Görüş Bildir
Haberler
Haftalık Finansal Astroloji Yorumu: 13 - 19 Mart Haftası Para Durumunuzu Neler Bekliyor?

Haftalık Finansal Astroloji Yorumu: 13 - 19 Mart Haftası Para Durumunuzu Neler Bekliyor?

13 Mart haftası finansal açıdan sıkıntılar barındıran bir hafta olacak. Bunu hem astroloji hem finans dünyası söylüyor. Çift taraflı teyidi mümkün bu haftada hem venüs ve plüton, hem de neptünle mars karesi zorlayacak. Olayı bitmeyen ülkemizde belki çok ilginç gelmeyecek ama dünyada bizi de ilgilendiren skandallar, finansal karışıklıklar, borsa kaosları kapıda. Geçen hafta ABD'de sorunların baş gösterdiği ve SVB ile başlayan bankacılık krizi büyüyebilir. 19 marta kadar karışıklıklar etkili olabilir. Ayrıca finansal açıdan suiistimale açık dönemler; sistemsel sorunlar, sözleşmelerde boşluklar, anlaşmalarda manipülasyonlara çok çok dikkat ediniz. Mümkünse iş başlangıçlarını, anlaşmalarını, sözleşmeleri, alım satım kararlarını 22 Mart'a erteleyin, erteleyemeyenlerse çok dikkatli olsun. Bu hafta uykusuzluk bonus olabilir, yer kürenin hareketliliği sürebilir, ayrıca hava olayları da gündeme gelebilir. Şimdi gelelim tüm bunlar burçlara ve paraya nasıl yansıyacak? Önce yükselen olmak üzere burcunuza etkisini de bu hafta sizi para konularında neler bekliyor öğrenmek için buyurun👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç ve Yükselen Koçlar♈

Koç ve Yükselen Koçlar♈

Bu hafta piyasalar için zorlu geçecek ancak senin için de önde gelen konu finansal konular olacak sevgili Koç ve Yükselen Koç, planlı bir şekilde hareket etmezsen aklına gelmeyecek sorunlarla karşılaşabilirsin. Harcamaların için de kısa bir süre beklemeye geçebilirsin ya da geçmelisin.

Boğa ve Yükselen Boğa ♉

Boğa ve Yükselen Boğa ♉

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, yeni haftaya başlarken, beklenmedik teklifler ya da sonuçlanmalar olabilir. Hayallerine doğru yol alacak olsan da cevap vermek için çok vaktin olmayabilir. ancak dediğimiz gibi manipülasyona çok açık bir dönem, kısa zamanda çok işler başarıp, her hesabı yapıp, her fikri alıp öyle karar ver bu yeni işe. Yoksa öngörmediğin şeyler karşına ilk fırsatta gelecek. Cuma günü Venüs, Boğa'ya geçiyor; sonrası iyilik, güzellik, hoşluk, kısa bir süre.

İkizler ve Yükselen İkizler ♊

İkizler ve Yükselen İkizler ♊

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, bu hafta girişte bahsettiğimiz kareler seni fazlasıyla etkileyebilir. Ancak, kariyer alanında yine de güzel haberler almayacaksın demek değil. Yatırımlarına dikkat etmelisin. Güvenli sahada kalmaya dikkat et ve sağlığına öncelik vermelisin.

Yengeç ve Yükselen Yengeç ♋

Yengeç ve Yükselen Yengeç ♋

Belki de bu krizlerle kaosla geçen haftanın en kazançlı tarafında bulunuyor olabilirsin. Finansal açıdan bereketli bir hafta olabilir. Borsa'daki kaosu fırsata mı çevirirsin, sistem sorunlarını lehine mi döndürürsün? Eğitim, aşk, sağlık ve seyahat bu hafta senin tarafından esen rüzgarlarla taşınıyor.

Aslan ve Yükselen Aslan♌

Aslan ve Yükselen Aslan♌

Bu ara bakım, kilo, değişiklik gibi taraflara eğilmek isterken, borçlara veya ödemelere dikkat etmenin öneririz. Bu dönem ruhen hafifleme iyi gelecek yatırımlarında bu hafta daha muhafazakar tercihler yaparsan uzun vadede kazanma olasılığın yüksek. Dersen ki ne yatırımı ancak aldığım bana yetiyor; o zaman da bu dönem tasarrufa başlarsan küçük de olsa yakında 'göl' olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak ve Yükselen Başak ♍

Başak ve Yükselen Başak ♍

Sevgili Başak ve Yükselen Başak, bu hafta biraz dikkatli olman da fayda var özellikle ilişkilerde ve yatırımlarda. İşinde yorulsan da çok anlaşılamayabilirsin. Yatırımların risksiz enstrümanlar ağırlıklıysa bu hafta sakin kalmaya da özen göstermelisin. Biraz daha dengede kalmaya özen göstermelisin en azından şu 10 gün için.

Terazi ve Yükselen Terazi ♎

Terazi ve Yükselen Terazi ♎

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, sorumlulukların ağır mı geliyor? Kaçmaya yer mi arıyorsun? Değişiklik yaparsan gelecekte seni daha çok iş bekliyor tabii daha çok kazançla. Yine de kendine vakit ayırmayı unutmadan ilerlemen de fayda var. Bu hafta piyasalardaki karışıklıktan ziyade seni kariyerin yoracak.

Akrep ve Yükselen Akrep ♏

Akrep ve Yükselen Akrep ♏

Akrep ve Yükselen Akrep, biraz iş yaparken vaktin nasıl geçtiğini anlamasan mı? Hobilerini işe döndürmek için muhteşem bir dönemdesin. Ev alabilir, gayrimenkul yatırımı yapabilir, ailene bu konuda yardımcı olabilirsin. Ancak dediğimiz gibi zor zamanlar olduğundan iyi incele, iyi oku, iyi dinle.

Yay ve Yükselen Yay♐

Yay ve Yükselen Yay♐

Sevgili Yay ve Yükselen Yay, senin için de ev ve aile temalı bir dönem, evlenmek mi, çocuk yapmak mı, aile büyükleriyle birlikte olmak mı, onlara sahip çıkmak mı, ev almak mı? 'E) Hepsi' de olabilir. Risklerden uzak dur, bu hafta mümkünse yatırımlarında pozisyon değişikliği, iş görüşmeleri ya da anlaşmalar yapma. Hisse almak istersen, ya endeks 30 olsun ya da git altın falan al ama risk alma. (YTD)

Oğlak ve Yükselen Oğlak♑

Oğlak ve Yükselen Oğlak♑

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, bu hafta eğitim için ve eskiye dayanan ailevi sorunları çözmek için güzel zamanlar . Sen böyle hareketli dönemlerde zaten yere ayakları sağlam basan karakterinle gerçekçi davranarak hayaller peşinde koşmadan tüm birikimlerini de değerlendirebileceğin girişimleri yapacaksın. Birikim dediyse sadece paradan bahsetmiyoruz. Üzerinde çalıştığın ya da karar vermek istediğini her neyse bu haftayı da ötelemen sana bir şey kaybettirmeyecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova ve Yükselen Kova ♒

Kova ve Yükselen Kova ♒

Kova ve Yükselen Kova, seni değersiz hissettiren neyse onu ter edebilirsin. İletişimin güçlü olduğu bu haftada auranın da yardımıyla belki de olmaması gerekiyor şeklinde bir şeylerin peşini bırakabileceğin gibi daha önce sahip olduğun yatırımların ise karşılığını alma vakti. Para beklentilerin gerçekleşiyor, bu bir ödeme de olabilir, kâr da, yeni bir iş de.

Balık ve Yükselen Balık ♓

Balık ve Yükselen Balık ♓

'Geçen hafta başlayan şanslı dönem bu hafta artarak sürecek' demiştik sevgili Balık ve Yükselen Balık, gelecek 3 ay şansın devam edecek. Ancak bu hafta sakin kalmaya özen göstermeli, hatta para ya da finans konuları yerine belki de biraz daha bakıma, sağlığa yönelmelisin. Finansal açıdan kaos, risk ve oynaklıktan uzak durmalısın en azından 10 gün kadar.

Haftaya görüşmek üzere! Bize olanları yazmayı unutmayın👋

Tüm yıl için uzman yorumları burada👇

Mart ayı astroloji yorumu ve burcunu bekleyenler burada👇

Bu içerik de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın