Görüş Bildir
Haberler
Güçleri ile Vadiyi Sallayan, League of Legends'ın 13 Hayvan Şampiyonu

Güçleri ile Vadiyi Sallayan, League of Legends'ın 13 Hayvan Şampiyonu

Her geçen gün daha da büyüyen, hatta kabına sığmayarak yeni oyunlara ve farklı projelere de konu olan fantastik League of Legends evreni birbirinden güçlü farklı hayvan şampiyonları da bünyesinde barındırıyor. Gelin alıştığımızın bir hayli dışındaki hayvanlardan bazılarına bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cho'Gath

1. Cho'Gath

Bırakın yeteneklerini, daha en başta görünüşü ile bile düşmanlarının gönüllerine korku salan Cho'Gath devasa bir böcek ve arkasında ise Hiçlik'in büyük dehşeti yatıyor.

2. Rengar

2. Rengar

Son derece tehlikeli ve epeyce de büyük bir 'kedi' olan Rengar rakiplerine sinsi tuzaklar kurup onları avlamak konusunda tam bir usta. Eee, bir kediye de böylesine bir sessizlik ve yırtıcılık yakışır elbette.

3. Yuumi

3. Yuumi

Rengar gibi bir kedi olsa da Yuumi daha ziyade bir 'kedicik'. Norra adlı efsuncunun evcil hayvanıyken Sihirdar Vadisne ayak basan ve sihirli özelliklerini takımı için kullanmaya başlayan Yuumi minnoş ev kedisinin LoL evrenindeki tanımı.

4. Warwick

4. Warwick

Üzerinde yapılan deneyler sonucunda bir canavara dönüşen Warwick kapatıldığı kafesten kaçarak düşmanlarının peşinde kana susamış bir biçimde koşuyor.

5. Kindred

5. Kindred

Aslına bakılırsa Kindred bir değil, iki hayvandan oluşuyor. Madalyonun iki farklı yüzünü temsil eden kuzu ve kurt Kindred ile bir uyum içerisinde buluşuyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Anivia

6. Anivia

Freljord'un koruyucusu efsanevi Anka kuşu Anivia kuzeyin acımasız coğrafyasında yaşayan insanlar için aynı zamanda umudun ve yedniden doğumun da simgesi.

7. Kha'Zix

7. Kha'Zix

Hiçlik'ten gelen bir diğer şampiyon ise Kha'Zix. Zekasını da zaman içerisinde saldırı yetenekleri ve bedeni gibi geliştirmiş olan bu ürkütücü canavar rakiplerinin gönlüne korku salmakta usta.

8.

8.

Shurima topraklarındaki gizli bir vadiden çıkıp Sihirdar Vadisi'nin koridorlarına inmiş olan Skarner dev bir kristal akrep. Derin uykusundan uyanan Skarner her şeyden önce toprakla bağı çok güçlü olan bir bilge.

9. Twitch

9. Twitch

'Veba Getiren' olarak da adlandırılan ve arbaleti ile rakiplerine oyun alanını dar eden Twitch kanalizasyonlarda yaşıyor ve yukarıdaki insanlara gerçek pisliği göstermeyi kendine amaç edinmiş durumda.

10. Renekton

10. Renekton

Shiruma çöllerinden çıkagelen Renekton bir zamanlar ülkesinde oldukça yüksek mevkilerde yer almış bir kumandandı. Çöken imparatorluğu ile birlikte kumlara gömülen Renekton sonrasında bunların arasından çıkarak intikam için kardeşi Nasus'u aramaya koyuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Wukong

11. Wukong

Kadim bir dövüş sanatı olan Wuju üzerinde uzmanlaşmış olan Wukong, maymun becerilerinin de verdiği kıvraklık ile bu sanatı adeta bir dansmışçasına kıvrak hareketlerle icra ediyor.

12. Volibear

12. Volibear

İlahi bir varlık olan ve bir kutup ayısı suretinde vücut bulmuş olan Volibear hüküm sürdüğü toprakları ve üzerinde yaşayan kendisine sadık halkını medeniyetin getirdiği zayıflıktan korumaya kararlı.

13. Tahm Kench

13. Tahm Kench

Runeterra nehirlerini kendine mesken tutmuş olan Tahm Kench dili ile en güçlü düşmanlarını bile dize getirebiliyor. Dil yarası kılıç yarasından ağırdır diyen büyüklerimiz haklıymış!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
13
6
4
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?