Görüş Bildir
Haberler
Gümüşhane ve Sinop'ta Yarın Okullar Tatil mi? 20 Ocak Perşembe Sinop ve Gümüşhane'de Kar Tatili Var mı?

Gümüşhane ve Sinop'ta Yarın Okullar Tatil mi? 20 Ocak Perşembe Sinop ve Gümüşhane'de Kar Tatili Var mı?

GNS
19.01.2022 - 23:21

Kar yağışı tüm ülkeyi etkisi altına almış durumda. Bir haftadır tüm Türkiye'de şiddetini artırarak devam eden kar yağışı sebebiyle valiliklerden tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Karadeniz Bölgesi'nde yoğunluğunu artıran kar yağışı sonrası öğrenciler araştırmalara başladı. Sinop ve Gümüşhane'de yarın okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'de etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok ilde eğitime ara verildi. Şiddetini artıran kar yağışı sebebiyle 20 Ocak Perşembe günü hangi illerde kar tatili verildiği mera edilmeye başlandı. Sinop ve Gümüşhane valiliklerinden konuya dair açıklama geldi. İşte detaylar...

Sinop'ta Yarın Okullar Tatil mi?

Sinop'ta Yarın Okullar Tatil mi?

Karadeniz Bölgesi'nde şiddeti artan kar dolayısıyla Artvin, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Sinop'ta; valiliklerce yapılan açıklamayla eğitime 1 gün ara verildi.

Olumsuz hava koşulları sebebiyle Rize, Gümüşhane, Giresun, Gümüşhane ve Sinop'ta valiliklerce eğitim- öğretime 1 gün ara verildi. 5 ilin valiliğince yapılan açıklamada engelli ve hamile kamu personelleri de idari izinli sayıldı.

Gümüşhane'de Okullar Tatil Edildi

Gümüşhane'de Okullar Tatil Edildi

Gümüşhane’de kar tatili valilik kararı ile bir gün daha uzatıldığı açıklaması yapıldı. Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada 'İl genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayının sağlık, ulaşım v.b. olumsuz etkilerinin olabileceği değerlendirildiğinden, ilimizin tamamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, 20.01.2022 Perşembe günü bir gün süre ile tatil edilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli de belirtilen günde idari izinli sayılacaktır. Yoğun buzlanmadan dolayı trafiğe çıkacak değerli vatandaşlarımızın dikkatli olmaları büyük önem arz etmektedir' ifadelerine yer verildi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın