Görüş Bildir
Haberler
Günün Fırsat Ürünlerini Merak Edenlere: İndirim Bitmeden Almanız Gereken Ürün Önerileri

etiket Günün Fırsat Ürünlerini Merak Edenlere: İndirim Bitmeden Almanız Gereken Ürün Önerileri

Günün fırsatlarında aradığınız ürünlere kolayca ulaşmak ve beklediğiniz indirimleri kaçırmamak istiyorsanız hemen sizi aşağıya alalım! Amazon'un fırsat ürünleri arasında ihtiyacınıza uygun ürünleri tükenmeden satın alabilir, günün fırsat ürünlerine göz atabilirsiniz.

Bu içerik 10.07.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hisar Avşa 84 Parça Çelik Çatal Kaşık Bıçak Seti

Hisar Avşa 84 Parça Çelik Çatal Kaşık Bıçak Seti

AISI 304 kalite, 18 / 10 Cr-Ni paslanmaz çelikten üretilen Hisar Avşa 84 Parça Çelik Çatal Kaşık Bıçak Seti, günün fırsat ürünleri arasında yer alıyor. 

Çeyiz alışverişinde olanlar bu fırsatı kaçırmasın.

Linki burada.

Beklediğim gibi kaliteli geldi. İndirimle uygun fiyata almış oldum. Zamansız, modası geçmeyecek bir parça.

Greenote Dikey Süpürge

Greenote Dikey Süpürge

Greenote Dikey Süpürge, kullanıcı dostu özellikleri ve pratikliğiyle ön plana çıkan bir ürün. Çıkarılabilir ve yıkanabilir HEPA filtresi ile hafif ve taşınabilir tasarımıyla evinizin her köşesini rahatça temizleyebilirsiniz. 

Şarj süresi sadece 4 saat olan bu ürün, çalışma süresi ise kullanım moduna bağlı olarak değişiklik gösteriyor. MAX modunda 18 dakika, standart modda ise 35 dakika boyunca kesintisiz bir kullanım sunuyor. Ayrıca, sadece 65 dB ses seviyesiyle çalışıyor.

İthalat ücreti depozitosu dahil 2.979,79 TL fiyatıyla burada.

Eşim için aldım ama ben de aracımda kullanıyorum. Emiş kuvveti çok iyi, başlıkta led de var, gece performansı güzel. İki kademe hızda kullanımı yarım saati geçiyor, ancak şarjı bitiyor. İçinde birkaç başlık çıkıyor, çok kullanışlı. Biz memnunuz, bu paraya böyle ürün.

COSORI Akıllı WiFi Sıcak Hava Fritözü 5.5 Litre Air Fryer XXL

COSORI Akıllı WiFi Sıcak Hava Fritözü 5.5 Litre Air Fryer XXL

Çok satanlarda 1. sırada olan Cosori 5.5 Litre Air Fryer XXL, 3.599 TL fiyatıyla günün fırsatları arasında burada.

Bu cihazların hemen hemen her markasını etraflıca inceledikten sonra Amazon'un bizzat ülkemize getirdiği Cosori markasını tercih ettik. Böylece meşhur markanın 'başlangıç' ürünleri ile aynı fiyata ama teknoloji olarak 'premium' ürünlerine denk gelen bir cihaz satın almış olduk. Tasarım şıklığı, malzeme kalitesi, pratik temizliği, estetik kontrol paneli, kolay kullanımı ve sessizliği ile cidden güzel üretilmiş. İlerleyen günlerde olumsuz bir durum olursa bu yorumumuzu tekrar güncellerim. Ancak hiç sıcak hava fritözü kullanmamış bir aile olarak daha ilk denememizde çok güzel bir sonuç aldığımızı söylemek isterim.

King Hammer Blender

King Hammer Blender

600 W gücünde paslanma çelik King Hammer Blender fırsat ürünleri arasında  417,18 TL fiyatıyla burada.

Anthony Jackson 6'lı Kutu Premium Boxer

Anthony Jackson 6'lı Kutu Premium Boxer

%95 pamuk %5 elastan içeriğiyle satın alanlardan tam puan almayı başarmış bu set, 238 TL fiyatıyla kaçırılmaması gereken fırsat ürünlerinden biri. 

Linki burada.

Öncelikle Amazon firmasına özenli paketi için teşekkür ederim. Boxerlar çok kaliteli, paketleme çok güzel. Zaten Amazon'un anlaşmalı olduğu firmalarda hiç sıkıntı olmuyor. Sizlere de çok teşekkürler. Tavsiye edeceğim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Turtle Wax Hibrid Susuz Yıkama

Turtle Wax Hibrid Susuz Yıkama

Aracınızı su kullanmadan temizlemek ve cilalamak artık mümkün. Özel formülü sayesinde, doğrudan güneş ışığı altında bile tüm dış yüzeylerde güvenle kullanabilirsiniz. Sadece su kaydırıcı etkisi değil, aynı zamanda eşsiz bir parlaklık da sağlıyor. Su gerektirmeden, çiziksiz ve mükemmel bir temizlik deneyimi sunuyor. 

299,90 TL yerine 199 TL fiyatıyla burada.

Bonsenkitchen Vakum

Bonsenkitchen Vakum

Bonsenkitchen Vakum, kuru ve ıslak mod seçenekleri ve sızdırmazlık teknolojisi sayesinde, gıdalarınızı güvenle muhafaza edebilmenizi sağlıyor. Çok torbalı kullanım özelliği, her seferinde birden fazla ürünü vakumlamayı mümkün kılıyor. Bu ürün, gıdalarınızı daha uzun süre taze tutmak için ideal bir çözüm sunuyor.

İthalat ücreti depozitosu dahil 960,52 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Satın alma işleminden sonra yaklaşık bir hafta içinde elime ulaştı Söz verildiği gibi tüm parçalara ve yedek parçalara sahipti. Ürün oldukça kaliteli; hem görsel, hem malzeme kalitesi çalışma hızı ve ses düzeyi açısından oldukça kabul edilebilir bir ürün. Vakumlama işlemi çok basit, oldukça hızlı yapılabiliyor. Cihaz çoğunlukla satılan diğer küçük ürünler gibi değil, keyifle öneririm.

Elidor Superblend Şampuan ve Bakım Kremi Kepeğe Karşı Etkili 2'si 1 Arada B3 Vitamini Çay Ağacı Yağı Aloe Vera 400 ml

Elidor Superblend Şampuan ve Bakım Kremi Kepeğe Karşı Etkili 2'si 1 Arada B3 Vitamini Çay Ağacı Yağı Aloe Vera 400 ml

Superblend karışımlı Elidor Şampuan, B3 vitamini ve çay ağacı yağı ile kepek oluşumunu azaltırken, aloe vera ile saçları nemlendiriyor ve yıpranmasını önlüyor. Saç derisini besleyerek sıkı bir bakım sağlamayı da ihmal etmiyor. 

79,16 TL yerine Prime'a özel 41,57 TL fiyatıyla burada.

Amazon’dan yapacağınız alışverişlerde Ön Sipariş Fiyat Garantisi ( Aldığınız seçili ürünlerin fiyatları belirli bir tarihe kadar düşerse, düştüğü miktar kadar bakiye hesabınıza yüklenir), Prime üyelerine özel ücretsiz ve hızlı kargo hizmeti, Prime Video ile ödüllü dizileri altyazılı izleme, özel fırsatlara erişme ve Prime Gaming ile bedava oyun ayrıcalıklarından yararlanabileceğinizi unutmayın.  

Maybelline New York Colossal Curl Bounce Maskara

Maybelline New York Colossal Curl Bounce Maskara

Özel fırçasıyla kirpikleri kıvırıp hacimlendiren Maybelline New York Colossal Curl Bounce Maskara, topaklanmıyor ve hassas gözler için uygundur.

Fırsat bitmeden buradan sepetinize atabilirsiniz.

Fackelmann 687785 Ölçü Kabı ve Kaşığı Seti

Fackelmann 687785 Ölçü Kabı ve Kaşığı Seti

İnternette gördüğün harika tatlıyı yapmak için tarifine baktığında, ölçülerin gramla verildiğini gördüğün o an artık üzülmeye son!

204,10 TL yerine 99,78 TL fiyatıyla burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın