Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Ocak Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Ocak Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
29.01.2023 - 18:07

30 Ocak Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 30 Ocak Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde, kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkileri altında olacaksın. Öğle itibariyle ise odağın kardeşlerin, yakın çevren, iletişim ve ticari işlerine kayıyor. Gün genelinde, sosyal çevrenle ve kardeşlerinle iletişiminin yoğun olabileceği ve maddi anlamda bazı desteklerinin olabileceği etkiler var. Fakat akşam saatlerinde, yakın çevrenle ve kardeşlerinle ilişkilerinde sorunlar ve fikir ayrılıkları olabilir. Hareketli, aktif ve destekleyici bir gün, değerlendirebilirsin. Fakat önemli görüşmelerini ve işlerini 12.00 sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde kararlı ve emin etkiler altında olacaksın. İrade gerektiren durumlarda başarılı olabilirsin. Öğlen saatlerinde de odağın maddi konulara kayıyor. Gelirlerin ve kazançlarınla ilgili bazı düzenlemeler yapabilirsin. Hukuki konularla, yayıncılıkla, eğitimle ve maddi konularla ilgili hareketli gündemlerin ve girişimlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınla ve sosyal çevrenle iletişimin hareketleniyor fakat ilişkilerinde birtakım pürüzler olabilir ve ilişkilerinde kendi değerini sorgulayabilirsin. Bugün önemli görüşmelerini ve işlerini 12.00 sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Öğle itibariyle ise enerjin ve motivasyonun yükseliyor. Gün genelinde sağlığın, finansal konular, yayıncılık, seyahat ve hukuki konular ile ilgili harekete geçirici etkiler var. Geri planda yürüttüğün işlerle ilgili de önemli görüşmeler yapabilirsin. Görüşmeler, konuşmalar, anlaşmalar, sözleşmeler, davalar ve iletişim açısından destekleyici bir gün. Akşam saatlerinde ise ilişkiler ve maddi konularla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Bugün önemli görüşmelerini ve işlerini 12.00 sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde partnerinden ya da sosyal çevrenden destek görebilirsin. İletişim trafiğin, görüşmelerin ve konuşmaların yoğun olabilir. Öğle itibarı ile, sağlığın ve geri planda yürüttüğün işler senin için ön plana çıkıyor. Hastane işlerin ve doktor görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise uzaklarda yaşayan bazı yakınlarında fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar yaşaman mümkün. İkili ilişkilerinin, görüşmelerinin ve sosyal hayatının daha aktif olabileceği bir gün. Fakat önemli görüşmelerini ve işlerini 12.00 sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde işinle ya da sağlığın ile ilgili birtakım görüşmelerin olabilir. Öğle itibarı ile odağın değişiyor ve sosyal hayatın, sosyal çevren, arkadaşların senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde sosyal hayatın, görüşmelerin aktif olacaktır. Aynı zamanda iş görüşmelerinde de birtakım sürpriz haberler ve hızlı bilgi akışı söz konusu olabilir. Fakat önemli görüşmelerini ve işlerini 12.00 sonrasına bırakmanı öneririm. Akşam saatlerinde ise finansal konularla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde uzak şehirlerle ya da yurtdışı ile alakalı bir gündemin olabilir ve partnerinden bir destek görebilirsin. Çocuğunun eğitimi ile alakalı da bir görüşme yapabilirsin. Öğle itibariyle odağın değişiyor ve işin kariyerin senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde işin ve kariyerinle alakalı birtakım görüşmeler yapabilir, girişimlerde bulunabilirsin. Fakat önemli görüşmelerini ve işlerini 12.00 sonrasına bırakmanı öneririm. Bugün, çocuğunun eğitimi ile ilgili de birtakım görüşmeler yapabilirsin. Partnerinle seyahat de planlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise partnerinle görüşüp bir konuyu tartışabilirsiniz. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde ailenle, parayla ilişkilerin veyahut gayrimenkul konuları ile ilgili bir gündemin olabilir. Ailendeki güçlü kişilerle bir araya gelebilir veyahut aile bireylerinin sağlığı ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Öğle itibariyle odağın değişiyor ve hukuki konular, seyahat, eğitim, yayıncılık ve uzak şehirlerdeki tanıdıkların senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde, aşk hayatınla, çocuğunun eğitimiyle, seyahatle veya hukuki konularla ilgili birtakım girişimlerin olabilir. Aynı zamanda gayrimenkul ile ilgili görüşmelerin ya da aile bireyleri ile, maddi konular ile ilgili görüşmelerin olabilir. Kardeşlerinin sağlığı ile ilgili de haber alman mümkün. Akşam saatlerinde ise para veya ilişkilerinle alakalı birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Bugün önemli görüşmelerini ve işlerini 12.00 sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde partnerinle ya da yakın çevrenle görüşmelerin, konuşmaların olabilir. Yakın çevrendeki güçlü kişilerden destek görebilirsin. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor. Finansal konular ve sağlık konuları senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde gayrimenkul yatırımıyla veya senin için önemli birinin sağlığıyla ilgili birtakım girişimlerin ve görüşmelerin olabilir. Fakat önemli görüşmelerini ve işlerini 12.00 sonrasına bırakmanı öneririm. Akşam saatlerinde ise partnerinle iletişiminde birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde işin ve kazançlarınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Maddi fırsatların olabilir. Öğle itibariyle odağın değişiyor ve ikili ilişkiler, aşk hayatın, evliliğin senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde yakın çevrenle iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Yalnız bir Yay isen yeni tanışmalar, karşılaşmalar yaşayabilirsin. Gün içinde işinle ilgili ve maddi kazançlarınla ilgili yeni haberler alman, görüşmeler yapman ve uzlaşmaya varman mümkün. Fakat önemli görüşmelerini ve işlerini 12.00 sonrasına bırakmanı öneririm. Akşam saatlerinde ise aile bireyleriyle ilişkinde iletişimin de birtakım streslerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde çocuğunla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin veyahut partnerinle görüşüp bir haber alabilirsin. Öğle itibariyle odağın değişiyor ve işin, sağlığın ve sorumlulukların senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde sosyal hayatınla ilgili organizasyonlar yapabilir, partnerinle planlar yapabilir veyahut çocuğunla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda maddi konularla ilgili birtakım girişimlerin olabilir. Senin için, iş görüşmeleri açısından uygun bir gün. Fakat önemli görüşmelerini ve işlerini 12.00 sonrasına bırakmanı öneririm. Akşam saatlerinde ise yakın çevrenle ilişkilerinde birtakım anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde aile bireylerinin sağlığı ile ilgili veyahut gayrimenkul konuları ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve aşk hayatın, çocukların ve hayatın eğlenceli yanları senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde aşk hayatınla, partnerinle ilişkinle ilgili birtakım girişimlerin ve gündemlerin olabilir. Yeni tanışmalar, karşılaşmalar için de destekleyici bir gün. Fakat önemli görüşmelerini ve işlerini 12.00 sonrasına bırakmanı öneririm. Akşam saatlerinde ise eğlence hayatına, partnerine ve çocuğuna fazla masraf yapabilirsin. Veyahut partnerinle ilişkinde kendini değersiz hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde yakın çevrenle iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Ticari işlerinle alakalı önemli kişilerle görüşebilirsin. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve ev, aile, gayrimenkul konuları senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde gayrimenkul konuları ile ilgili veyahut aile bireylerinin sağlığı ile ilgili birtakım girişimlerin, görüşmelerin olabilir. Aynı zamanda sürpriz haberler alabilirsin. İletişimin ve ticari işlerin yoğun olabileceği bir gün senin için. Fakat önemli görüşmelerini ve işlerini 12.00 sonrasına bırakmanı öneririm. Akşam saatlerinde ise aile içi ilişkilerinde birtakım anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
3
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın