Görüş Bildir
Haberler
Hakkari'de PKK Saldırısı: 2 Şehit, 4 Yaralı

Hakkari'de PKK Saldırısı: 2 Şehit, 4 Yaralı

Hakkari Şemdinli'de PKK'lı teröristlerin saldırısında 2 askerin şehit düştüğü, 4 askerin de yaralandığı bildirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı'nın geçtiği bilgilere göre Şemdinli'deki Tekeli Askeri Üs Bölgesine PKK'lı teröristler akşam saatlerinde saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı. 

Saldırıda yaralanan askerlerin helikopterle hastaneye kaldırıldığı belirtilirken, bölgede hava destekli operasyon başlatıldığı bildirildi.

PKK'lıların hedef aldığı Tekeli Askeri Üs Bölgesi, Şemdinli'ye yaklaşık 40 kilometrede mesafedeki Günyazı Köyü yakınlarında yer alıyor. Üs bölgesi Irak sınırına da çok yakın bir noktada.

Tunceli'de roketli saldırı

PKK'lı teröristler akşam saatlerinde Tunceli'nin Ovacık ilçesinde de jandarma komutanlığına roket ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. 

Doğan Haber Ajansı  Saat 20:00 civarında Kandolar Mahallesi’ndeki İlçe Jandarma Komutanlığı’nın yakınına bir araçla gelen teröristlerin karakola roket ve uzun namlulu silahlarla ateş açtığını duyurdu.

Nöbetçi kulübesine atılan iki roketin duvara isabet aldığı, askerlerin de karşılık vermesiyle yaklaşık 5 dakika süren bir çatışmanın yaşandığı belirtildi. 

Ajansın haberine göre teröristler çatışmanın ardından geldikleri araçla, Munzur Vadisi bölgesine doğru kaçtı.

Saldırıda can kaybının yaşanmadığı bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ynsemrebagiban

Yaralı askerlerden biri de şehit oldu.Şehit sayımız 3...Ayrıca AKP ve koyunları sağolsun teröristin eline geçen MANPADS'lar yüzünden saldırı esnasında operas... Devamını Gör

OBEY

Askerlerden biri Uzman Çavur Mesut Ardıç. Daha yeni düğünü olmuş ve düğünden hemen sonra operasyonlar içn görev yerine gitmiş. Ne kadar klişe bir hikaye deği... Devamını Gör

tmrrkl

pideye zam gelse daha çok muhabbeti olur haberlerde...kanıksattırdılar millete bu haberleri malasef Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun