Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 26 Mayıs Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 26 Mayıs Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Didem
25.05.2022 - 18:28

26 Mayıs Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 26 Mayıs Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Selamlar sevgili Koç, Bugün yine ilişkinle ilgili bir karar almak isteyebilirsin. Yine de çok radikal kararlar almamaya çalış bu dönem. Alacağın karar ilişkinizi oldukça etkileyecek bir karar.  Sen yine en doğrusunu bilirsin. Sağlığına dikkat et, kontrollerini aksatma. Yarın görüşelim, kendine çok iyi bak.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa, bugün hayatından bir kişiyi veya birden fazla kişiyi çıkarmak isteyebilirsin. Hayatında güvenebileceğin az ve öz insan istiyorsun. Bugün iş hayatın tempolu geçecek. Birden fazla toplantıya katılabilir, telefon görüşmeleri yapabilirsin. Etkili iletişimle tüm bu toplantılar ve görüşmelerinden verim alacaksın. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler, Bugün kariyer anlamında şanslı bir günündesin. İş yükün çoğalsa da kazancın artacak ve katıldığın toplantılardan maksimum verim alacaksın. Bu sıralar ilişkin ile ilgili ufak sorunlar yaşayabilirsin. Partnerine daha fazla zaman ayırmayı unutmamalısın. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç,  Bugün iş hayatındaki çıkan bazı sorunlarla ilgilenecek, sorunları çözeceksin. Fikir danışılan biri olmak seni de mutlu ediyor. Bugün iş veya eğitim için ertelediğin seyahate çıkabilirsin ya da seyahat planları yapabilirsin. Yarın tekrar görüşene dek kendine iyi bak.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Selam sevgili Aslan. Bugün hali hazırda aldığın bazı kararlarını ailen ve arkadaşlarınla paylaşabilirsin.Gün içinde gerek iş gerek eğitim gerekse sosyal hayatınla ilgili kararlarını uygulamaya başlayacaksın. Yarın tekrar görüşelim, kendine iyi bak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Selam sevgili Başak, Bugün ailenle birlikte olacak, karşılıklı duygularınızı paylaşacaksınız. Arkadaşlarının yaptığı bir plana son dakika dahil olabilirsin. Aşk ise hiç beklemediğin anda kapını çalabilir.. Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi, Bugün günlük rutinlerine odaklanacak, evinle ilgilenmek  isteyeceksin. Bu aralar her şeyden çok çabuk sıkılıyorsun. Ufak tefek değişiklikler yapmak havanı değiştirecek. Sağlık ve maddi kaynaklar konusuna dikkat etmelisin. Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Selamlar sevgili Akrep, Geleceğinle ilgili aldığın kararları düşünüyor, hatta  kuşku duyuyorsun. Her şey güzel olacak. Olumsuz düşünmeyi bırak ve kendini hep pozitif düşünmeye yönlendir. Hassas ve kırılgan bir gün geçirmen çok normal. Yarın tekrar görüşüne dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Sevgili Yay, Şu sıralar sağlığına daha fazla özen göstermeli, kontrollerini aksatmamalısın. Maddi kaynaklarına dikkat etmeli, harcamalarını yaparken kontrollü olmalısın. İş hayatın ve sosyal hayatın gayet yolunda ilerliyor. Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak, Başarıdan başarıya koştuğun bir döneme gireceksin. Yorgunluğun yerini enerjiye bırakacak. Yoğun iş hayatın yüzünden kendine ve partnerine gereken zamanı ayıramıyorsun. Bugün birlikte olabileceğiniz bir plan yapabilirsin. Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Sevgili Kova, Çevrende saygı duyulan birisin. Bugün de bunun farkına varacaksın. Tüm bunların yanında kendine ve sevdiklerine zaman ayırmayı unutma. Şu sıralar iyice işkolik oldun. Sağlığına ise çok dikkat et. Baş ağrıları yaşayabilirsin. Maddi kaynaklarını harcarken dikkatli olmalısın. Yarına kadar kendine çok iyi bak, görüşürüz.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Selamlar sevgili balık.. Bir süredir işin ile ilgili bir atılım yapmak istiyor ve bunun için deyim yerindeyse canla başla çalışıyorsun. Bir süre daha beklemende yarar var. Emeklerinin karşılığını elbet alacaksın. Maddi kaynakların ve yatırımların yüzünü güldürecek sadece biraz daha beklemelisin. Yarına kadar kendine çok iyi bak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
6
3
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
joannemillais

niye tüm burçların işi gücü var algısına sahip bu içeriği hazırlayan kişi acaba