Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 6 Ekim Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 6 Ekim Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
05.10.2022 - 18:45

6 Ekim Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 6 Ekim Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç,  günün ilk yarısında sosyal hayatın ve arkadaşlarınla planların, görüşmelerin havada asılı kalabilir. Sonuç almak, netleştirmek zor olabilir. O sebeple çok da zorlama, rutin işlerini tamamla bence. Günün ikinci yarısı ise iç dünyan, maneviyatın, yaratıcılığın ön plana çıkıyor. Duygusallığının ve yardımseverliğinin önem kazanacağı bir gün. Gece saatlerinde rüyalarında artış olabilir. Başlangıçların, yeniliklerin ve girişimlerin için uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, günün ilk yarısında işinle, kariyerinle ilgili başlatacağın işlerden sonuç alman biraz zor olabilir. Daha çok, rutin işlerini yapmanı, yarım kalan işlerini bitirmeni öneririm. Günün ikinci yarısı ise odağın değişiyor ve arkadaşların, sosyal çevren, sosyal hayatın önem kazanıyor. Plan program yapabilir, arkadaşlarına yardım ve destekte bulunabilirsin. Başlangıçların, yeniliklerin ve girişimlerin için uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, günün ilk yarısında seyahatle ilgili planlarında, hukuksal konularla ilgili işlerinde veya eğitimle, yayıncılıkla ilgili işlerinde bir şeyleri sonuçlandırman, netleştirmen, karara bağlaman zor olabilir. İşlerin biraz boşlukta süzülebilir. Günün ikinci yarısı ise odağına işin ve kariyerin yerleşiyor. Yarım kalan işlerini bitirip tamamlayabilirsin. Başlangıçların, yeniliklerin ve girişimlerin için uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, günün ilk yarısında finansal konular, bankalar, ödemeler, alacak verecekler, miras, nafaka ve sağlık konularıyla ilgili işlerden sonuç alman mümkün olmayabilir. İşlerin havada asılı kalabilir. Bu sebeple rutinde kalman, oldurmaya çalışmaman daha doğru olabilir. Günün ikinci yarısı ise odağın değişiyor ve seyahat, medya/yayıncılık, eğitim, hukuksal konular ve uzaklardaki yakınların gündemine taşınıyor. Başlangıçların, yeniliklerin ve girişimlerin için uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, günün ilk yarısında ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların ile ilgili konularda bir şeyler havada, boşlukta kalabilir. Sonuçlandırmakta, netleştirmekte zorlanabilirsin, en iyisi oluruna bırak. Günün ikinci yarısı ise odağın değişiyor ve finansal konular, bankalar, ödemeler, sağlığın, iç dünyan, gizli saklı konular gündemine taşınıyor sevgili Aslan. Başlangıçların, yeniliklerin ve girişimlerin için uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, günün ilk yarısında işinle, sorumluluklarınla ve sağlığına alakalı konularda sonuç alman zor olabilir. Eğer işinde sözleşme, anlaşma gündemlerin varsa, 16.00 sonrasına bırakmanı öneririm. Günün ikinci yarısı ise odağın değişiyor ve ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların gündemine taşınıyor. Günün devamında da partnerinle vakit geçirebilir, sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Başlangıçların, yeniliklerin ve girişimlerin için uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, günün ilk yarısında aşk hayatın, ilişkilerin ve çocuklarınla ilgili konularda bir sonuç alman, netleşmen zor olabilir. Konular biraz havada ve boşlukta kalabilir. Günün ikinci yarısında ise odağın değişiyor ve gündemine sağlığın, sorumlulukların, işin ve evcil hayvanların yerleşiyor. Manevi konular ve yardımlaşma da senin için önem kazanacak. Fakat başlangıçların, yeniliklerin ve girişimlerin için uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, günün ilk yarısında ailenle, evinle, gayrimenkul ile ilgili konulardan sonuç alamayabilirsin. Sonraya bırakıp rutin işlerini halletmende fayda var. Günün ikinci yarısı ise odağına aşk ilişkilerin, çocukların, partnerin ve sanatsal faaliyetlerin yerleşiyor. Günün devamında da partnerinle eğlenmen ve sanatsal faaliyetler için son derece uygun fakat, başlangıçların, yeniliklerin ve girişimlerin için uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, günün ilk yarısında kardeşin, yakın dostların, seyahat planların, ticaret işlerin ve eğitim konularınla ilgili gündemlerin boşlukta, havada kalabilir. Bazı belirsizlikler söz konusu olabilir. Elektronik aletlerde ve iletişimde zorlanabilirsin. Günün ikinci yarısı ise odağın değişiyor. Ev, yuva, aile ve gayrimenkul konuları ön plana çıkıyor. Ailenle vakit geçirebilirsin, destek ve yardımlarını görebilirsin fakat söylemekte fayda var,  başlangıçların, yeniliklerin ve girişimlerin için uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, günün ilk yarısında kazançların, yatırımların, finansal konularınla ilgili girişimlerin sonuçlanmayabilir, havada ve boşlukta kalabilir. Rutinlerinle ilgilenmen, yarım kalan işlerini bitirmen daha uygun olur. Günün ikinci yarısı ise odağın değişiyor ve kardeşler, yakın dostlar, seyahat ve eğitim konuları gündemine taşınıyor. Günün devamında ise iletişim açısından yoğun olabilir senin için sevgili Oğlak. Ancak başlangıçların, yeniliklerin ve girişimlerin için uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, günün ilk yarısında genel motivasyonun biraz düşük olabilir. Belirsizlikler söz konusu olabilir. Başlattığın işler havada kalabilir. Genel olarak rutinde kalmanı ve eksik işleri tamamlamanı öneririm. Günün ikinci yarısı ise odağın değişiyor. Kazançların, finansal konular, işin ve sağlığın senin için önem kazanıyor. Gün geneli başlangıçların, yeniliklerin ve girişimlerin için uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, günün ilk yarısında biraz uykulu, uyuşuk ve dalgın olabilirsin. İç dünyadaki karmaşa biraz seni yorabilir. Gece gördüğün rüyaların etkisinde de kalabilirsin. Rutinine devam etmeni ve yarım kalan işlerinle ilgilenmeni öneririm. Günün ikinci yarısı ise motivasyonun ve enerjin artıyor. İkili ilişkilerin, dış görünüşün ve girişimlerin önem kazanıyor. Ancak bugün başlangıçların, yeniliklerin ve girişimlerin için uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın