Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 7 Ekim Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 7 Ekim Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
06.10.2022 - 18:14

7 Ekim Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 7 Ekim Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün ikili ilişkilerin, sağlığın, öz değerin, finansal konuların, kazançların ve kariyerin önem kazanıyor. Öncelikle sağlığına, sakarlıklara, baş ağrılarına, migrene dikkat etmeni öneririm. Aynı zamanda ikili ilişkilerinde ve evliliğinde de bazı pürüzlerle karşılaşabilirsin. Gün genelinde psikolojik sağlığın, kaygıların ve ilişkin arasında kalabilirsin. Öğleden sonra ve devamında ise alacaklarınla veya sağlığınla ilgili destekleyici etkilerin var. Para girişlerin olabilir, iyileşme söz konusu olabilir ve tedaviler sonuç verebilir. Uzun zaman sonra kendini iyi ve değerli hissedebilirsin. İşle ve kariyerinle alakalı güzel etkiler var. Gece saatlerinde de sürpriz para girişlerin olabilir ya da beklenmedik bazı olaylar, sana kendini değerli hissettirebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün sağlığın, sorumlulukların, çocuğun ve sosyal hayatın önem kazanıyor senin için. Gün içinde sosyal hayatın, sağlığın ya da sorumlulukların arasında ikilem yaşayabilirsin. Aynı zamanda uzaklardaki birinden bir haber alabilir, tanışabilir, yakınlaşabilirsin. Veyahut çocuğunun sağlığı ile de ilgili gündemlerin olabilir. Gün genelinde sağlığına dikkat etmen gereken etkiler mevcut Sevgili Boğa. Özellikle baş ağrıları, migren ve sakarlıklar için önlemini alırsan iyi olur. Gece saatlerinde ise bir arkadaşın sürpriz yapabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün kariyerin, işin, sosyal hayatın ve arkadaşların önem kazanıyor. Gün içinde kariyerin, işin, sorumluluklarınla ve çocukların, aşk ya da eğlence hayatın arasında ikilem yaşayabilirsin. Aynı zamanda bir arkadaşının sağlığıyla veya çocuğunun sağlığıyla ilgili bir konu gündemine taşınabilir. Öğleden sonra işinle, kariyerinle ve sağlığınla ilgili destekleyici etkiler var. Gün genelinde ise evle, gayrimenkulle, miras konularıyla, ailenle veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bir konu tekrar gündemine gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün ikili ilişkilerin, aşk hayatın, çocuğunun eğitimi, ailen, gayrimenkul konuların ve uzaklardaki yakınların önem kazanıyor. Gün içinde uzaklardaki yakınlarınla, ailen arasında ya da ev arasında ikilem yaşaman mümkün. Öğleden sonraki saatlerde uzaklardaki tanıdıklarınla, partnerinle veya aşk hayatınla ilgili destekleyici etkiler var. Aynı zamanda çocuğunun eğitimiyle ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Gün genelinde ikili ilişkilerinde, eşinle veya partnerinle geçmiş bir konuyu tekrar ele alarak konuşup çözebilirsiniz. Kardeşinle, mirasla ilgili konuları görüşüp halledebilirsin. Gün içinde senin veya aileden birinin sağlık gündemi olabilir. Baş ağrılarına dikkat etmek gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün yakın çevren, kardeşlerin, finansal konuların ve sağlığın önem kazanıyor. Gün içinde yakın çevren, kardeşlerin, ticaret girişimlerin veya seyahat konularıyla, finansal konular arasında bir ikilem yaşaman söz konusu olabilir. Öğleden sonraki saatlerde sağlığın, finansal konuların veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili destekleyici etkiler var. Ailenle aranda para alışverişi olabilir. Aynı zamanda, bugün yakınlarının sağlığı ile ilgili gündemlerin de olabilir.  Uzaklardaki bir yakınından haber alabilirsin. Gün genelinde ise işin ve kazançlarınla ilgili, bir süredir üstünde çalışılan bir konu sonuçlanabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün ikili ilişkilerin, aşk hayatın, finansal konuların ve sağlığın önem kazanıyor. Gün içinde partnerinle ilişkin ve öz değerin arasında ikilem yaşaman mümkün görünüyor. Aynı zamanda, finansal konularla alakalı, sağlığınla alakalı veya öz değerine alakalı bazı stresler de yaşayabilirsin. Sakarlıklara ve sağlığına dikkat etmen gereken bir gün. Öğleden sonraki saatlerde ise eşinle, partnerinle ilişkin ve iletişimin adına destekleyici etkiler var. Birlikte seyahat planları yapabilirsiniz. Bugün, partnerinle veya çocuğunla birlikte bir süredir gündemde olan ve çözemediğiniz bir konuyu sonuca bağlayabilirsiniz. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün sağlığın, sorumlulukların ve finansal konuların önem kazanıyor. Gün içinde sağlığın, işle ilgili sorumlulukların ve isteklerin, sosyal hayatın arasında ikilemler yaşayabilirsin. Aynı zamanda ikili ilişkilerin hakkında kaygılanman veya sağlıkla ilgili bir stres yaşaman da mümkün. Öğleden sonraki saatlerde işten bir kazanç elde edebilirsin ya da sağlığın için gerekli finansal kaynağı bulabilirsin. Gün genelinde aile bireylerinin sağlığıyla ilgili, bir süredir süre gelen bir konuyu sonuçlandırabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün aşk hayatın, sosyal hayatın ve hem ruhsal hem de fiziksel sağlığın önem kazanıyor. Öncelikle bugün sağlığına dikkat etmen gereken bir gün. Baş ağrıları, migren ve sakarlıklar için önlemler alabilirsin. Gün içinde aşk hayatın, partnerinle ilişkin ve ilişkilerle ilgili gizlediğin kaygıların, korkuların arasında ikilem yaşayabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise ikili ilişkiler, partnerinle veya eşinle ilişkilerin açısından destekleyici etkiler var. Yalnız olan bir Akrep isen, yeni karşılaşmalar, tanışmalar söz konusu olabilir. Gün genelinde sosyal çevrenle iletişimin yoğun ve güçlü olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün  evin, ailen, gayrimenkul konuların, sağlığın, aile bireylerinin sağlığı, sosyal ilişkilerin ve arkadaşların önem kazanıyor. Gün içinde evde olmakla sosyalleşmek arasında bir ikilem yaşayabilirsin. Ayrıca senin, çocuğunun, bir arkadaşının ya da partnerinin sağlıkla ilgili gündemi olabilir. Aşk hayatınla ilgili bir stres yaşaman da mümkün görünüyor. Öğleden sonra aile bireylerinin sağlıyla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Gün genelinde ise kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün kardeşlerin, yakın çevren, sosyal hayatın, seyahatlerin ve ailen önem kazanıyor. Gün içinde işin, sorumlulukların ve sosyal hayatınla, seyahat planların arasında bir ikilem yaşayabilirsin. Aynı zamanda aileden birinin sağlık gündemleri de olabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise aşk ve sosyal hayatın, seyahat veya çoğunun eğitimi ile ilgili destekleyici etkiler var. Yalnız bir Oğlaksan, yeni karşılaşmalar, tanışmalar da olabilir. İlişkiler açısından şanslı bir gün senin için. Ayrıca gün genelinde uzaklardaki yakınlarınla, dostlarınla veya kardeşlerinle ilgili haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün sağlığın, finansal konuların, ailen ve yakın çevren önem kazanıyor. Gün içinde kazançların, işin ve sağlığın ile uzaklar, seyahat, yolculuklar arasında bir ikilem yaşayabilirsin. Aynı zamanda senin veya kardeşinin, yakın bir dostunun ya da akrabanın bir sağlık sorunu gündeme gelebilir. Öğleden sonraki saatlerde kariyerin ve kazançlarınla ilgili bazı hak edişlerin olabilir, para girişleri yaşanabilir. Gün genelinde ise ortak gelirler, bankalar, krediler, miras konularından şansların, desteklerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün sağlık, finansal konular, kazançlar, ticaret, yakın çevre, dostlar ve ikili ilişkiler önem kazanıyor. Gün içinde kendi istek ve arzuların ile sağlığın ve parasal konuların arasında bir ikilem yaşayabilirsin. Aynı zamanda sağlığına ve harcamalarına dikkat etmen gereken bir gün sevgili Balık. Öğleden sonraki saatlerde ticaret, eğitim, hukuksal konular, seyahat konularında bazı desteklerin olabilir. Yakın çevrenden ve dostlarından da destek görebilirsin. Gün genelinde ise ikili ilişkiler ve sosyal ilişkiler açısından destekleyici etkilerin var. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turan Çalikli

Bak buna deliririm evlilikle ilişkide bazı pürüzler çıkabilir ne demek ve ne demek oluyooooor😢💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😡😡😡😡😡😡😢😢😢😢😡😡😡😡

Turan Çalikli

Ve zaten ben evli deyilim bekarım asalaaaaaaaaaaaaaaK

Turan Çalikli

Kagılarmla ilişkimin arasn da kalmam çünki bana değeer verirse beni severse olur o durum tam anlamyla da zaten ilişkiyede girmedik neden olsun ki kaygım o ka... Devamını Gör