Görüş Bildir
Haberler
Güçlü Duruşuyla Kendine Hayran Bırakan Koç Burcu Kadınlarını Tanıyoruz

Güçlü Duruşuyla Kendine Hayran Bırakan Koç Burcu Kadınlarını Tanıyoruz

astrooo
02.10.2022 - 12:30

Koç burcu kadınının, her daim güçlü bir duruşa sahip olduğunu görmek mümkün. Ayakları yere sağlam basar ve asla birine muhtaç olmaktan hoşlanmazlar. Her işini kendi görmek ister. Zayıflığa asla tahammül edemez. Agresif bir yapısı var gibi görünebilir fakat yumuşacık bir kalbi olduğundan şüpheniz olmasın. 

Korumacı bir yapısı vardır. Sevdiklerinin üstüne titrer ve hiçbirine bir zarar gelmesini istemezler. Tehlike hissettiğin de öne atılır ve herkesi korumak ister. Oldukça cesur ve gözü kara bir yapısı vardır. Koç kadınları arka plan da kalmaz ve onları hiçbir şeyle korkutamazsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç kadınlarına hayran olmamak elde değildir. Onların o sağlam güçlü duruşu herkesçe bilinir. Ateşleri gözelerine yansır. Çok yaklaşmayın yakabilir! Bizden söylemesi...

Alanlarına girerken oldukça hassas ve dikkatli davranmalısınız. Sizi tehlike gibi görmelerini istemezsiniz. Pençelerini çıkarması sizi fazlasıyla korkutabilir.

Olaylar karşısında pek fazla soğuk kanlı olamazlar. Anlık tepkiler koç kadınlarının en belirgin özelliklerindendir.

Olaylar karşısında pek fazla soğuk kanlı olamazlar. Anlık tepkiler koç kadınlarının en belirgin özelliklerindendir.

Her olay da koç burcu kadınlarını görmek mümkün. Soğuk kanlı davranamadıkları için tepkilerini hemen gösterir ve gözlerin üzerine çevrilmesinden rahatsız olmaz. Kendini herkese karşı savunabilir. Gerekirse ben tek siz hepiniz der...

Öyle kendi kendilerine intikam yeminleri falan etmezler. Arkadan iş çevirmek ne bilmezler. Eğer size sinirlendiyse bunu her halinden çok net bir şekilde anlarsınız ve size bir şey yapmak isterse zaten o an onu kimse tutamaz.

Sinirlendiği kişiye içinizden şans dileyebilirsiniz. Çünkü araya girmeye kimsenin cesaretinin yeteceğini düşünmüyorum. Koç kadının öfkesiyle onu baş başa bırakın. Sizin yapabileceğiniz bir şey olduğunu zannetmiyorum.

Kendinden çok emin ve güçlü duruşuyla insanların ondan çekinmesine sebep olur. En eğlenceli ve rahat ortamlar da bile koç kadının ortama girişiyle birlikte herkesin kendine bir çeki düzen verdiğini görebilirsiniz.

Koç kadınını tanıyan herkes, onlara karşı gelinmemesi gerektiğini de öğrenmiştir diye düşünüyorum. Çünkü ne kendisine ne de söylediklerine karşı gelinmesinden hiç ama hiç hoşlanmazlar. Eğer karşı gelecek olursanız kendinizi büyük bir tartışmanın ortasında bulabilirsiniz. Biz sizleri uyarmış olalım...

Evet, o kadar güçlü dedik, sağlam duruşuyla hayran bırakırlar kendilerine falan ama en nihayettinde onlar da insan tabii ki.

Kükreyen aslan misali bir kadındır. Kimseye de kolay kolay kendini açmaz. Fakat günün sonunda bu dik duruşları onları çok yorar. Onları geceleri kendi başlarına ağlayarak görebilirsiniz. Fakat başkalarının yanında asla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zayıf insanlardan da zayıflıktan da hiç haz etmezler. Kendi başına işini halledemeyen ve kendi kendine yetemeyen insanları hiç anlamazlar. Onlar kendi işlerini kendileri görmek ister. Asla birine muhtaç olmak istemezler.

Nasıl olsa kimse onun kadar iyi olamaz. Aksini düşünürseniz siz yine de ona bunu söylemeyin ve hissettirmeyin tabii. İnsanlara çabuk düşman olan bir yapısı vardır çünkü, en ufak bir tehlike hissetmeleri onlar için yeter de artar bile.

Ailesine ve sevdiklerine karşı fazlasıyla korumacı ve sadıktır. Kendilerinden çok sevdiklerini düşünür desek abartmış olmayız.

Sevdiklerine karşı oldukça fedakardır. Her zaman iyi ve mutlu olmalarını isterler. Eğer bir koç burcu arkadaşınız varsa çok şanslı olduğunuzu söylemek istiyorum. Size karşı verdiği değerin mutlaka hakkını ve karşılığını verin. Karşılığını vermediğiniz takdir de verdiği değeri fazlasıyla geri alır ve yaptığınız yanlışın karşılığını hemen göreceğinizden hiç şüpheniz olmasın.

Had bildirmekte üstüne yoktur. Koç burcu kadınına yaklaşırken emin adımlarla ilerleyin. Gevşek ve lakayıt insanlardan hiç haz etmez.

Saygısızlığa asla tahammül edemez. Otoriter bir yapısı olduğu için itaat edilmesini ister. Nerde ve kim olduğu fark etmeksizin yapılan bir yanlışa asla sessiz kalmaz. Hemen pençelerini çıkarır ve onları size geçirmekten büyük biraz haz duyar. Otoritesinin sarsılmasına asla izin vermezler.

Dediğim dedik ve fazlasıyla dik başlıdır. Her zaman onun bildiği en doğrusudur. Bu yüzden akıl almaz, akıl verirler.

Başlarına buyruk olurlar bu sebepten dolayı sıklıkla başlarını derde sokabilirler. O kadar inatçılardır ki asla burunlarından kıl aldırmazlar. Kibirli olduklarını söyleyemem insan ayrımı yapmazlar ama her şeyin en doğrusunu ve en iyisini bildiklerini düşündükleri için haksız olduklarını hiçbir zaman kabul etmezler. İş yapmaktan asla kaçmazlar ve oldukça hırslı kadınlar olduklarını da söylemeden geçemeyeceğim.

Ayakları yere sağlam basan ve fazlasıyla özgüvenli olan erkeklerden etkilenirler. İşinde başarılı ve saygı duyulan bir erkek olmanızı ister.

Koç burcu kadınına yaklaşırken ciddi bir biçim de yaklaşmanız da fayda var. Uçarı, çok sosyal ve her ortamda kendini öne atan erkeklerden olmayın. Derinden etkilenmek isterler. Sessiz, soğuk ve çekici bir tavrınız olmalı. Az ve öz konuşmaya dikkat edin. Siyah tonlar da giyinin ve abartılı bir görünümden her zaman kaçının. Dış görünüşünüzün değil içinizin gösterişli olmasını ister. Ne çok ilgili ne de ilgisiz olun. Konuşarak değil davranışlarınızla onu sevdiğiniz gösterebilirsiniz. Derin bakışlarınız da kaybolmak isterler. Eğer böyle bir adamsanız, koç burcu kadınınız hayırlı olsun! Sizden kopmak istemeyeceklerdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak koç burcu kadınları ilişkilerin de nasıldır hemen anlatalım. Kolay kolay hayatlarına erkek almazlar. Aldıkları zaman gerçekten hakkını vereceklerinden bir şüpheniz olmasın.

Koç burcu kadınını yanında taşımak fazlasıyla özgüven ister. Kendi hayatlarında otoriter oldukları kadar kendi ilişkilerinde de otoriterini sağlamak isterler. Körü körüne sevdiklerini söyleyemeyeceğim. Mutlaka ilişkilerinde mantık ararlar, fakat sevdiklerinde çok tutkulu ve şiddetli bir aşk yaşarsınız. Bunu iliklerinize kadar hissedersiniz. Yeri geldiğinde dişiliğini göstermekten hiç çekinmezler. Fedakar ve oldukça sağdık bir eş olurlar. Ama en ufak bir yanlış yapmanız onu çıldırtmaya yeter. Duygularını bir kere olsun incitmeniz bile ilişkinize büyük ölçü de zarar verir. Bu yüzden onlara karşı inceliğinizi ve dikkatinizi eksik etmemeniz de fayda var.

Daha fazla içerik için;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cıngıl Beng

Nihayetinde bir buket çiçeğe tav olacaklarını da unutmayalım. :)