Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 26 Ocak Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 26 Ocak Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
25.01.2023 - 18:40

26 Ocak Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 26 Ocak Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, günün ilk saatlerinde şanslı, iyimser, fırsat dolu ve destekleyici etkilerin yoğun olacaktır. Çevrendeki insanlarla iletişimin ve sosyal hayatın aktif olabilir. Önemli görüşmeler yapabilir, işbirlikleri kurabilirsin. Günün ikinci yarısında da iletişim problemlerine, solunum yolları ile ilgili rahatsızlıklara ve enerji düşüklüğüne açık etkiler altında olacaksın. Tedbirli olmanda fayda var. Konsantrasyon problemleri, yanlış anlaşılmalar, pot kırma, haberleşme ve ticaret ile ilgili pürüzler yaşanabilir. Sosyal çevren ve sosyal hayatınla ilgili de bir konuda bir tamamlanma, sonuçlanma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında sağlığın, geri plandaki işlerin ve iç dünyan yer alıyor. Günün ilk saatlerinde gerek sağlığınla, gerek geri planda yürüttüğün bazı işlerinle ilgili şanslı ve destekleyici etkileri altında olacaksın. İyimser, neşeli ve umutlu hissedebilirsin. Kariyerinle, işinle ilgili veyahut sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Maddi konularla ve kazançlarınla ilgili birtakım girişimlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise uzaklarda yaşayan tanıdıklarınla, kardeşlerinle, akrabalarınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Senin veya yakınlarının sağlığı ile ilgili de bazı hassasiyetlerin olması mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında sosyal çevren ve sosyal ilişkilerin yer alıyor. Güne biraz erken başlayabilir ve günün ilk saatlerinde bazı görüşmeler yapabilirsin. Çevrendeki insanlardan, görüştüğün insanlardan ve arkadaşlarından destek ve fayda görebilirsin. Günün ilk yarısı iş birlikleri, ortaklıklar ve ilişkiler açısından şanslı bir zaman dilimi. Aynı zamanda yayıncılıkla, medyayla, eğitim veyahut hukuki işlerle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Senin için aktif bir gün. Günün ikinci yarısı ise bir yakınının sağlığı ile ilgili bir gündemin olabilir. Veyahut finansal konularla ilgili yapacağın görüşmelerde birtakım pürüzler çıkabilir. İletişime ve solunum yolları ile ilgili hassasiyetlere dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında işin, kariyerin ve statün yer alıyor. Günün ilk yarısında, kariyerin ile ilgili birtakım iş birlikleri kurabilir ve bazı görüşmeler yapabilirsin. Hem kariyerin açısından hem de genel anlamda şanslı bir zaman dilimi. Aynı zamanda finansal konularla ya da sağlığınla ilgili de bazı görüşmeler yapabilir ve güzel sonuçlar alabilirsin. Günün ikinci yarısında ise diğer insanlarla iletişiminde birtakım anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanabilir. Sağlığınla ilgili hassasiyetler ya da enerji düşüklüğü de yaşaman mümkün. Bugün maddi konularla, ailenin parasıyla, eşin kazançlarıyla, mirasla, nafakayla ilgili konularda bir tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında eğitim, yayıncılık, seyahat, hukuksal konular ve uzaklardaki tanıdıklar yer alıyor. Güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Günün ilk yarısında uzun zamandır görüşmediğin bir tanıdığından haber alabilirsin ya da uzaktaki bazı tanıdıklarınla görüşebilirsin. Senin için şanslı, iyimser bir zaman dilimi. İkili ilişkiler, yayıncılık ve medya, hukuki konular ve seyahat açısından birtakım fırsatların olabilir. Yalnız bir Aslansan sosyal mecralar aracılığıyla yeni tanışmalar ve karşılaşmalar yaşayabilirsin. Günün ikinci yarısında ise sağlığınla, solunum yollarınla ilgili birtakım hassasiyetlerin olabilir ve doktor kontrollerini yaptırabilirsin. Aynı zamanda iletişimde, haberleşmede ve işinle ilgili birtakım aksaklıklar yaşaman da mümkün. Yanlış anlaşılmalara dikkat etmende fayda var. Bugün ikili ilişkilerinde, evliliğinde ya da aşk hayatındaki bir konuda bir tamamlanma, sonuçlanma ve kapanış yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında finansal konular ve sağlık yer alıyor. Güne, rüyalarının etkisiyle başlayabilirsin. Günün ilk yarısında maddi konularla, ödemelerle, bankalarla ilgili veyahut sağlığın ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilir, çözüm bulabilirsin. İşbirlikleri kurabilir ve destek görebilirsin. Kariyerinle ilgili ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsin ve yaptığın görüşmelerden güzel sonuçlar alabilirsin. Günün ikinci yarısında ise senin sağlığın veyahut çocuğunun sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Solunum yolları ile ilgili hassasiyetlere veyahut partnerinle ilişkinde iletişim problemlerine, yanlış anlaşılmalara dikkat etmende fayda var. Bugün, işinle ve kariyerin ile ilgili bir konuda sonuçlanma, tamamlanma ve kapanış yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin ve diğer insanlarla olan ilişkilerin yer alıyor. Günün ilk saatinde ikili ilişkilerden fayda görebilir, diğer insanların desteğini alabilir ve yeni işbirlikleri, ortaklıklar kurabilirsin. Yalnız Teraziler için ise yeni ilişkiler, yeni karşılaşmalar ve aşk hayatı ile ilgili destekler söz konusu olabilir. Çocuğunla ve partnerinle ilişkilerinde de şanslı ve destekleyici etkiler altında olacaksın. Günün ikinci yarısında ise aile bireyleriyle ilişkilerinde yanlış anlaşılmalar olabilir. Konuşmaların da kırıcı olmamaya, yara açmamaya ve alınganlıklara dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sağlığın, işin ve günlük işlerin yer alıyor. Güne, yoğun rüyaların etkisiyle başlaman mümkün. Günün ilk yarısında ise işinle, aile bireylerinin sağlığıyla, miras ve nafaka konuları ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Ev ve gayrimenkul yatırımı açısından da bazı fırsatların olabilir. Aile bireyleriyle görüşmeler yapabilir ve birtakım işbirlikleri kurabilirsin. Ortaklı işlerden fayda sağlayabilirsin. Eğer bir sağlık gündemin varsa aile bireylerinden destek görebilirsin. Günün ikinci yarısında ise solunum yolları ile ilgili hassasiyetlerin olabilir. İletişim ve haberleşme ile ilgili birtakım aksaklıklar, yanlış anlaşılmalar da söz konusu olabilir. Yakın çevrenden birinin sağlığı ile ilgili bir gündemin de olabilir. Ev, gayrimenkul veyahut ailenle ilgili bir konuda bir tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında aşk hayatın, çocukların ve hayatın keyifli yanları yer alıyor. Günün ilk yarısında aşk hayatın, partnerinle iletişimin ve çocuklarının eğitimi açısından şanslı ve destekleyici etkiler söz konusu. Partnerinle seyahate çıkabilir, planlar yapabilir veyahut işbirliği gerektiren kararlar alabilirsin. Yakın çevrenle de birtakım görüşmeler yapabilir ve yeni iş birlikleri kurabilirsin. Yalnız bir Yay isen ikili ilişkiler açısından ve yeni tanışmalar açısından son derece destekleyici bir zaman dilimi. Günün ikinci yarısında ise çocuğunun sağlığı ile ilgili birtakım hassasiyetler söz konusu olabilir. Partnerinle iletişiminde yanlış anlaşılmalara, gereksiz harcamalara ve çocuğunun sağlığına dikkat etmende fayda var. Bugün yakın çevrende, eğitiminde veya ticari işlerinde bir tamamlanma ve sonuçlanma yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Günün ilk yarısında ailenle, aile bireylerinin sağlığıyla ve gayrimenkul konuları ile ilgili destekleyici ve şanslı etkiler altında olacaksın. Aileden bir kişiden maddi yardım görebilirsin. Gayrimenkul konularından kazanç elde edebilirsin. Ailen ile ortak yapacağın işlerden fayda sağlayabilirsin. Ailenle işbirliği içerisinde harekete geçtiğin takdirde, maddi ve manevi kazanç sağlaman mümkün. Günün ikinci yarısında ise ailenle iletişiminde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Senin veya ailenden birinin, belki çocuğunun sağlığı ile ilgili de birtakım hassasiyetlerinin olması mümkün. Bugün maddi konularla ilgili bir sonuçlanma, tamamlanma ve kapanış yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında yakın çevre, seyahat, eğitim ve ticaret yer alıyor. Günün ilk yarısında seyahatle, ticari işlerinle ve yakın çevrenle ilişkilerin ile ilgili birtakım şansların ve desteklerin olabilir. Ortaklaşa yürüttüğün işlerden ve iş birliklerinden fayda görebilirsin. Kardeşlerinle, yakın çevrenle ve eşinle kuracağın iş birlikleri yararına olabilir. Aynı zamanda ticari ortaklıklar, sözleşmeler, anlaşmalar açısından da şanslı bir zaman dilimi. Önemli görüşmeler yapabilir, kendini doğru ifade edebilirsin. Çocuğunun eğitimiyle veyahut evliliğinle ilgili yeni bir karar verebilir, uzlaşma sağlayabilirsin. Yalnız bir Kova isen yeni karşılaşmalar ve tanışmalar yaşaman da mümkün. Günün ikinci yarısında ise solunum yolları hassasiyetlerin, kaygı ve karamsarlık, iletişimle ilgili aksaklıklar ve yakın çevrenden kişilerin sağlığı ile ilgili bir gündemin olabilir. Bugün, ilişkilerinle ilgili ya da maddi konularla ilgili bir tamamlanma ve sonuçlanma yaşaman da mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında maddi konular, kazançların, gelirlerin ve öz değer algın yer alıyor. Günün ilk yarısında iş birlikleri, ortaklıklar, sözleşmeler, anlaşmalar, geri planda yürüttüğün işler ve görüşmeler açısından şanslı etkiler altında olacaksın. Maddi konularla, işinle ilgili girişimlerde bulunabilirsin. Aynı zamanda partnerinle ortak harekete geçebilirsiniz, uzlaşma sağlayabilirsiniz. Ailenle, evinle ve gayrimenkul ile ilgili bir konuda veyahut aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bir konuda da birtakım girişimlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise sosyal çevrendeki kişilerle iletişiminde birtakım aksaklıklar, pürüzler yaşaman mümkün. Yanlış anlaşılmalara, kendini doğru ifade etmeye dikkat etmende fayda var. Bugün, para ile ilgili geri planda bir tamamlanma, sonuçlanma ve kapanış yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın