Görüş Bildir
Haberler
TV
Gülcemal 13. Bölüm İzle: Gülcemal Son Bölüm Final Tek Parça Full İzle

Gülcemal 13. Bölüm İzle: Gülcemal Son Bölüm Final Tek Parça Full İzle

Bahadır
14.07.2023 - 10:50

FOX ekranlarının sevilen dizisi Gülcemal, dün akşam final bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Murat Ünalmış ile Melis Sezen'in yer aldığı dizi, 13. bölümüyle ekranlara veda etti. Heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerini ekran başına kilitleyen Gülcemal'in son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Gülcemal 13. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gülcemal 13. bölüm

Gülcemal 13. bölüm

FOX'un ilgiyle takip edilen dizisi, ekranlara veda gitti. Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi 13. bölümüyle yayın hayatını sonlandırdı.

Gülcemal final bölümünde ne oldu?

Gülcemal final bölümünde ne oldu?

Gülcemal'in ölümünden sonra beş yıl geçmiştir. Deva'nın oğlu Cemal, anne babasıyla bir hayat kurmaktadır. Gülendam ve Mert ise Zafer Hanım'la birlikte yaşamaktadır. Ancak Zafer Hanım, oğlunu kaybettikten sonra bir daha toparlayamamaktadır. Her gün oğlunun dönmesini beklemekte ve öldüğüne inanmamaktadır. Her şey, Armağan ve İpek'in İsviçre'den döneceği gün gerçekleşecektir. Tüm aile bir araya gelerek kutlama yapacaktır. Gülcemal'in gidişi, tüm düşmanlıkları sona erdirmiş ve herkes bu ortak acının etrafında birlikte hayata tutunmaktadır. Gülcemal, varlığıyla birleştiremediği aileyi yokluğuyla gerçek bir aile haline getirmiştir. Ancak herkesin heyecanla beklediği o gün, küçük Cemal parkta ansızın ortadan kaybolur. Tüm aile Cemal'i kaybetme tehlikesiyle yüzleşirken, Cemal'i beklenmedik biri bulur.

Gülcemal final 13. bölüm izle

Gülcemal final 13. bölüm izle

GÜLCEMAL FİNAL BÖLÜMÜ İZLE TEK PARÇA FULL

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın