Görüş Bildir
Haberler
Hakkari, Şırnak ve Mardin'den Acı Haber: 8 Şehit

Hakkari, Şırnak ve Mardin'den Acı Haber: 8 Şehit

Onedio Medya
02.04.2016 - 10:20 Son Güncelleme: 02.04.2016 - 21:37

Hakkari Yüksekova ve Şırnak'ta devam eden operasyonlarda çıkan çatışmalarda bir polis ve bir asker şehit oldu. Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde ise güvenlik güçlerinin operasyon düzenlediği binaya girişleri esnasında PKK'lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu beş asker ile bir polis şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hakkari'de bir polis şehit

Hakkari'de bir polis şehit

Arşiv

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lılara yönelik 13 Mart'ta başlatılan operasyonlar devam ederken, bugün sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. 

Çıkan çatışmada Özel Harekatta görevli olduğu belirtilen komiser yardımcısı başından ağır yaralandı. Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı komiser yardımcısı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit oldu.

Komiser yardımcısının Van'da görev yaptığı, geçici görevle Yüksekova'ya gittiği belirtildi.

Şırnak'ta bir asker şehit

Şırnak'ta bir asker şehit

Akşam saatlerinde Şırnak'ın Dicle Mahallesi'nde teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan Uzman Çavuş 38 yaşındaki Sami Saygı, kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesinde şehit oldu.

Mardin'de 5 asker ve 1 polis şehit

Mardin'de 5 asker ve 1 polis şehit
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün ilçenin Dicle Mahallesi Akay Sokak üzerinde güvenlik güçlerinin operasyon düzenlediği binaya girişleri sırasında PKK'lılar tuzakladığı patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. 

Şiddetli patlamada binada göçük meydana geldi.

Olayda Uzman Çavuş Aycan Özdil, Bekir Kelleci, Mehmet Polat, Atilla Kaya ile özel harekat polisi 27 yaşındaki İsrafil Kargı şehit düştü.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ynsemrebagiban

Oros** çocuğu Mardin valisi istifa et..Evlere zarar gelmesin diye askeri polisi mayın dedektörü gibi kullanıyor kansız köpek.

deli-sabit

Haberler bilinçli bir şekilde gündeme getirilmiyor, devletin kanalında bile rastlayamıyorsun. Bu insanlar kimin için şehit düşüyor, bu nasıl bir vurdumduymaz... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Anadolu Ajans ile Doğan Haber Ajansı arasındaki anasayfa farkına bakın örnek olarak

Pasif Kullanıcı

Bu haberlere alıştık mı ne ? İşte bu çok acı.