Görüş Bildir
Haberler
TV
Gümbür Gümbür Geliyorlar! Yeni Sezonda Star TV'de Hangi Programlar Yayınlanacak?

Gümbür Gümbür Geliyorlar! Yeni Sezonda Star TV'de Hangi Programlar Yayınlanacak?

Ma Belle
07.09.2022 - 13:12

Hep deriz, her zaman olduğu gibi yeni sezonda da eğlencenin adresi tabi ki de Star TV. Sağlıktan eğlenceye, modadan ev dekorasyonuna kadar ihtiyacımız olan televizyon keyfini Star TV'de bulacağımız bir sezon bizleri bekliyor! Yeni sezonda neler var gelin hep beraber bir göz atalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Halit Yerebakan'la Doktor Geldi

Halit Yerebakan'la Doktor Geldi

Hepimizin sağlığına önem vermesi gerektiği konusunda hemfikiriz, değil mi? Herhangi bir rahatsızlığımız olmasa bile, hastalıklarla ilgili bilgi sahibi olmak bazen hayat kurtarıcı olabiliyor. Kendi kulvarında farkını ortaya koyan Halit Yerebakan'la Doktor Geldi programı, sağlığa olan bakış açınızı değiştirecek. Ee, ne de olsa her şeyin başı sağlık!

Ercan Saatçi İle Çok Akustik

Ercan Saatçi İle Çok Akustik

Konuklarıyla beraber seslendirdiği şarkılarıyla bizi farklı boyutlara götüren Ercan Saatçi, kulaklarımızın pasını silmeye hazır ve nazır! Bir dönemin gençliğinde iz bırakan Saatçi, müzik zevkimizi doruklara çıkaracak!

Sabahın Sultanı Seda Sayan

Sabahın Sultanı Seda Sayan

Kendi deyimiyle 'köpek gibi çalışıp kraliçeler gibi yaşayan' Seda ablamız, sürpriz konuklarıyla ve hayatın içinden hikayelerle sabah kuşağına renk katmaya geliyor! Müzik ve eğlencenin eksik olmayacağı bu programı hepimiz özlemiştik, değil mi?

Mesut Yar İle Bugün

Mesut Yar İle Bugün

Eğlenceli üslubu, tarafsız oluşu ve sempatikliği ile 7'den 70'e herkesin tanıdığı Mesut Yar, sabahlarımıza adeta bir güneş gibi doğuyor. İhtiyacımız olan sabah kuşağı programını Mesut Yar'ın sunmasına hepimizin ihtiyacı vardı!

Tülin Şahin İle Moda

Tülin Şahin İle Moda

'Moda' kelimesini cümle içinde kullandığımız zaman bile aklımıza ilk gelen isimlerden biridir Tülin Şahin. Şahin, bu programında modaya dair ne varsa aklımızda soru işaretleri bırakmamak için pazar sabahları bizimle beraber. Modaya dair bilgilerimizi tazelememizi sana borçluyuz Tülin Şahin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vahe İle Evdeki Mutluluk

Vahe İle Evdeki Mutluluk

Kuşkusuz çoğumuzun bir pazar günü mutlaka televizyon izlerken karşılaştığı bir isimdir Vahe Kılıçarslan. Girdiği evlerde dokunduğu her yeri bambaşka bir hale çeviriyor. Bizi en çok avize seçimleri cezbetti açıkçası. 🙂 Bu arada programın yapımcılığını 24 yıldır üstleniyormuş! 😯 Bize de tebrik etmek düşer!

Burcu İle Hafta Sonu

Burcu İle Hafta Sonu

Sadece Türkiye'deki başarılarıyla sınırlı kalmayıp yurt dışında da adını altın harflerle yazdıran Burcu Esmersoy, hafta sonlarımıza resmen renk katmaya geldi. Günlük hayatın her alanından konuklarıyla bizi yeniliklere boğan Esmersoy, bitmek bilmeyen enerjisiyle bütün yorgunluğumuzu üstümüzen alıyor!

Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde

Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde

Yaşanmış hikayeleri ekrana taşıyan Serap Paköz, tüm olayların karanlık yüzlerini gün yüzüne çıkarıyor. Paköz, Adli Tıp Uzmanı Taner Güven ve Avukat Hasan Kocabey'in de katkılarıyla ayrı kalanları kavuşturmak, kayıpları bulmak ve cinayetlerin perde arkasını tüm gerçekliğiyle gözler önüne sermek için yemin etmiş gibi!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özgün Den

Bir nesil geldi geçti, hala ana akım kanallarda aynı dinazorlar, tekrar tekrar aynı programlar. Yetti beehhh!