Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 10 Ağustos Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 10 Ağustos Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
09.08.2022 - 21:00

10 Ağustos Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 10 Ağustos Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün ana gündemin işin ve kariyerin. Öğle saatleri finansal konularla ilgili destekleyici etkiler mevcut diyebilirim. Yapacağın işlerle ilgili gerekli finansal kaynağı sağlayabilirsin ya da para ile ilgili girişimlerde bulunabilirsin. Bir yerlerden beklediğin paralar var ise, gelebilir. Akşamüstü ise biraz takıntıya, baskıya, öfkeye, manipülasyona dikkat etmen gerekebilir. Kimseyle güç savaşlarına girme, hırs yapma, özellikle aile içinde. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün gündeminde eğitim, seyahat, felsefi ve hukuksal konular yer alıyor. Gece güçlü rüyalar görmüş olabilirsin. Bugün öğle saatlerinde enerjin yüksek olabilir. Gerek dış görünüşün, gerekse ilişkin konusunda değişikliklere gidebilirsin. Spora başlamak için ideal bir zaman dilimi gibi görünüyor. Akşamüstü ve akşam saati ise arkadaşlar, yakın çevre ve kardeşlerle iletişimde bir takım sürtüşmeler ve çekişmeler olabilir. İlişkiler açısından dikkat edilmesi gereken bir zaman dilimi Sevgili Boğa. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün gündeminde finansal konular, bankalar, krediler, borçlar ve sağlık konuları yer alıyor. Öğle saatlerinde, hastanelerle ilgili veya sağlığınla ilgili bir gündemin varsa onunla ilgili harekete geçebilirsin. Bir operasyon veya belki doktor kontrolü gözüküyor. Kredi çekmek, borç almak veya yatırım düşünüyorsan bu konuyla da ilgili de bir girişimde bulunabilirsin. Akşam saatleri ise bazı korkuların, kaygıların, takıntı yaptığın durumlar açığa çıkabilir. Psikolojine, ruhsal ve fiziksel sağlığına dikkat etmen gereken bir zaman dilimi Sevgili İkizler. Gereksiz hırs yapma. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında evliliğin ve ikili ilişkilerin var. Öğle saatlerinde arkadaş grupları, sosyal çevre ve ilişkilerin hareketli olabilir. Sosyal çevre vasıtasıyla tanışılan biriyle İlişkileriniz ilerleyebilir. Akşam saatleri ise ilişkilerde hırs, kıskançlık, takıntı, şüphe, güç çekişmelerine dikkat etmen iyi olabilir. Akşamüstü ve akşam saatleri, ikili ilişkiler açısından çok elverişli bir zaman değil. Bu zaman dilimini odaklanma gerektiren işler, araştırmaların için kullanabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan,  bugün odağında iş, çalışma koşulların ve sağlığın var. Öğle saatleri kariyerin, işinle ilgili girişimler, başlangıçlar için verimli zamanlar olarak görünüyor. Yapmak istediğin bir işle alakalı harekete geçebilirsin. Akşamüstü ve devamında ise işle ilgili bir konuda hırs yapabilirsin,  kafana bir şeyleri takabilirsin, birtakım kriz anları ile uğraşmam gerekebilir. Bir yandan ikili ilişkilerle alakalı bazı şeyler ortaya çıkabilir, takıntı yaptığın durumlar olabilir. Bugün psikolojik ve fiziksel sağlığına dikkat etmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların var. Öğle saatleri, çocuğunun eğitimi ile alakalı bir konuyla uğraşabilirsin veyahut partnerinle seyahat planlayabilirsin. Mesafe olarak uzakta olan biriyle bir ilişki gündemin de olabilir. Günün ileri saatlerinde ise aşk hayatında biraz tutku, hırs, kıskançlık, baskı ve manipülasyon savaşları yaşanması mümkün görünüyor. Partnerine baskı yapmamaya, baskı görürsen de durumu iyi yönetmeye çalışman faydana olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün gündeminde ev, yuva ve aile konuların var. Öğle saatleri bankalar, ödemeler, borçlarla ilgili bir desteğin var. Aileden para gelebilir ya da sağlığınla ilgili bir konuda harekete geçebilir, bir şey yapabilirsin. Akşam üstü saatleri güçlü bir konsantrasyona, odaklanma becerisine sahip olacaksın, değerlendirmende fayda var. Günün devamında da biraz gergin etkiler söz konusu diyebilirim. Öfkeye, hırsa, baskıya dikkat etmek gerekli. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında eğitim, ticaret, sözleşmeler, kardeşler ve yakın dostların var. Eşinle veya sevgilinle seyahat planlayabilirsin ya da yeni bir ortaklık için imza atabilirsin.  Akşam saatleri ise iletişimine ve kafanda kurduklarına biraz dikkat edersen iyi olur senin için Sevgili Akrep. Paranoya, manipülasyon, kıskançlık ve baskıcı tutumlara açık bir etki var. Kontrol edemezsen ilişkilerinde zarar görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin gündeminde mali konular, para akışı ve sağlık var. Öğle saatleri iş girişimleri için verimli zamanlar, değerlendirmende fayda var. Diğer taraftan da yeni bir spor programı veya beslenme programı için de başlangıçlar yapabilirsin. Akşamüstü ve devamında ise biraz gergin etkiler var. Para ile ilgili kaygılar, korkular, hırslı yaklaşımlar olabilir. İkili ilişkilerde gizli saklı bir şeyler ortaya çıkabilir. Kıskançlık, paranoya ve duygusal manipülasyona maruz kalınabilir. Biraz hırslarımızı kontrol edip, sağlığımıza dikkat etmemiz gereken bir gün sizleri bekliyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün öğle saatlerinde çocuğunla veya aşk hayatınla ilgili bir konuda harekete geçebilirsin, bir girişimde bulunabilirsin. Yeni bir hobiye başlamak için de destekleyici etkiler var. Akşamüstü ve günün devamında ise ikili ilişkiler ve sosyal ilişkilerle alakalı zorlayıcı etkiler var, dikkat et. Hırsını, öfkeni biraz kontrol etmende de fayda var. Bir taraftan da bir konuda derinleşmek, araştırma yapmak, odaklanmak için ideal etkiler görünüyor. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün biraz iç dünyanı ve kendini sorguladığın, daha içe dönük olduğun bir gün geçirebilirsin. Yalnız kalma ihtiyacın olabilir. Öğle saatleri ailenden destek görebilirsin veyahut evle, gayrimenkulle ilgili gündemlerin olabilir. Günün kalanında ise iş arkadaşlarınla, iş yerinde birlikte çalıştığın kadınlarla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Gizli saklı bir şeyler açığa çıkabilir. İkili ilişkilerinde, bir yandan yoğun bir çekim hissedebileceğin gibi bir taraftan da manipülasyon, kıskançlık ve güç çekişmeleri yaşanabilir. Bugün sağlığına da biraz dikkat etmen gereken bir gün Sevgili Kova. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında sosyal ilişkilerin, arkadaş grupların ve aşk hayatın var. Özellikle öğle saatleri, arkadaşlarınla iletişimin artabilir, seyahat planları yapabilirsin ya da arkadaşların vasıtasıyla ticari adımlar atabilirsin. Akşamüstü ve devamında ise duyguların yoğunlaşabilir fakat bir taraftan da ilişkilerinde duygusal manipülasyonlar, güç çekişmeleri, yüzleşmeler, kıskançlıklar ve baskıcı tutumlar görülebilir. Bunun farkında olursan emin ve doğru adımlar atabilirsin. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın