya da dava açılmış 6 ünlü yayıncı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jahrein

1. Jahrein

2017 yılında Ahmet 'Jahrein' Sonuç'un popülerliğinin giderek arttığı bir dönemde haksız rekabete yol açmak ve markayı kötülemek çerçevesinde Wolfteam kendisine dava açmıştı. Jahrein'in o dönem şakayla karışık 'yayıncılığı bırakıyorum' söylemi de ciddiye alınmıştı. Jahrein adına talihsiz, trajikomik bir durum.

2. Pqueen

2. Pqueen

Anlık izlenme açısında Twitch Türkiye rekorunu ABB Başkanı Mansur Yavaş ile yaptığı yayında elde eden Pelin 'Pqueen' Baynazoğlu, geçtiğimiz aylarda 'yaşasın ırkımız' isimli bir şarkı ile dans ettiği için hakkında soruşturma açılmıştı. Bu olay ile birlikte kendisinin cumhurbaşkanına hakaretten de bir suçlaması olduğu ortaya çıkmıştı, onun sebebi ise Pqueen isimli TikTok hesabının bir paylaşımıydı. Pelin Baynazoğlu'na sabırlar diliyoruz.

3. PurpleBixi

3. PurpleBixi

Twitch'in bit skandalına karşı tutumundan rahatsız olup geçtiğimiz günlerde Rekkitz ekibinin kalanı gibi Nimo TV'ye geçen Bahadır Telci (PurpleBixi), Cumhurbaşkanına hakaretten CİMER'e şikayet edildi!

Detaylar için 👇

4. Unlost

4. Unlost

Deli Mi Ne? adıyla bilinen YouTube fenomenin Vodafone Park'da oynanan Chelsea vs. Liverpool karşılaşmasında sahaya atlaması nedeniyle Cantuğ 'Unlost' Özsoy'da Fester Abdü'nin yanında bulunduğu için davaya dahil edilmişti. Kurunun yanında yaş yanar sözünün gerçek hayata uyralaması gibi oldu. Tatsız.

5. Turgut Uç

5. Turgut Uç

Süleyman Soylu'nun Haber Global'deki yayınına sadece 5 dakika dayanabildim ve söyleyeceğim tek şey, bu adamın bu ülkenin başına geçtiği bir günü umarım görmeyiz. Ben gözü bu denli nefretle dönmüş birisini hatırlamıyorum. İmkanı olsa vatandaşını kendi elleriyle parçalayacak.”

diyerek Tweet atan Turgut Uç'un evine Tweet'den kısa süre polis geldi ve ifadeye çağırdı.

Detaylar için 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendine Müzisyen

6. Kendine Müzisyen

Aralarında Reynmen, Jahrein, Enes Batur, Pqueen gibi isimlerinde bulunduğu 'çekiliş' furasına katılan Kendine Müzisyen'e de diğer 10 kişiye olduğu gibi İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından söz konusu çekilişlerin yasa dışı ve suç olmasından dolayı soruşturma başlatmıştı.

7. PintiPanda

7. PintiPanda

2017 referandum seçimlerinde attığı Tweet'ler yüzünden hakkında soruşturma açılan ve hakim karşısına çıkan Tuna Akşen o dönem 1.5 yıldan 5.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmıştı. Hem o olaydan önce hem de o olaydan sonra da açık sözlülüğüne devam eden Tuna Akşen'e tebrikler.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Trabzonnn

Milyonlarca korkağın yaşadığı bir yerde ifade özgürlüğünün olmaması da doğaldır.

Satürn Mars

Jahrein olayını farklı hatırlıyorum ama