Görüş Bildir
Haberler
Güzel Kızlar, Yakışıklı Erkekler, Sıcacık Plaj Ortamı ile İnsanın İçini Isıtan En İyi Yaz Temalı Filmler

Güzel Kızlar, Yakışıklı Erkekler, Sıcacık Plaj Ortamı ile İnsanın İçini Isıtan En İyi Yaz Temalı Filmler

R.G.
20.04.2021 - 11:00

Yaz denilince aklınıza ilk neler geliyor? İçinizi ısıtan güneş ve dalgaların sesiyle huzur bulduğunuz kumsallar mı? Yoksa tatlı bir meltem esintisiyle sabaha uzayan geceler mi? Galiba hepsi! Yazı bu kadar özlemişken, ufak bir tatil hissi yaşamaya ne dersiniz? İşte izlediğiniz süre boyunca kumların sıcaklığını, denizin tuzunu hissettirecek 14 şahane yaz temalı film...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mamma Mia!

1. Mamma Mia!

Mamma Mia! ile Ege'nin karşı kıyısı Yunanistan'da mavi bir yolculuğa hazır olun. Evlilik hazırlıkları yapan Sophie (Amanda Seyfried), babasının kim olduğunu bulmaya karar verir. Annesi Donna'nın (Meryl Streep) günlüğünü gizlice okur ve muhtemel baba adaylarının üçünü birden düğününe davet eder. Kısa şortlar, umarsızca denize atlamanın keyfi ve aşk! Daha fazla bir şey söylemeye gerek var mı? Unutulmaz ABBA şarkılarının eşliğinde, yazın tüm duygularını ve renklerini Mamma Mia filminde bulabilirsiniz

2. Mamma Mia! Here We Go Again

2. Mamma Mia! Here We Go Again

Yunanistan'dan ayrılmak için acele etmeyin. Çünkü macera daha yeni başlıyor. 'Babaları' ile tanışan Sophie (Amanda Seyfried), Villa Donna Oteli'ni ayakta tutmaya karar verir. Elbette Sophie'nin bu kararı onu geçmişe, bizi maviliklere akan bir yolculuğa çıkaracaktır.

3. 50 First Dates

3. 50 First Dates

Gerçek hayatlarında yakın iki iyi arkadaş olsalar da, Adam Sandler ve Drew Barrymore arasındaki kimya öyle gerçek ki! Hem yazın esintisini hissedeyim hem de eğleneyim, diyorsanız 50 First Dates tam size göre. Bağlanmaktan kaçınan Henry Roth (Adam Sandler) Hawaii'de gününü gün eder. Ta ki hafıza problemi yaşayan Lucy Whitmore (Drew Barrymore) ile tanışıncaya kadar. Hawaii kumsallarında kendinizi kaybedeceğiniz bu filmin sonunda, evde parmak arası terlikle dolaşmaya başlarsanız sakın şaşırmayın.

4. 500 Days Of Summer

4. 500 Days Of Summer

Aşk hakkındaki hikayeleri seviyorsanız üstüne bir de yaz havası olsun diyorsanız bu filmi kaçırmayın. 500 Days Of Summer filmi, Tom (Joseph Gordon-Levitt) ve Summer'in (Zooey Deschanel) ilişkilerini doğrusal olmayan bir zaman kurgusuyla anlatıyor. Sundance Film Festivali'nde seyirciler tarafından ayakta alkışlanan bu film, müzikleriyle de kalbinizi çalacak.

5. Dirty Dancing

5. Dirty Dancing

Yıldızlı yaz akşamlarında birbirine sırılsıklam aşık olan iki gencin hikayesinden daha romantik ne olabilir ki? Catskills'de geçen bir yaz tatilinde Baby (Jennifer Gray) ve Johnny Castle (Patrick Swayze), size aşkın her halini yaşatacak. Ülkemizde 'Yasak Dans' ismiyle gösterime giren bu film, bir nesil için klasik niteliğinde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Something Gotta Give

6. Something Gotta Give

New York'un Hamptons kumsalına uzanıp muhteşem bir manzaranın tadını çıkarmaya hazırlanın. Kumsaldan çıplak ayakla villanıza dönüş yolculuğunuza Diane Keaton (Erica) ve Jack Nicholson (Harry) eşlik ediyor. İki müzmin bekar olan Erica ve Harry'nın duygusal ve romantik karmaşasını anlatan filmin Keanu Reeves sürprizi de var.

7. Point Break

7. Point Break

Keanu Reeves'den bahsetmişken hafızlara kazınan sörf sahneleriyle Point Break'ten bahsetmemek olmaz. Okyanus kenarında geçen akşamlara eşlik eden aksiyonu ile Point Break, adrenali oldukça yüksek bir film. Gizli ajan Johnny Utah( Keanu Reeves) bir suç çetesinin içine sızmaya çalışır. Eski başkanların maskelerini takarak şehirde soygunlar düzenleyen bu suç çetesinin lideri ise karizmatik sörfçü Bodhi (Patrick Swayze)'dir. Film boyunca Utah ve Bodhi ile köpük köpük dalgaların üzerinden paraşütle atlamaya uzanan bir mavilikte kaybolabilirsiniz.

8. The Way, Way Back

8. The Way, Way Back

Ortaokul yıllarınızı yaz tatillerinizi yazlıklarda ya da sahil kasabalarında geçirdiyseniz Duncan (Liam James) size tanıdık gelebilir. Toni Collette, Steve Carell ve Maya Rudolph'lu güçlü oyuncu kadrosu ile The Way, Way Back oldukça eğlenceli bir yaz filmi. Sıcak atmosferi ve samimiyeti ile bu filmi çok seveceksiniz.

9. Palm Springs

9. Palm Springs

Palm Springs'i izledikten sonra 'uzun zamandır böyle keyifli bir film izlememiştim' diyeceğinize eminiz. Tadımlık bilim kurgu dokunuşları, dozunda mizahı ve gülümseten sıcaklığıyla Palm Springs, ruhunuzu hafifletecek. Bir düğün gününün tekrarlandığı bir döngüye hapsolmuş Nyles (Andy Samberg) ve Sarah (Cristin Milioti), anı yaşamanın rahatlığını hatırlamanıza neden olabilir.

10. Forgetting Sarah Marshall

10. Forgetting Sarah Marshall

How I Met Your Mother dizisinden tanıdığımız Jason Siegel ve güzeller güzeli Kristen Bell'in başrollerini paylaştığı Forgetting Sarah Marshall tam bir yaz filmi. Üstelik absürt derecede komik. Aşk acısının üstesinden gelmek için siz ne yapardınız bilmiyoruz ama; Peter (Jason Siegel) ayrıldığı kız arkadaşını unutmak için Hawaii'ye gider. Evrenin çift için başka planları olsa gerek ki Sarah (Kristen Bell) orada da Peter'ın karşısına çıkar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Blue Crush

11. Blue Crush

Bir yaz filminde olabilecek her şey Blue Crush'ta var. Mavi Hawaii sahili ve günlerini sahilde geçiren güzel kadınlar; eksik yok değil mi? 2002 yapımı Blue Crush , North Shore'da sörf yapmayı hedefleyen üç genç kadının hikayesini anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Kate Bosworth, Mika Boorem ve Michelle Rodriguez var.

12. Just Go With It

12. Just Go With It

Muhteşem Hawaii manzarasında geçen bir başka Adam Sandler filmi ile kahkaha tufanına hazır mısınız? Jennifer Aniston ve Brooklyn Decker ile güzeller geçidine dönüşen filmi izlerken, zamanın farkına bile varamayacaksınız. Kokteyllerinizi hazırlayıp koltuğunuza kurularak Dany'nın (Adam Sandler) söylediği yalanları kahkahalarla izleyebilirsiniz.

13. Fool's Gold

13. Fool's Gold

Göz alıcı bir çiftle maceraya var mısınız? Cevabınız evetse en az Kate Hudson ve Matthew McConaughey kadar cazibeli mekanlarla dolu Fool's Gold, size eğlenceli anlar yaşatabilir. Hazine avı meraklısı Ben 'Finn'Finnegan (Matthew McConaughey), Queen's Dowry hazinesini takıntı haline getirir. Ancak bu takıntı Finn ile Tess (Kate Hudson) arasındaki ilişkiye de zarar verir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?