Görüş Bildir
Haberler
Tuğba Ekinci Hadise'ye Misilleme Yaptı: 'Benim Nişanlım Daha Kaslı ve Borcu Yok'

Tuğba Ekinci Hadise'ye Misilleme Yaptı: 'Benim Nişanlım Daha Kaslı ve Borcu Yok'

Şarkıcı Tuğba Ekinci nişanlısının spor yaptığı anların videosunu sosyal medya üzerinden paylaşarak, evlenme hazırlığı içinde olan Hadise'ye gönderme yaptı. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayda Ekinci, ünlü şarkıcı Hadise'nin sevgilisinin borçları üzerinden atıfta bulundu. Tuğba Ekinci, 'Hadise, kusura bakma, benim nişanlım seninkinden kaslı ve yakışıklı. Borcu da yok.'' dedi. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler ve şarkıcı Hadise'nin aşkı bir süredir magazin gündeminden düşmüyor. Dinçerler'in Hadise'ye evlilik teklifi için aldığı yüzük çok konuşulmuştu. Mehmet Dinçerler, şirketinin borçlarından dolayı davalık oldu. Gündemden düşmeyen Dinçerler, sosyal medya hesabını da kapattı. Sivri diliyle tanınan şarkıcı Tuğba Ekinci de Hadise'ye gönderme yapmaktan kendini alıkoyamadı.

"Hadise, Kusura Bakma...''

"Hadise, Kusura Bakma...''

Instagram hesabından pilot nişanlısı Berk Fenercioğlu'nun spor yaptığı anları paylaşan Ekinci, 'Hadise, kusura bakma, benim nişanlım seninkinden kaslı ve yakışıklı. Babasının parasıyla da hava atmıyor. Borcu da yok. Pilottur kendisi' ifadelerini kullandı.

''Berk mi, Mehmet mi?''

''Berk mi, Mehmet mi?''

Ekinci, bu paylaşımının ardından nişanlısıyla bir videosunu yayınlayarak, takipçilerine 'Size bırakıyorum ara farkı Berk mi, Mehmet mi?' sorusunu yöneltti.

"Erkek Dediğin Kamyon Gibi Olacak"

"Erkek Dediğin Kamyon Gibi Olacak"

Pilot nişanlısı Berk Fenercioğlu'nun spor salonunda ağırlık çalıştığı anları art arda yayınlayan Ekinci, bir paylaşımını da 'Erkek dediğin kamyon gibi olacak' mesajı ile takipçileriyle paylaştı.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
6
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın