Görüş Bildir
Haberler
Günlerdir Aranan Hatice Tusu'nun Katledildiği Ortaya Çıktı

Günlerdir Aranan Hatice Tusu'nun Katledildiği Ortaya Çıktı

Emre Ordu
14.10.2020 - 17:40 Son Güncelleme: 15.10.2020 - 11:59

Aydın'ın Didim ilçesinde 10 Ekim gecesinden bu yana haber alınamayan emekli hemşire Hatice Tusu'nun cansız bedeni toprağa gömülü halde bulundu. Tusu'nun erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen Suat Aksoy cinayeti itiraf etti. Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Didim’de yaşayan ve 10 Ekim gecesinden bu yana haber alınamayan emekli hemşire Hatice Tusu’nun (50) cansız bedeni bulundu. Edinilen bilgiye göre, Didim’in Efeler Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi emekli hemşire Hatice Tusu’yu arayan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok sayıda güvenlik kamerasını mercek altına aldı. 

Tusu’yu tanıyanların da ifadesine başvuran Didim polisi, Tusu’nun son görüldüğü kişi olan Suat Aksoy'u (58) Denizli Sitesi mevkiinde bulunan bir kafeteryada yakaladı.

Cinayeti itiraf etti

Cinayeti itiraf etti

Cinayet zanlısı Suat A.'nın Hatice Tusu ile 3 yıldır sevgili olduklarını ve geçen hafta Tusu’nun kendisine ayrılmak istediğini bildirdiğini, aralarında çıkan tartışma sonrasında Tusu’yu boğarak öldürdüğünü, cansız bedenini ise Hisar Mahallesi’ndeki Arıtma Tesisi yakınındaki makilik alanda bulunan bataklığa gömdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Cansız bedeni bulundu

Cansız bedeni bulundu

Zanlının itiraflarından yola çıkan polis ekipleri, talihsiz kadının cansız bedenine ulaştı. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi de sevk edilirken, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından kadının cansız bedeni itfaiye ekiplerince toprak altından çıkartıldı. Talihsiz hemşirenin cenazesi otopsi için Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cinayeti itiraf eden Suat Aksoy ise emniyetteki sorgusunun ardından Didim Adliyesine çıkartıldı. Zanlı, cinayetle ilgili olarak gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bakın bunun tek çözümü bu adilerin kozmetik ve ilaç sektörlerinde kobay olarak kullanılması, idam kesinlikle çözüm değil ve kaldı ki idam cezası gelirse bu ... Devamını Gör

haralagurele

Bilgi yanlış. Bu adamla bir sene önce ayrılıyorlar ve adam tacizlerini sürdürüyor. Uzaklaştırma kararı dahi alıyorlar adam evlerine açık pencereden vs. girme... Devamını Gör

rcpbyrm

bende çok tartışma yaşadım ama bir tokat atmadım. bende mi sorun vardı bu insanlarda mı arıza var ?

Metin Uzun

Sorun sende değil,sorun kadini insan olarak,duygulari dusunceleri olan canli olarak gormeyen beyni gelismemiş magara adamlarinda.