Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 16 Mart Çarşamba Günü Seni Neler Bekliyor?

Günlük Burç Yorumuna Göre 16 Mart Çarşamba Günü Seni Neler Bekliyor?

dila balyurt
15.03.2022 - 18:00

Kararlar, önemli anlar, sorulması gerekenler, yaşanması kaçınılmaz olanlar bunların hepsi hayatımızın bir parçası yapabileceğimiz şey ise önceden kendimizi hazırlayabilmektir aslında. Günlük burç yorumuyla hayatının hangi alanında, ne olacak gel, sana önceden bildirelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Hayatının bu döneminde işi ağırlık verdiğini görmekteyim. Romantik ilişkide bulunduğunuz partneriniz kendisine pek zaman ayırmadığınızı düşünüp üzülebilir. Hayatınızın dengesini kurmayı unutmayın. Size gelmiş olan, sizden uzaklaşma yoluna gidebilir. Kendiniz için en iyisini düşünürken çevrenizdekileri de unutmayın.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Kafanda bir kaç gündür dönüp duran eski sevgililerinden / flörtlerinden işaret alman çok olası. İşaretlere karşı açık ol. Senin için yararlı olanın seni bulacağını ve gitse bile döneceğini unutma. Hayatta bazı zamanlar açar ağzımızı, gözümüzü yumarız. Bir takım olayların bilmediğin yönlerini göreceksin. Dikkatle hareket etmen gereken bir gün.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Su burcu etkili bir dostundan bir haber alabilirsin. Bu haber artık seni ilgilendirmeyen biriyle alakalı. O kişiyi düşünerek bir gün geçireceksin ama tekrar bir dönüş söz konusu değil. Geçmiş geçmişte kaldı diyerek yeni kararlar alacağın, kendi kendini ayağa kaldıracağın bir gün olacak.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

İş ile çok yoğun olduğun bu dönemde yoğunluk altında ezildiğini görmekteyim. Bazen çevremizdekilerden yardım alabileceğimizi unutmamak gerekiyor. Çevrenden yardım istemekte hiçbir sıkıntı yok. Bugün sevdiklerine ayırdığın bir gün olacak gibi görünüyor. Bu taktirde ruhunun biraz rahatlayacağını söyleyebilirim. Aklındaki kişi ile bir iletişim olacağını söyleyebilirim. Bu iletişim sonrası hangi yöne doğru gideceğini biraz daha açık bir şekilde gözlerin önüne serecek iletişiminiz. Hane içerisinde önceden gelen kırılmaların çözümlenmeye başladığı görülüyor. Küslükler azalabilir.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Yakın zamanda bazı insanlarla yollarını ayırmışsın. Aklında bir kişi olduğunu aslında kararını verdiğini fakat şüpheye düştüğünü görüyorum. Hala diğerini düşünüyor olabilir misin? Geçmişten gelen uzun süreli tanıdıklar bugün aklında soru işaretleri oluşturabilir. Haksızlık durumları varsa alma verme dengenizi şaşırtmış olabilir. İçinize dönüp ne yapmak istediğiniz hakkında düşünmeniz size iyi gelecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

İş/yerinde yapılan haksızlıklar gündemde olabilir. Bir kaç gün içerisinde çözülecek problemleri mevcut. Bunları kafanızda büyütmemeye özen gösterin. Kendinize zaman yaratmanız bu aralar içinden geçtiğiniz dönem için büyük önem taşımakta. Kendi halinizde kalmak, işlerinizi sakince sırayla yapmak size iyi gelecek. Her problemin bir çözümü de olduğunu unutmayın.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Eski sevilen bir dostun kendini hatırlatması olağan. Bağlantıda olmak aynı hisleri anımsamak son zamanlarda size iyi gelebilir. Tartışmadan uzak olman sağlıklı bir çerçevede olman için önemli. Yapıcı olmaya özen göster. Yaratıcılık ve üretme anlamında bereketli bir gün seni beklemekte.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Yatağın yanlış tarafından kalkma durumu hakim. Bugün pek önemli işlerinizi yapmasanız şans durumundan daha yararlı. Küçük ve tek seferlik işleri halletmeye bakın. Haksızlar karması üzerinize çökmüş olabilir. Prensipler uğruna kırılan kalpler önünüzde. Karma yaşamak istemiyorsanız telafisini düşünmenizde fayda var.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Bugünün en şanslısı sensin desek abartmış olmayız. Bugün için bazı planların tam isteğin doğrultusunda gelişecek. Aklındaki kişinin de seni düşündüğünü, sana önem verdiğini hissettiğin bir gün olacak. Zorluklar aşılmak için var diyen bir insan olman bu ilişkide de önünü açıyor diyebiliriz. Bazı arkadaşlarından özlem mesajları alabilirsin. İşlerinin rast gideceği bir gün olacak.

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Hane içerisindeki problemleri çözmeye, kimseye çaktırmadan yaptığın bir gün olacak. Ailede bir süredir ortada olan sorun senin yardımıyla çözülmeye başlıyor. Bundan sonrası da zaten çorap söküğü gibi gelecek. Bir haksızlık söz konusu. Adalet terazini çok dikkatli kurman gereken bir gün olduğunu söyleyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

İş yerinden veyahut aynı okuldan olduğunuz bir kişi ile bağlantının romantik olma ihtimali var. Hayat biz elimizi açtığımızda ellerimize bıraktığıdır çoğu zaman. Bu kişi ile pek çok ortak yön mevcut fakat karakter olarak olan farklıların zorlayacağı bir ilişki potansiyeli. Bugün acaba o da beni düşünüyorken mu derken bir işaret alman çok yüksek.

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Büyük bir iş fırsatı masada. Ne tarafa gidileceği biraz sizin elinize bakıyor. İşin size getirisinden çok ortaklığa getirecek faydası daha büyük önem taşımakta. Pozitif olması sonucunda bulunan konumda önemli bir yere sahip olunabilir. Büyük iş, büyük insan gerektirir mantığı ile bu iş sizin ellerinize bırakılmış.

İlgini Çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
5
4
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın