Görüş Bildir
Haberler
Hadise'nin Aşkı Mehmet Dinçerler'den Açıklama: “Bir Tane Dahi Takibe Alınan Borcum Yok!''

Hadise'nin Aşkı Mehmet Dinçerler'den Açıklama: “Bir Tane Dahi Takibe Alınan Borcum Yok!''

Uzun bir süredir gündemden düşmeyen isimlerden biri de şarkı Hadise ve sevgilisi iş insanı Mehmet Dinçerler oldu. İkilinin ismi sık sık magazin gündeminde farklı iddialarla anılıyor. Mehmet Dinçerler’in Hadise'ye aldığı 3 milyon TL’lik yüzük sonrası borç batağında olduğu iddia edilmişti. Düğün hazırlığı içinde oldukları konuşulan çiftten Dinçerler, aile şirketine ait borçlardan dolayı davalık oldu. Dinçerler'in sevgilisine aldığı yüzüğü hatırlatan alacaklı avukatı, 'Yüzük alacağına borcunu ödesin. Alacaklılar zarara uğratılıyor' ifadelerini kullanmıştı. Bir süredir şirket borçları nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiği söylenen iş adamı Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu. Gündemdeki iddialara Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla son noktayı koyarak “Bir tane dahi takipe alınan borcum yok” ifadelerini kullandı. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir süredir şirket borçları sebebiyle sıkıntılı günler yaşadığı iddia edilen Hadise'nin aşkı iş insanı Mehmet Dinçerler'den yazılı bir açıklama geldi. Kendisine ait borçları zamanında ödediğini söyleyen Hadise'nin sevgilisi Dinçerler, 'Ben bugüne kadar evlat olarak üstüme düşeni yaptım. Kimsenin borcu kimseye bağlamaz' dedi.

Mehmet Dinçerler Konuyla İlgili Bir Basın Açıklaması Yaptı!

Mehmet Dinçerler Konuyla İlgili Bir Basın Açıklaması Yaptı!

Hakkında çıkan haberlerden sonra Instagram hesabını kapatan Mehmet Dinçerler, Twitter hesabından yazılı bir açıklama yaptı. Dinçerler, ''Çocukluğumdan beri ticaretin içerisinde yer almış ve sonsuz deneyimler edinmiş bir ailede yetişmiş bir genç olarak iş hayatına dair öğrendiğim en temel değer, iş ahlakından asla ödün vermemektir. Ne yazık ki babam Burhan Dinçerler ve abisi Mehmet Dinçerler’in ortak oldukları Hacı Sayid Gıda San. Tic. A.Ş. ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Bu zorlu süreçte bir kısım banka borçlarına ailesine ve soyadına karşı kendisini sorumlu hisseden her evlat gibi hiçbir ticari yükümlülüğüm olmamasına rağmen maalesef kefil olmuştum.'' ifadelerini kullandı.

İş İnsanı Mehmet Dinçerler sözlerine şu şekilde devam etti: ''Bu sebeple borçların yapılandırılması için Hacı Sayid’in konkordato talebinde bulunması ile  bir kısım kefaletlerimiz sebebiyle, yatırımcılarımızı ve çalışanlarımızı koruma altına almak amacıyla, şirketimiz de 2019 senesinde konkordato sürecine girmek zorunda kalmıştır.

Şahsım ve şirketim olarak onaylanan bütün ödeme takvimine uymuş olup bir tane dahi takibe alınmış borcum bulunmamaktadır. Ayrıca 2021 senesinde şirketimin ve şahsımın kefaleti bulunan borçların (şahsım ve şirketimin borcu olmamasına rağmen) neredeyse hepsini kapattık.

Ben bugüne kadar evlat olarak üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum ve bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağım.''

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın