Görüş Bildir
Haberler
Güncel Döviz Kuruna Göre Hangi Para Birimi Seni Yansıtıyor?

Güncel Döviz Kuruna Göre Hangi Para Birimi Seni Yansıtıyor?

miray soysal
30.11.2021 - 17:11

Güncel döviz kuruna göre hangi para birimi olduğunu merak ediyor musun? Testi çöz ve öğren o zaman :)

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Günün hangi vaktinde kendini daha enerjik hissedersin?

2. Çok önemli bir işiniz var, tam odaklanmışken çevrenizden birisi tarafından rahatsız edildiniz. Tepkiniz ne olurdu?

3. Yolda yürürken…

4. Hangi cümle seni daha iyi anlatıyor?

5. Peki, bu yaz tatilini nerede yaptın?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bir arkadaşınız tarafından haksızlığa uğradınız, ne yaparsınız?

7. Maaşının yatmasına 15 gün var, modun nasıl?

8. Son olarak, bir hobi seç desek...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sen Euro gibisin!

Her zaman modun yüksek, çevrenin enerji kaynağısın. Kaliteli vakit geçirmeyi çok seviyorsun, bu yüzden belirli günlerini hobilerine ve sevdiklerine ayırıyorsun. İyi bir dinleyicisin, arkadaşların hayatlarının en büyük tavsiyelerini  her zaman senden alıyor. Çevrendekiler senin yanında her zaman iyi hissediyorlar, çünkü sen varsan iyi hissetmek kaçınılmaz!

Sen Sterlin gibisin!

Yükselişin durdurulamaz, girişimci ruhunla gelecek günler için güzel planların var. Yatırım yapmayı iyi biliyorsun, kazanmak senin için olmazsa olmaz. Yakın çevren üzerinde her zaman güçlü bir etki bırakıyorsun. Bir ortamda ilgi odağı olmayı, ortamı enerjik tutmayı seversin. İyi bir zeka seviyesine sahipsin. Bu hayatta isteyip de başaramayacağın hiçbir şey yok!

Sen Türk Lirası gibisin!

Kendinden çok fazla ödün veriyorsun. Arkadaşların arasında çok seviliyorsun fakat değerini yansıtmakta güçlük çekiyorsun. Dışarıda vakit geçirmek seni rahatlatıyor, fakat ay sonunu getirmek konusunda sıkıntıların var. Her olayın olumlu yanlarına odaklanıp karşınıza çıkan fırsatlardan yararlanmakta fayda var. Kendinizi değersiz hissettiğiniz ortamlarda asla bulunmayın, çünkü kendi değerinizi kendiniz belirlersiniz!

Sen Dolar gibisin!

Hızlı değişen bir ruh halin var, bugün böyleysen yarın nasıl olacağın belli değil. Sana bir şey demeye gelmiyor, hemen yükseliyorsun. Arkadaşların arasında ani iniş çıkışlarınla meşhursun fakat bütün buluşmalardan eksik edilmiyorsun. Çevrendeki insanların sana verdiği değerin yüksekliğinden bahsetmiyoruz bile!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
14
6
4
3
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Sen Euro gibisin! Her zaman modun yüksek, çevrenin enerji kaynağısın. Kaliteli vakit geçirmeyi çok seviyorsun, bu yüzden belirli günlerini hobilerine ve sevd... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sen Sterlin gibisin!

cansu ersan

Sen Sterlin gibisin! Sen Sterlin gibisin! Yükselişin durdurulamaz, girişimci ruhunla gelecek günler için güzel planların var. Yatırım yapmayı iyi biliyorsun... Devamını Gör