Görüş Bildir
Haberler
Hakan Altun Kimdir, Kaç Yaşındadır? Hakan Altun Neden Yoğun Bakıma Alındı?

Hakan Altun Kimdir, Kaç Yaşındadır? Hakan Altun Neden Yoğun Bakıma Alındı?

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, Kanal D ekranlarında yayınlanan, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici ile birlikte hazırladığı Şarkılar Bizi Söyler programının çekimleri sırasında fenalaştı. Kuliste bulunduğu sırada ‘Sırtım çok ağrıyor. Doktora gitmek istiyorum’ diyen Hakan Altun’u, arkadaşları acil olarak hastaneye kaldırıldı. 2007 yılında beyin ameliyatı olan Hakan Altun, bilinci açık olduğu ve tedbir amaçlı olarak yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenildi. Bu kötü haber sonrası Hakan Altun kimdir sorusu gündeme geldi. İşte başarılı şarkıcı Hakan Altun’un hayatı ve kariyleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hakan Altun Kimdir?

Hakan Altun Kimdir?

1972 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Hakan Altun aslen Siirtlidir. 'Arap Hasan' lakaplı futbolcu Hasan Altun'un oğlu olan Hakan Altun'un bir de kız kardeşi vardır. Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'nda yapan Hakan Altun, yüksek lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamlamıştır.

1994 yılında, Edirne Türk Devlet Müziği topluluğunda çalışan Hakan Altun 1997'de görevini bırakarak vatani görevini yapmak için askere gitti. Askerliğini yaptığı Ankara'da besteci yönünü keşfeden Hakan Altun, 1998 yılında kendi adını taşıyan ilk albümünü çıkardı. Sevilen sanatçı ilk albümündeki 'Hani Bekleyecektin' adlı şarkısı ile o dönem büyük bir çıkış yakalamıştır.

2000 yılında 'Ağlamak Yok Yüreğim' adlı ikinci albümünü çıkaran Altun'un, ikinci albümünün çıkış parçası 'Ağlamak Yok Yüreğim'dir. Bu albümde yer alan 'Her Sevda Bir Ölümmüş' adlı şarkısına Şebnem Schaefer ile çektiği video klibi ile ses getirmiştir.

Birçok usta sanatçı ile birlikte çalışan ve bestelere imza atan Hakan Altun ud, cümbüş, gitar ve klavye çalmaktadır. Çok iyi bir Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen Hakan Altun müzikal çalışmalarına devam etmektedir.

2007 YILINDA AMELİYAT OLMUŞTU

Sanatçı Hakan Altun, Özel Amerikan Hastanesi’nde 2.5 saat süren operasyonla 2007 yılında ameliyat olmuştu. Altun’un beyninin sağ tarafında bulunan mandalina büyüklüğündeki iyi huylu olduğu tahmin edilen tümörün alındığı açıklanmıştı. Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu ' Beyin zarında gelişen bir tümör 8-9 yıllık olduğunu tahmin ediyorum. Genelde bu tip tümörler iyi huylu çıkıyor çok başarılı bir ameliyat geçirdik. Gerçi tümor patolojiden sonra net bir cevaba ulaşırız ama mandalina büyüklüğündeki urun iyi huylu olduğuna inanıyorum' açıklamasında bulunmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın