Görüş Bildir
Haberler
Hakkında Soruşturma Başlatılan Oğuzhan Uğur "Bakanlık Yetkilisi 'Lütfen Paylaşın' Dedi"

Hakkında Soruşturma Başlatılan Oğuzhan Uğur "Bakanlık Yetkilisi 'Lütfen Paylaşın' Dedi"

BaBala TV isimli sosyal medya platformunda paylaşılan 'Hatay Yarseli Barajı'nın duvarının çatladığı' yönündeki asılsız iddia nedeniyle kanal yöneticisi Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma başlatılmıştı. 

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Uğur, olayın kendi üzerlerine yıkılmaya çalışıldığını belirterek 'Bakanlık Yetkilisi 'lütfen paylaşın' dedi.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Olay üzerimize yıkılmak isteniyor'

'Olay üzerimize yıkılmak isteniyor'

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur hakkında baraj duvarlarının çatladığı yönünde paylaşım yaptığı gerekçesiyle soruşturma başladığını duyurmuştu. 

Uğur başlatılan soruşturma hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

Olayların sosyal medya hesabından atılan tweetlerle ilgili olmadığını, belgeleri savcılıkla paylaşacağını ifade eden Uğur, ‘olayın kendi üzerlerine yıkılmak istendiğini' söyledi.

'Arkadaşlarımız kadının bakanlık çalışanı olduğunu teyit ediyor'

'Arkadaşlarımız kadının bakanlık çalışanı olduğunu teyit ediyor'

Oğuzhan Uğur konu hakkındaki açıklaması şu şekilde:

'Arkadaşımıza bir haber geliyor. Kendisini bakanlık yetkilisi olarak tanıtan bir hanımefendi diyor ki; efendim “Uydu görüntülerini aldık, bunu insanlara duyurmamız lazım, lütfen paylaşın.' diyor.

Kadının bakanlık yetkilisi olduğunu Linkedin'den teyit ediyor arkadaşımız. Ve bizden bir gün önce paylaşılmış birkaç haberi görüyor. Gazeteler ve Malatya Valiliği de var açıklamalar arasında. Bunların tamamını teyit kabul ediyor arkadaşımız ve bu tweeti paylaşıyor.

Bunun yalan olduğu birkaç saat sonra ortaya çıkınca da hemen tweeti kaldırıyor. Tweetten zaten benim haberimin olması mümkün değil. Kemik ekibin haberinin olması da mümkün değil. Çünkü 5 dakikada 1000 tweet paylaşıyor Babala TV. Çünkü maalesef bu kadar çok ihbar alıyoruz.

Arada asparagaslar elbet oluyor. Bunları teyit etmek zor oluyor ama ne olursa olsun biz teyit ettikten sonra bütün o bize gelenleri Babala Tv hesaplarından paylaşıyoruz.

'Elimizdeki ses kayıtlarını ve görüntüleri savcılıkla paylaşacağız'

'Elimizdeki ses kayıtlarını ve görüntüleri savcılıkla paylaşacağız'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Eksik bir bilgi varmış o da şu; bildiğiniz gibi bir gazete başlatıyor bu haberi, yalan haber yaptınız vs vs diye… O kadar hızlı hareket etmişim ki konunun zaten bizimle alakası olmadığına emin olduğum için kendisine cevap vermek amacıyla, “Bir bakanlık yetkilisi söyledi, elimizde ses kayıtları var görüntüler var” demişim… Var. Şu anda bunları burda paylaşamıyormuşum. Bana kalsa ‘şlaks’ diye paylaşırım. Ama hukukçularımız var burda sağolsunlar destek vermeye gelmişler bizlere… Onlar diyorlar ki bunları paylaşamazsın. Hukuki açıdan yanlış dediler. Biz de bunları savcılıkla paylaşacağız.”

Oğuzhan Uğur'un açıklamasının tamamı şu şekilde 🎥

İlgili haber ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
23
12
4
4
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Başak Destan

bunlar cidden kansız yardım etmediler yardım edenede ceza kesmeye çalışıyorlar necmettin erbakının rte videosu herseyi anlatıyor zaten midem bulandı artık

Mesut Kaya

bogazina parmak at kus mide bulantisina iyi gelir bakanlik yetkilisi kadin teyit eddigi kadin bakanlikda cayci veya temizlikcidir yemin ediyorum sakasiniz

KumdanKum

Resmen oyuna gelmiş şaka gibi hayır ne şakası dehşet verici.

Diğdem Çakır

bir bahane arıyorlardı buldular en sonunda. Ülkesinin ne mal olduğunu bir adam bu denli bir salaklığı asla yapmaz...

Caner Bey

Acaba bu Cumhuriyet başsavcısı ülkeyi yöneten ve Hatay'ın, Maraş'ın , Adıyaman'ın bu hale gelmesine neden olanlar içinde soruşturma başlayacak mı? Ya da Af... Devamını Gör