Görüş Bildir
Haberler
TV
Gurbetçi Şaban Konusu Nedir? Gurbetçi Şaban Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Gurbetçi Şaban Konusu Nedir? Gurbetçi Şaban Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Ömer ÖNDER
26.03.2022 - 18:00

Kemal Sunal filmleri yayınlandığı zamanın üzerinden yıllar geçmesine rağmen tekrar tekrar aynı ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Bu filmlerden biri olan Gurbetçi Şaban bu akşam Fox TV'nin yayın akışında yer alıyor. 1985 yapımı olan Gurbetçi Şaban filmi dönemin efsane oyuncularından biri olan Kartal Tibet tarafından yönetilmiştir. Filmde o dönemde Almanya'ya çalışmak için giden Türklerin karşılaştığı zorluklar anlatılmaktadır. Peki Gurbetçi Şaban filminin konusu nedir? Gurbetçi Şaban filmi oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kemal Sunal'ın en bilinen filmlerinden birisi olan Gurbetçi Şaban bu akşam saat 20.00'da Fox TV'de izleyiciler ile buluşacak. Gurbetçi Şaban, Almanya'ya çalışmak için giden Şaban'ın hayatını konu edinip, Şaban karakteri üzerinden o dönemde Almanya'da yaşayan Türklerin yaşam zorluklarını anlatıyor. Peki Gurbetçi Şaban filminin konusu nedir?

Gurbetçi Şaban Konusu Nedir?

Gurbetçi Şaban Konusu Nedir?

Şaban Yıldız, saf, gariban bir köylüdür. Ancak kurnazlık ve ciddiyetsizlik yapmadan duramamaktadır. Şaban, Almanya'nın Köln şehrine iş bulmak için gider ve çalışma izni olmayan Türkleri sağlıksız ortamlarda çalıştıran ve aşağılayan gaddar bir Alman patronun eline düşer. Ayrıca kendisi gibi Almanya yolcusu iken otobüste tanıştığı Bahar'a âşık olmuş ve Bahar'la aynı fabrikada çalışmaktadırlar. Daha sonra Alman patronun uyguladığı zorbalık ve haksızlıklar karşısında bir şeyler yapmaya karar verir. Yaptığı akıllıca bir planla önce Alman devletinden çocuk yardımı alarak kendisine bir iş kurar. Zaman içinde tüm yeteneklerini sergilemeye başlayan Şaban, işçilikten zengin bir hayata doğru yükselmeye başlar.

Gurbetçi Şaban Oyuncuları Kimlerdir?

Gurbetçi Şaban Oyuncuları Kimlerdir?

Kemal Sunal: Şaban Yıldız

Müge Akyamaç: Bahar

Reha Yurdakul: Hasan Usta

Yavuzer Çetinkaya: Fritz

Baykal Kent: Ustabaşı

Ferhan Tanseli: Alman Patron Hans

Ayten Erman: Hans'ın karısı

Akın Tunç: Hans'ın oğlu

Ertem Göreç

Yılmaz Vural

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın