Görüş Bildir
Haberler
Hadise-Ebru Gündeş Polimiğinde Acun Tarafını Seçti: O İsim Veda Etti! İşte O Ses Türkiye Yeni Jüri Üyeleri...

Hadise-Ebru Gündeş Polimiğinde Acun Tarafını Seçti: O İsim Veda Etti! İşte O Ses Türkiye Yeni Jüri Üyeleri...

Hadise-Ebru Gündeş polimiğinde Acun Ilıcalı tarafını seçti, o isim O Ses Türkiye'ye veda etti. 10 yıldır O Ses Türkiye'de jürilik yapan ünlü şarkıcı Hadise'nin, Ebru Gündeş ile yaşadığı polemik sonrası yeni sezonda olup olmayacağı merak konusuydu. Çekimler başladı, Acun Ilıcalı Instagram hesabından ilk paylaşımını yaptı. İşte 2021 O Ses Türkiye jürileri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni sezonu merakla beklenen O Ses Türkiye’nin yeni sezon çekimleri başladı.

Programın sunucusu Acun Ilıcalı, programın yeni jüri üyelerini paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Bu yıl O Ses Türkiye’nin jüri kadrosunda Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç olacak.

O Ses Türkiye yeni sezon için geri sayım başladı. Yeni sezon çekimleri hız kesmeden devam ederken yeni jüri kadrosu da Acun Ilıcalı’nın paylaşımıyla ortaya çıkmış oldu.

YENİ JÜRİLERDEN İLK FOTOĞRAF GELDİ

Geçtiğimiz sezonun jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk olurken bu sene jüri üyesinde değişikliğe gidildi.

Hadise’nin O Ses Rap’te jüri üyeliği yapmasının ardından O Ses Türkiye’nin kadrosunda değişiklikler yapıldı. Sette paylaşım yapan Acun Ilıcalı, yeni jüri üyeleri Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç ile bir fotoğraf paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın