Görüş Bildir
Haberler
TV
Güzelsen Her İşi Yaparsın: Haber Spikeriyken Farklı Programlara Geçen 12 Başarılı İsim

etiket Güzelsen Her İşi Yaparsın: Haber Spikeriyken Farklı Programlara Geçen 12 Başarılı İsim

Bir dönem televizyon kanallarının haber kuşağındaki ekran yüzleri, habercilikten sonra kadın programı veya kuşak programlarına geçiş yapıyor.  Habercilikte başarısını bir  kenara bırakan isimler, bakın bugüne kadar neler yapmış?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Serap Ezgü

1. Serap Ezgü

Bir dönem ana haber programlarının en çok aranan sunucularından birisi olan Serap Ezgü, bir süre sonra modaya uyarak kadın programı sunmaya başladı. TGRT, Star TV ve FOX Tv dahil olmak üzere birçok kanalda ''Kadının Sesi - Biz Bize'' isimli programlarla ekranda yer aldı. Uzun süredir ise sessizliğini koruyor.

2. Defne Samyeli

2. Defne Samyeli

Bir dönem Kanal D ve Show TV Ana Haber sunuculuğu yapan Defne Samyeli, daha sonra ATV'de öğleden sonra kuşağında kadın programı sunmaya başladı; fakat ekran ömrü kısa sürdü. Güzel sunucu daha sonra dizilere geçiş yaptı ve en son ''Kurtlar Vadisi Pusu'' dizisinde oynamaya başladı.

3. Zeynep Kasımlıoğlu

3. Zeynep Kasımlıoğlu

Bir zamanların kahvaltı haberlerinin en çok izlenen ekran yüzlerinden Zeynep Kasımlıoğlu da, kuşak programlarına geçiş yapan habercilerden birisi.

4. Seda Akgül

4. Seda Akgül

Sabah haberlerinin en dikkat çekici isimlerinden olan Seda Akgül de, geçtiğimiz yıl habercilikten yarışma programına geçiş yaptı. ''Kısmetse Olur' isimli yarışma programında izlediğimiz güzel sunucu haberciliği bıraktı.

5. İnci Ertuğrul

5. İnci Ertuğrul

TGRT'de haber spikerliği yaparken bir anda ''Sizin Sesiniz'' isimli kadın programına geçiş yaptı. Bir dönem sonra yine haberciliğe geri dönüş yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ayşenur Yazıcı

6. Ayşenur Yazıcı

O da bir dönem ATV'de haber spikerliği yaptı. Daha sonra kitap yazan Ayşenur Yazıcı bir süre sonra kadın programı ile ekranda boy gösterdi.

7. Özge Uzun

7. Özge Uzun

Diğer birçok meslektaşı gibi sabah haberleri ile seyirciyi güne hazırlayan isimlerden biri iken, o da kendisini gündüz kuşağına attı. Son birkaç yıldır öğleden sonra kuşağında program yapıyor.

8. Hilal Ergenekon

8. Hilal Ergenekon

Spor haberleriyle başlayan sunucu, kariyerine FOX Tv'de sabah haberleri ile devam etti. Bir dönem talk show deneyiminde bile bulunan Hilal Ergenekon, daha sonra Kanal 7'de öğleden sonra kuşak programı sundu.

9. Simge Fıstıkoğlu

9. Simge Fıstıkoğlu

Habertürk kanalında uzun yıllar haber programları yapan güzel sunucu, daha sonra Show Tv'de sağlık ve kadına yönelik kuşak programına geçiş yaptı. Ekran ömrü kısa süren program, yayından kaldırıldı.

10. Şebnem Kısaparmak

10. Şebnem Kısaparmak

TRT, Kanal 6 ve Kanal 7 gibi başta olmak üzere birçok kanalda haber sunucuğu yapan Şebnem Kısaparmak, daha sonra kadın programlarına geçiş yaptı. O da en son Show Tv'de bir yarışma programında sunuculuk yaptı ama ekran ömrü kısa sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bahar Feyzan

11. Bahar Feyzan

Bir dönem Habertürk, Star Tv, 24 Tv ve TV 8 dahil olmak üzere bir çok kanalda haber sunan sunucu; daha sonra TV 8'de ''Yaz Günlüğü'' isimli kuşak programına geçiş yaptı.

12. Veee Şule Zeybek

12. Veee Şule Zeybek

Kanal D'nin öğlen haberleri denildiğinde akla gelen tek ismi Şule Zeybek de, artık habercilikten farklı bir alana doğru geçiş yapıyor. Geçtiğimiz aylarda ekrana veda eden sunucu, önümüzdeki günlerde ''Ben Bilmem Eşim Bilir'' isimli yarışma programı ile hafta içi her gün ekrana geliyor olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
303
55
31
22
19
19
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bi güzellik göremedim ama neyse

menemen

#5 sanırım ben asık oldum ablaya *-*

lovelyasya

İçlerinden bir tek Simge Fıstıkoğlunu beğeniyorum ve takip ediyorum! Diğerleri özellikle seda akgül ve şule zeybek çok itici

hiç işte

Şule Zeybek kadar itici bir kadına yarışma programı sundurmak kimin fikriydi acaba?