Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 20 Ağustos Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 20 Ağustos Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
19.08.2022 - 18:00

20 Ağustos Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 20 Ağustos Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugünün senin için gündemi; kardeşlerin, yakın dostların, akrabaların, ticaret, eğitim ve seyahat olacak. Öğle saatleri partnerinle ve varsa çocuklarınla iletişimin uyumlu ve sevgi dolu olacaktır. Ayrıca sosyal medya aracılığıyla veya yakın çevrenden birileri ile yeni aşk hikayeleri de yazmaya başlayabilirsin bugün içerisinde. Bugün Mars’ın İkizler'e geçmesiyle birlikte önümüzdeki süreçte iletişim, seyahat, eğitim ve ticaret konuları senin için hareketlenecektir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin gündeminde finansal konular ve kazançların var. Öğle saatlerinde aileden gelen bir finansal destekle karşılaşabilirsin gibi görünüyor. Ayrıca aile içi ilişkilerinin de uyumlu olacağı bir zaman dilimi seni bekliyor. Mars’ın bugün İkizler'e transitinin başlamasıyla önümüzdeki süreçte para giriş çıkışların hareketlenecektir. Harcamalarına dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, güne motivasyonun yüksek başlıyorsun. Sabahın erken saatleri, iyimser ve umutlu hissedebilirsin. Öğle saatleri ise yakın çevren ve kardeşlerinle iletişiminde artış görülebilir. Sosyalleşeceğin bir gün gün seni bekliyor. Bugün Mars’ın İkizler'e geçmesiyle senin için çok hareketli bir dönem başlıyor. Enerjin, motivasyonun artıyor fakat sakarlıklara, telaşa dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün biraz daha içe dönük etkiler altındasın. Mental ve fiziksel sağlığınla ilgilenebilirsin, üzerine düşebilirsin. Günün ilk yarısı finansal konularda şanslı etkiler altındasın diyebilirim. Ayrıca kendini değerli hissedeceğin bir gün geçireceksin. Mars’ın bugün İkizler'e geçmesiyle birlikte önümüzdeki süreçte hem psikolojik hem de fiziksel sağlığına dikkat etmen gerekebilir. Geri plandaki bazı kızgınlıklarınla, bastırdığın öfkenle yüzleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında arkadaşların ve sosyal çevren var. Öğle saatleri çevrendekilerle iletişimin artacak, diyalogların ve ilişkilerin daha samimi olacaktır. Bekar ve yalnız Aslanlar için de öğle saatleri, yeni tanışmalar için değerlendirilebilecek zamanlar. Diğer taraftan bakım, estetik, güzellik işleri için de bu saatleri kullanabilirsin. Mars’ın bugün İkizler'e geçmesi ise sosyal ilişkilerini oldukça hareketlendirecektir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında kariyerin ve iş konuların var. Öğle saatleri iş ilişkilerinden, irtibatlardan fayda görebilirsin. Aynı zamanda içten içe düşündüğün birinden de haberler alabilirsin. Bugün Mars’ın İkizler'e geçmesi, önümüzdeki  süreçte kariyer hayatını ve işlerini oldukça hareketlendirecektir. İş yoğunluğunda büyük oranda artış görüşebilir. Dinlenmeyi ve kendine zaman ayırmayı unutma. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün gündeminde eğitim, seyahat, hukuksal ve felsefi konular var. Bu sabah, gece boyunca gördüğün rüyaların etkisinde uyanmış olabilirsin. Öğle saatleri ise arkadaşlarınla görüşebilirsin, belki uzaklardaki dostlarınla zaman geçirebilirsin. İletişiminin ve sosyalliğinin artacağı bir gün seni bekliyor sevgili Terazi. Mars’ın, bugün itibariyle İkizler'e geçmesi ile, hukuksal konular, eğitim, yurtdışı ve seyahat alanın hareketleniyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sağlığın, borçlar, bankalar, miras ve finansal konular var. Sezgilerinin kuvvetli olacağı bir gün geçireceksin. Öğle saatlerinde sosyal bağlantılarının katkısıyla iş görüşmeleri veya yatırımlarla ilgili görüşmeler gerçekleştirebilirsin. Kariyer ve kazanç açısından verimli saatler bulunuyor. Bugün Mars’ın İkizler'e geçişi finansal konularını hareketlendirecektir. Önümüzdeki süreçte bankalar, krediler, miras, nafaka, yatırım, vergi gibi konularda bazı gündemlerin olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün gündeminde diğer insanlarla ilişkilerin, evliliğin ve işbirliklerin var. Öğle saatlerinde uzaklardaki dostlarınla sosyalleşebilir, iletişim trafiğini arttırabilirsin. Sosyal aktiviteler için de uygun saatler olacaktır. Mars’ın bugün itibariyle İkizler'e geçmesi ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık alanını uzunca bir süre için oldukça hareketlendirecek. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında sorumlulukların ve yapılması gereken işlerin var. Gerek sağlığın, gerek işin, gerekse günlük yaşamındaki angaryaların gündeminde. Öğle saatleri parasal konularla alakalı bazı şansların ve fırsatların olabilir. Eşinden, ailenden ya da para beklediğin bir yer varsa para akışı gerçekleşebilir. Mars’ın bugün İkizler'e geçmesi, iş konularına ve günlük koşuşturmacana bir hareket getirecektir. Burası aynı zamanda sağlık alanı da olduğu için, spora ve diyete başlamak için çok iyi bir zaman senin için. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında çocukların ve aşk hayatın var. Öğle saatlerinde eşin veya partnerinle ilişkin, iletişimin son derece uyumlu ve sevgi dolu olacaktır. Bekar ve yalnızsan yeni karşılaşmalar, tanışmalar da yaşayabilirsin. Mars’ın bugün İkizler'e  transit etmeye başlaması, önümüzdeki süreçte aşk hayatını hareketlendirecektir. Aynı zamanda, çocuk sahibi olmak istiyorsan da destekleyici etkiler olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında evin, ailen ve emlak konuları var. Öğle saatleri ailenle vakit geçirebilir ya da sevdiklerinle ev içerisinde sosyalleşebilirsin. Sevgi dolu ve uyumlu ilişkiler içinde olabilirsin. Mars’ın bugün İkizler'e transit etmeye başlaması, ev içinde, aile arasında birtakım mücadeleler vermene sebep olabilir. Aile içi iletişimin biraz agresif ve fevri olabilir. Bunun yanında emlak, arsa ve gayrimenkul konularında bir hareket de getirecektir. Alım satımlar veya kiralamalar yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
4
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın