Görüş Bildir
Haberler
Hakem Hocası Hugh Dallas Kimdir? Hugh Dallas Neden Gündemde?

Hakem Hocası Hugh Dallas Kimdir? Hugh Dallas Neden Gündemde?

GNS
26.03.2024 - 09:15 Son Güncelleme: 26.03.2024 - 15:53

Hugh Dallas ile Abdulkadir Bitigen arasında geçen konuşmanın ardından gündemi takip eden pek çok kişi Hugh Dallas'ın kim olduğunu araştırmaya başladı. Hakem toplantısı videosunda adı geçen Hugh Dallas kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hugh Dallas Kimdir?

Hugh Dallas Kimdir?

Hugh Dallas 26 Ekim 1957'de Allanton, Birleşik Krallık'ta dünyaya gelmiştir. Eski İskoç futbol hakemidir. 1998 ve 2002 Dünya Kupalarında düdük çalmıştır. Aynı zamanda 2002 Dünya Kupası Final maçının dördüncü hakemi olarak görev almıştır. Diğer bir yandan 1996 Olimpiyat Oyunlarında da görev yapmıştır. 1999 UEFA Kupası finali ve pek çok Şampiyonlar Ligi maçını yönetmiştir. EUFA Hakem Kurulu Başkanı Roberto Rosetti'nin yardımcısı olarak görev yaptığı sırada 2022 yılında MHK'nin yeni yabancı hakem eğitmeni olmuştur.

Hugh Dallas Neden Gündemde?

Hugh Dallas Neden Gündemde?

Merkez Hakem Kurulu eğitimcisi Hugh Dallas ile Galatasaray - Antalyaspor maçının hakemi Abdülkadir Bitigen arasında geçen konuşmaların yer aldığı bir videonun görüntüleri ifşa oldu. 1 Mart'ta gerçekleşen hakem toplantısına ilişkin olduğu iddia edilen görüntülerde Hugh Dallas ve Abdülkadir Bitigen arasında geçen konuşmalar dikkat çekti.

👇🏻

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın