Görüş Bildir
Haberler
Hakan Şükür'ü Hatırlatan TRT Spikerinin Kovulduğu İddiasına Yalanlama

Hakan Şükür'ü Hatırlatan TRT Spikerinin Kovulduğu İddiasına Yalanlama

Emre Ordu
02.12.2022 - 16:54 Son Güncelleme: 03.12.2022 - 23:26

TRT spikeri Alper Bakırcıgil, dün akşam dünya kupası maçını anlatırken, dünya kupası tarihindeki en erken golü FETÖ'den firari olan Hakan Şükür'ün attığını hatırlatınca maçın ikinci yarısını başka bir spiker sundu. Bakırcıgil'in maçın ardından kovulduğu öne sürüldü. TRT kaynakları Bakırcıgil'in kovulduğu iddiasını yalanladı, uyarıldığını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hakan Şükür'ü hatırlatınca sosyal medyada gündem oldu

Hakan Şükür'ü hatırlatınca sosyal medyada gündem oldu

FIFA Dünya Kupası F Grubu’nda Kanada ile Fas milli takımları dün akşam karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı, TRT Spor naklen yayınladı. Maçın anlatımını üstlenen Alper Bakırcıgil, Hakim Ziyech’in 4’üncü dakikada attığı golün ardından Dünya Kupası tarihindeki en erken golün firari FETÖ davasından firari olan Hakan Şükür tarafından atıldığını hatırlattı. Bakırcıgil’in ifadesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bakırcıgil, bu hatırlatmanın ardından maçın devre arasında görevden alındı. İkinci devrede maçı Cüneyt Kıran anlatırken, dikkatli seyirciler Bakırcıgil’in maçtan alınmasını sosyal medyada paylaştı.

Adına sahte hesap açıldı 

Maçın ardından Alper Bakırcıgil isimli Twitter hesabından yapılan paylaşımda  “Uzun yıllar gururla çalıştığım TRT kurumundan bugün yaşanan olay sonrasında ilişkim kesilmiştir.. Ayrılıklar da sevdaya dahildir. Yeniden görüşmek dileğiyle hoşça kalın' denildi. Ancak hesabın Alper Bakırcıgil’e ait olmadığı ortaya çıktı.

Alper Bakırcıgil de Instagram hesabından açıklama yaparak Twitter hesabı bulunmadığını ve adına sahte hesap açanlar hakkında hukuki işlemde bulunacağını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Uyarı yapıldı, işine devam ediyor"

"Uyarı yapıldı, işine devam ediyor"

TELE1’den Egehan Erkün’e konuşan TRT kaynakları, Bakırcıgil’in işine devam ettiğini ancak 'benzer bir hata yapmaması için' kurum tarafından uyarıldığını belirtti.

Kaynak, devre arasında spiker değişikliği yapılmasına, söz konusu hatırlatmanın “uygun olmadığı' ve sosyal medyadaki tepkiyi gerekçe gösterdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
11
3
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Lan ne boş bir ülke olduk ya , neymiş hatırlatma olmuş , adamların bir götümüze girmediği kalmış yok uyarılmış. Adamın ne suçu var siz soktunuz içimize zaten... Devamını Gör

herif_hayvan

Yav bu FETÖcüler hakkında ta rahmetli Uğur Mumcu'dan beri yapılan uyarılara rağmen gidip meclise bile soktunuz adamları, hem de kendi partinizden. Bahsi geçe... Devamını Gör

Semih Kurnaz

Ya ne takılıyorsun kanka, boşver. Ciddi söylüyorum yapılan bir araştırmada muhafazakar Ak partili grubun geri zekalı olduğu kanıtlandı :) Bak bu araştırma ge... Devamını Gör

Semih Kurnaz

Benzeri bir hata derken? Türk bir futbolcunun, futbol tarihindeki başarısından bahsedince hata mı yapılmış olunuyor? Bence hatayı, yıllarca kol kola gezenler... Devamını Gör