Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 15 Ağustos Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 15 Ağustos Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
14.08.2022 - 18:02

15 Ağustos Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 15 Ağustos Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için şanslı bir gün olacak. Öğleden sonraki saatleri her türlü girişimin için değerlendirebilirsin, şanslı ve olumlu etkiler var. Gün genelinde ise hem iş girişimleri, hem sözleşmeler, anlaşmalar, hem iş ilişkileri, hem de finansal kaynak sağlama ve gelir açısından destekleyici bir gün diyebilirim. İşten beklediğin para gelebilir, yeni anlaşmalar, sözleşmeler imzalayabilirsin, yeni iş bağlantıları kurabilirsin. Gerekli finansal kaynaklar için girişimlerde, araştırmalarda bulunabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün bir takım sağlık gündemlerin olabilir fakat özellikle 14.00 civarı olumlu ve şanslı etkiler altında olacaksın. Gün genelinde, aşk, evlilik ve ikili ilişkiler açısından destekleyici etkiler altındasın. Var olan ilişkinde iletişimini güçlendirebilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsin. Haber beklediğin birisi varsa, bugün içerisinde iletişime geçebilirsiniz. Bunun yanında gündeminde olan bir hukuksal konun varsa, bununla ilgili bir gelişme olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında arkadaşlıkların ve sosyal çevren var. Öğleden sonra sosyal çevren ve dostlarından destek veya iyilik görebilirsin ya da yeni insanlarla tanışabilirsin. Bugün aileden birinin sağlığıyla ilgili güzel bir haber alabilirsin. Senin de bir sağlık problemin varsa, doktor kontrollerini yaptırabilirsin. Bugün iş ve sağlık konusunda iyi sonuçlar alabileceğin bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün gündeminde kariyerin ve işin var. Öğleden sonraki saatlerde işle ilgili bazı şanslı gelişmelerin olabilir. İyimser olacağın ve işinle alakalı pozitif haberler alabileceğin bir zaman dilimi yaşayabilirsin. Bugün aynı zamanda hem partnerinle hem de sosyal çevrenle iletişiminin güçlü olacağı bir gün diyebilirim. Çeşitli sözleşmeler, imzalar, satışlar da yapabilirsin. Aşktan yana beklediğin haberler gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün gündeminde seyahatler, tatil planları, yurtdışı, uzaklara açılma, eğitim ve hukuksal konular var. Özellikle öğleden sonraki zaman diliminde sezgilerin kuvvetlenebilir, hislerine kulak ver. Gün genelinde ise işten veya aileden gelecek paralar varsa alabilirsin. Bazı uğraşların sonuç verebilir, olumlu bir şekilde sana gelebilir. Kendini değerli hissedeceğin bir gün seni bekliyor. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün gündeminde finansal konular, bankalar, krediler, borçlar ve yatırımların var. Öğleden sonra 14.00 civarı krediler, miras, nafaka ve paylaşımlı paralar açısından şanslı bir saat dilimi, değerlendirebilirsin. Ayrıca bugün, gün genelinde sözleşmeler, anlaşmalar, satış ve iletişim konusunda bazı fırsatların, desteklerin var. Yakın çevrenden de destek görebilirsin. Yine gün genelinde, çocuğunun eğitimi için bir girişimde bulunabilir veyahut partnerinle bir seyahat organize edebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında ikili ilişkiler ve evliliğin var. Öğleden sonraki saat diliminde ilişkilerinde cesur adımlar atabilir ve daha iyimser olabilirsin. Bu tutumun sana olumlu etkiler getirecektir. Gün genelinde, finansal konularla alakalı geri planda bazı hesap kitaplar yapıp kararlar alabilirsin. Yakın çevrenden ve ailenden finansal destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında iş ve sağlık konuları yer alıyor. Öğleden sonra işle ilgili bazı şanslar, fırsatlar elde edebilir, bazı girişimlerde bulunabilirsin. Eğer bir sağlık problemin varsa çözüm bulabilirsin. Gün genelinde ise, evliliğin, ikili ilişkilerin ve ortaklıklar konusunda sosyal çevrenden destek görebilirsin. Bugün yeni tanışacağın insanlara dikkat et sevgili Akrep. Yakın bir arkadaşınla ortaklık girişiminde bulunabilirsin ya da sosyal çevremden biriyle yeni bir ilişkiye yelken açabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün gündeminde aşk, ikili ilişkilerin ve çocukların var. Öğleden sonra aşkla ilgili cesur adımlar atmak için iyi bir zaman dilimi olacaktır. Yeni tanışmalar veya mevcut ilişkinde güzel gelişmeler olabilir. Gün genelinde işinle, kariyerinle ilgili şanslı etkiler var. İş seyahatleri yapabilir, yakın çevrenden kariyerinle ilgili destek görebilirsin. Yeni sözleşmeler, anlaşmalar da gündemine oturabilir. Yeni bir iş girişimi için gerekli finansal desteği de sağlayabileceğin bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında ev, yuva, gayrimenkul ve aile konuların var. Öğleden sonraki saatlerin ev ve aile konularında iyimser olacağın, belki aileden bazı destekler görebileceğin, gayrimenkulle ilgili de şanslı etkiler barındıran bir zaman dilimin olacak. Gün genelinde aşk ve çocuklarla ilgili uzaklardaki kardeşlerin veya yakınlarından destek görebilirsin. Aynı zamanda uzaktaki birileriyle yeni bir aşk ilişkisine başlayabilirsin ya da partnerinle seyahat planları yapabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında kardeşlerin ve yakın dostların var. Öğleden sonraki saatlerde seyahat planları yapabilir ya da yakınlarınla ilgili güzel haberler alabilirsin. Gün genelinde ise gayrimenkul yatırımı veya miras, ortaklı, paylaşımlı paralarla ilgili bazı gelişmeler olabilir. Aynı zamanda aileden birinin sağlığıyla ilgili ya da operasyonuyla ilgili olumlu, güzel etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında finansal konular, gelirlerin, kazançların var. Öğleden sonraki saatlerde ise parasal açıdan şanslı etkiler devrede olacak senin için. Gerekli finansal kaynağı bulabilirsin. Ayrıca bugün, sözleşmeler, anlaşmalar, ortaklıklarla ilgili destekleyici bir gün sevgili Balık. Yeni bir sözleşme, anlaşma imzalayabilirsin. Gün genelinde ise, eşinle, partnerinle iletişiminin güçlü olacağı bir gün olacak. Sosyal medya aracılığıyla veya yakın çevren vasıtasıyla yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın