Görüş Bildir
Haberler
Gülşah Saraçoğlu'nun Dizileri Aratmayan Şaşırtıcı Aşk Hayatı

Gülşah Saraçoğlu'nun Dizileri Aratmayan Şaşırtıcı Aşk Hayatı

02.11.2022 - 09:06

Moda sektörünün önde gelen isimlerinden Gülşah Saraçoğlu, sosyal medyada gündem oldu. Gerek verdiği kilolar sonucu yaşadığı değişimle gerek sansasyonu bol aşk hayatıyla magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Saraçoğlu, bu sefer de Instagram'daki metres_gulsah kullanıcı adıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Gelin, magazin dünyasının dilinden düşmeyen Gülşah Saraçoğlu'nun aşk hayatına birlikte göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

1982 doğumlu Gülşah Saraçoğlu, sanat camiasının başarılı modacılarından biri. Kendisi Nicole Kidman, Bülent Ersoy, Seda Sayan ve Hande Yener gibi birçok ünlü isimle birlikte çalıştı. Başarılarının yanı sıra geçirdiği mide ameliyatı sonucu yaşadığı değişimle çok konuşuldu. Ayrıca ünlü isim, sansasyonu bol aşk hayatıyla da sık sık gündeme gelen biri. Saraçoğlu, şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasının jüri kadrosunda yer alıyor.

Selçuk Yetnur ile evlendi.

Selçuk Yetnur ile evlendi.

Gülşah Saraçoğlu, 2010 yılında iş insanı Selçuk Yetnur ile nikâh masasına oturdu. İki yıl süren evliliklerinin ardından çift, boşanma kararı aldı. İkilinin 2011 yılında Aslan Yetnur adında bir oğlu dünyaya geldi. Boşanmanın ardından 2014 yılında yeniden evlenen çiftin bu seferki birliktelikleri sadece bir yıl sürdü. 2015 yılında boşanan çift, 11 Ocak 2018 tarihinde yeniden nişanlandı. Fakat bu sefer de nikâh masasına oturamadan ayrıldılar.

Adı Nuri Ensari ile anıldı.

Adı Nuri Ensari ile anıldı.

Çiftin üçüncü kez evlenmesi beklenirken bir anda Gülşah Saraçoğlu nişan attı. Bu ayrılığın ardından ünlü modacı, sosyal medya hesabından eşiyle birlikte çekildikleri fotoğrafları sildi. Hatta bu ilişkinin ardından Saraçoğlu'nun Ensari Deri Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Ensari ile birlikte olduğu konuşuldu. İkilinin birlikte yurt dışına tatile gittiği de iddialar arasında. Fakat Gülşah Saraçoğlu, sadece arkadaş olduklarını belirterek bu iddiaları yalanladı.

"Eşimi kaçırarak evlendim.”.

"Eşimi kaçırarak evlendim.”.

Gülşah Saraçoğlu konuk olduğu bir televizyon programında Selçuk Yetnur'un ailesinin kendisini hiç istemediğinden bahsetti. Bu yüzden evlenmek için eşini kaçırdığını söyledi. Eşini Ankara'dan alıp getirdiğini ve ertesi gün nikâh masasına oturduklarını anlatan Saraçoğlu, Yetnur'un her şeyi geride bırakıp bir ceketiyle geldiğini söyledi. Eski eşi hakkında 'O müthiş bir adam ama misyonunu tamamladı. Hayatımın kıymetlisi, çocuğumun babası.' şeklinde konuştu.

Ayrılığın sebebi ihanet mi?

Ayrılığın sebebi ihanet mi?

Gülşah Saraçoğlu geçtiğimiz yıllarda Gökhan Göz ile birliktelik yaşamaya başladı. İlişkileri bir dargın bir barışık devam eden çiftin her ayrılığı da âdeta sansasyon niteliğindeydi. Ancak en büyük sansasyon, çiftin dördüncü ayrılığında yaşandı. Bu ayrılığın sebebi olarak Gülşah Saraçoğlu, yasak aşk imalarında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Canlı yayında olay çıkardı.

Canlı yayında olay çıkardı.

Ayrılık sonrası Gökhan Göz'ün Instagram üzerinden başlattığı canlı yayına katılan Saraçoğlu, hem Gökhan Göz'e hem birlikte olduğu iddia edilen kadına karşı ağır hakaretlerde bulundu. Olayın üzerinden bir süre geçtikten sonra ünlü modacı, 'Psikolojik olarak kadına şiddetin başka bir türünü yaşadım. Öfkemi kontrol edemedim. Üzgünüm ve pişmanım.' şeklinde özür diledi. Fakat belli bir sürenin ardından ikilinin bir mekânda yakınlaştığı görüntülerin ortaya çıkması, çiftin yeniden bir araya geldiği iddialarını ortaya attı.

Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Gülşah Saraçoğlu'nun adı, evli ve üç çocuk babası olan Deha Bilimlier ile yasak aşk iddialarına karıştı. İddiaları ortaya atan isim ise Gülşah Saraçoğlu'nun uzun yıllar birlikte çalıştığı, yakın arkadaşı Demet Akalın olmuştu. İddialara göre Gülşah Saraçoğlu arkadaşlarıyla birlikte Deha Bilimlier'i dinlemeye gitti. Mekânı ayrı ayrı terk eden ikili, ünlü modacının evinde buluşup geceyi birlikte geçirdi. Saraçoğlu, bu iddiaları 'Ben evli bir adamla birlikte olup kimsenin kuması olacak bir kadın değilim.' diyerek yalanladı.

"Onu asla affetmeyeceğim.”.

"Onu asla affetmeyeceğim.”.

Deha Bilimlier'in eşinin ise iddialardan sonra evi terk ettiği biliniyor. Ünlü müzisyen de bu iddiaları yalanlarken böyle dedikodular çıktığı için eşinden özür diledi. Gülşah Saraçoğlu'na Demet Akalın'a dava açıp açmayacağı sorulduğunda Saraçoğlu, 'Hayır, dava açmayacağım. Daha kötüsünü yapacağım ve onu asla affetmeyeceğim.' şeklinde cevap verdi.

Meğer hesabı çalınmış.

Meğer hesabı çalınmış.

Gülşah Saraçoğlu, son günlerde Instagram kullanıcı adının metres_gulsah olması ile gündeme geldi. Herkesi şaşırtan olayın ardından Saraçoğlu, gece yarısı Instagram üzerinden açıklamalarda bulundu. Hesabının çalındığını söyleyen modacı, hesabını geri almayı başardıklarını ve bu süreçte kendisine hakaretlerde bulunan hesaplara dava açacağını belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
6
4
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın