Görüş Bildir
Haberler
Silah Çıktı Mertlik Bozuldu Diyenlere: Kung-Fu'dan Karate'ye Kadar Uzayan Birbirinden Sağlam 13 Dövüş Oyunu

Silah Çıktı Mertlik Bozuldu Diyenlere: Kung-Fu'dan Karate'ye Kadar Uzayan Birbirinden Sağlam 13 Dövüş Oyunu

Makineli tüfekler ve zırh delici kurşunlardan sıkılanlar için birbirinden sağlam yumruklar atabileceğiniz en keyifli dövüş oyunlarını derledik. Listemizdeki tek oyunculu oyunlar sizi güzel hikayelere davet ederken çok oyunculu yapımlar ise arkadaşlarınıza karşı zaferler almanızı sağlayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. UFC 3

1. UFC 3

Başarılı bir dövüş simülasyonu olan UFC 3 ise kan ile terin birbirine karıştığı oynaması en keyifli dövüş oyunlarından biri. Dünyaca ünlü dövüşçüleri yöneterek UFC ringlerinde kapıştığımız yapım listemize 13.sırada giriş yapıyor.

2. Tekken 7

2. Tekken 7

Dövüş oyunlarında mahşerin dört atlısından biri olan Tekken ise en köklü oyun serilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. İkonik karakterler ve canlı grafikleriyle Tekken 7 kesinlikle bir şans vermeniz gereken dövüş oyunları arasında yer alıyor.

3. Mortal Kombat 11

3. Mortal Kombat 11

Oyun dünyasındaki en başarılı dövüş oyunlarının belki de başında gelen Mortal Kombat 11 ise kaotik bir dünyayla nefes kesen dövüş sahnelerini birleştiriyor.

4. Injustice 2

4. Injustice 2

Oyunculara geniş bir süper kahraman kataloğundan seçim yapma şansı sunan Injustice 2 ise keyifli bir hikayeyle beraber oyun kolu kırdıracak dövüşler yapmanızı istiyor.

5. Street Fighter V

5. Street Fighter V

Street Fighter serisinin beşinci halkası serinin en popüler karakterlerini tekrar karşımıza çıkarıyor. 16 ikonik dövüşçüye can vererek farklı oyun modlarından seçim yapabildiğimiz Street Fighter V, elbette en keyifli dövüş oyunları arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dead or Alive 6

6. Dead or Alive 6

Keoi Tecmo Games imzalı Dead or Alive serisi ise 6.üyesiyle oyunculardan geçer not almayı başardı. Hızlı yapısıyla refleksleri test eden dövüş oyunu Steam üzerinde 3000'den fazla incelemeyle Çoğunlukla Olumlu notunu almayı başardı.

7. Pato Box

7. Pato Box

Boks aşkıyla yanıp tutuşan bir ördeğe hayat verdiğiniz Pato Box ise keyifli oynanış mekanikleriyle dövüş türüne yeni bir soluk getiriyor.

8. Absolver

8. Absolver

Sloclap tarafından geliştirilen Absolver ise yakın dövüş deneyimini çok oyunculu moduyla formatlıyor. Oyuncuların birbirlerine karşı durmadan savaştığı oyun geçtiğimiz süreçte aldığı güncellemelerle beraber oldukça başarılı bir dövüş deneyimi sunmayı başardı.

9. Super Smash Bros. Ultimate

9. Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo'nun yıkılmaz markalarından biri olan Super Smash Bros. Ultimate ise firmanın en ikonik karakterlerine can verip kıyasıya mücadele etme şansı sunuyor.

10. SOULCALIBUR VI

10. SOULCALIBUR VI

Bandai Namco'nun geliştirici ve yayıncılığını üstlendi keyifli dövüş oyunu SOULCALIBUR VI ise aralarında Geralt of Rivia'nın da bulunduğu birbirinden popüler dövüşçüleri karşı karşıya getiriyor. Güncel dövüş oyunları arasında en başarılı yapımlardan biri olan SOULCALIBUR VI da listemizde yerini alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. WWE 2K19

11. WWE 2K19

Smackdown ve Raw severleri bir kez daha bir araya getiren WWE 2K19, John Cena'daN AJ Styles'a kadar uzayan geniş dövüşçü kadrosuyla televizyonlarda izlediğimiz dövüşleri oyun kollarımıza getiriyor.

12. Yakuza Serisi

12. Yakuza Serisi

Xbox Game Pass üzerinden tüm oyunlarına erişebileceğiniz Yakuza serisi ise Japonya'nın en tekinsiz sokaklarında aksiyon dolu sahneler vadediyor. Adeta küçük boyutlu bir illegal hayat simülasyonu olan Yakuza'ya bayılacaksınız.

13. Sifu

13. Sifu

Son dönemin en başarılı oyunlarından biri olan Sifu ise zorlayıcı oynanışı ve yenilikçi yaş mekaniğiyle oyunculardan geçer not almayı başardı. Sloclap imzalı yapım en iyi dövüş oyunları arasında kendisine sağlam bir yer edindi.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın